Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Vuxentid & Att Ge Varandra En Break // Us-Time & When To Give Each Other A Break

Jumpsuit – Nobody’s Child, väska – Chanel, ballerina – Giuseppe Zanotti (annonslänkar). Fotograf – Ida Zander.

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hej kompisar hur är läget?

Vi hade en riktigt social helg med häng med vänner både på lördagen och söndagen, hur mysigt som helst!

En stor skillnad jag har märkt nu när vi har Ace är att jag är så himla mycket tröttare efter en busy dag nuförtiden. Det är inte svårt att ha med honom, men det är non-stop på ett helt annat sätt. Det blir inga naturliga pauser som förr.

Så efter en kul men busy helg och efter att ha åkt in till stan med Ace i dag för att kolla in lite saker på H&M home till lägenheten över känner jag mig helt blåst i pallet. När Garth kom hem var jag tvungen att göra mig en knäckemacka innan jag ens kunde vara trevlig nog att säga hej ordentligt. Som tur var hade han haft en lång dag han med, så vi båda satt och knaprade på varsin macka innan vi hade energi nog att laga middag och sätta oss i soffan för att boka biljetter till ett bröllop vi ska på i Lake Como i Juli.

Förr hade det nog lätt kunnat bli lite friktion mellan oss om vi båda var trötta och hungriga, men numera är det som att vi har ett samförstånd. Garth hade precis sett mig på monitorn gå in i Aces rum säkert 10 ggr för att lägga honom ner, han har nämligen börjat ställa sig upp i sängen när han ska sova. Jag måste i princip hålla ner honom till att han somnar annars står han bara upp och gråter och blir övertrött. Och jag vet att Garth egentligen skulle till Amsterdam över dagen men att de hade överbokat hans flight så att han inte fick plats på planet och var tvungen att stanna i London istället.

Så vi båda gav varandra en break och åt en macka istället. Det är viktigt att kunna göra det ibland, bara släppa.

Jag tror att det är dags att ta en datenight snart igen, bara vi två. Det laddar upp ett batteri som man lite glömmer bort laddas ur. Det är så mycket fokus på att vila att vi glömmer bort vuxentiden. Många par kan säkert återhämta vuxentiden på kvällarna när barnen sover, men då jobbar och bloggar ju jag, så det är extra viktigt för oss att vi verkligen bokar in dejter i kalendern.

Jag är sugen på middag och bio, vi har världens bästa biograf här i området – ”Clapham Picturehouse”. Inte bara har de fällbara säten, man kan även ta in både vin och ostbricka om man vill. Topp!

Nu ska vi springa upp och kolla hur sakerna jag köpte idag passar där uppe. Vi hörs i morgon fina ni!

For the English version, please click below.

Jumpsuit – Nobody’s Child,bag – Chanel, ballerina – Giuseppe Zanotti. (adlinks) Photographer – Ida Zander

Hi Friends, how are you doing?

We had a super social weekend, spending much needed time with friends both on Saturday and Sunday.

The biggest difference since we had Ace is that I’m so much more tired after a busy day now. Don’t get me wrong, he is easy to bring along, but it’s non-stop in a completely different way. There are no natural breaks like when you don’t have kids.

O after a really fun but busy weekend and a day in town today to have a look at some stuff at H&M Home I’m feeling pretty exhausted, to be honest. When Garth got home I had to make myself a ryveta sandwich before I could even be pleasant enough to say hello properly. Luckily he also had a long day, so we both had a ryveta each before we felt like humans again and could get on with cooking and plan our trip to Lake Como for a wedding in July.

In the past, this kind of moment could have created friction between us, but since we had a baby there is this quiet understanding. Garth had just watched me on the monitor going into Aces room at least 10 times to put him back in bed. He has started standing up at bedtime and I literally have to hold him down until he falls asleep or he will just be hanging over the side of the bed overtired crying. And I know that Gart was meant to go to Amsterdam over the day for work but KLM overbooked his flight and they didn’t allow him onboard, so he had to stay in London instead.

So we gave each other a break and had a snack…

I think it’s time for us to take a date night soon, just the two of us. To load a battery we all to often forget even exists. There is so much focus on rest, that we forget our couple time. Most people get this when the kids are asleep at night, but that’s my time to work and blog, so for us it’s extra important to actually schedule in us-time.

I’m keen on a dinner and movie, we have this awesome cinema in the area – Clapham Picturehouse. Not only do the seats properly recline, you can also bring both wine and a cheeseboard in with you. Winning!

Now we are about to head upstairs to have a look at the stuff I bought today and how they will fit into the rest of the decor. I’ll see you guys tomorrow again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Haha jo så är det – det ÄR utmattande rent fysiskt att ta hand om småbarn 😀 Innan barn kunde man ”vila” under veckan och festa loss under helgen…nuförtiden ”sliter” man hela veckan med jobb+barn och när det blir helg vill man bara vila, mysa och ta det lugnt hemma. MEN älskar det också <3

    Hanna 2018-05-15 20:56:31
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson