Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Brand To Love – Reclaimed Vintage

Randig klänningsolglasögoncrop toppröd klänningskjortarosa klänningsingoalla toppprickig klänninghalsband. (annonslänkar)

For the English version, please go to the bottom of the post.

Jag känner att Reclaimed Vintage, som min fina jumpsuit kommer från, förtjänar sitt eget collage.

De har både plagg som är vintage och de som är inspirerade av vintageplagg. Alla över är inspirerade och jag funderar starkt på att klicka hem den röda långärmade klänningen, så himla fin! (attans bara strl 14 kvar nu!)

Nu ska jag klä på min lilla nakenfis som står här bredvid soffan och klappar i händerna (hans nya trick) och gå och mäta och väga honom. Jag tycker allt att han ser lite knubbigare ut, så jag hoppas på 9.5 kg i alla fall.

Efter möter vi upp Bex, Milo, Candace och Summer för lite soft play. Pojkarna vill rejsa och Summer sitter och tittar på. Förra gången satte vi henne i en lära-gå-vagn och så fick Ace knuffa runt henne. Alla sätt är bra utom de dåliga.

I kväll är det dags för en trevlig middag med ett svenskt märke. Garth kommer hem lite tidigare från jobbet så att jag kan smita innan läggdags. Vi lägger Ace varannan dag, så att han är lika van vid oss båda, vilket var ett smart drag. Han är i huvudsak mammig, men det är ju för att han spenderar mest tid med mig. Däremot har han ingen preferens om vem som ska mata eller lägga vilket är skönt.

Vi hörs lite senare!

For the English version, please click below. 

Striped Dresssunglassescrop topred dressshirtpink dresssingoalla toppolka dot dressnecklace. (adlinks)

I felt that Reclaimed vintage, where my lovely jumpsuit is from, needed it’s own collage.

They both have items that are vintage and vintage inspired clothes. All of the above are inspired and I’m really loving the red one with the long sleeves. (damn i, only size 14 left!)

Now I’m going to dress my little naked baby who is standing here next to the sofa clapping his little chubby hands (his new party trick!) and head off to have him measured and weighed. He looks a bit chunkier than before, so I’m hoping for at least 9.5 kg.

Then we are going to meet up with Bex, Milo, Candace, and Summer at a soft-play place. The boys want to race and Summer sits and watches. Last time we placed her in a little walker basket and Ace got to push her around. She is such a little lady!

Tonight I’m looking forward to a nice dinner with a Swedish brand. Garth is coming home early so I can get ready and leave before bedtime. We take turn putting Ace to be every other night, so he is just as used to Dad doing it as Mum. He is pretty momsy in general, but it’s understandable considering I’m the one at home with him. But when it comes to feeding and sleeping he has no preference and is just as happy with both of us. That’s great for all of us.

 

See you at bit later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson