Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

IKEA & Min Bullet Journal // IKEA & My Bullet Journal

For the English version, please go to the bottom of the post.

I dag har vi spenderat nästan hela dagen på IKEA. Vi kollade in lite saker till lägenheten över, den ska ju hyras ut möblerad, så det är mycket att införskaffa. 

Vi köpte enkla småsaker som tesil, vitlökspress och andra köksartiklar som inte är så himla designkänsliga. Dessutom gillar jag en av deras serier av lampor och även ett grått kök med mässingdetaljer som såg riktigt fint ut även i verkligheten.

Det är en fin balansgång när det kommer till en lägenhet som man ska hyra ut, för få är lika försiktiga om andras saker som sina egna, men man vill ändå att det ska bli toppenfint. Vi har bestämt oss för en budget och satsar vi på att allting ska vara snyggt och i högsta möjliga kvalité som möjligt inom den. Vilket faktiskt bara gör allting ännu roligare, det blir som ett pussel att få bästa möjliga inom en vettig prisklass. Det är då man verkligen får spetsa kreativiteten och vara påhittig. Jag tycker att det är sååååå kul!

Vi var på TKMaxx i går och kom hem med en hel del fina fynd, bland annat kastrullset från Brabantia och superfina vinglas. Det är verkligen en av mina favoritbutiker hands down. Jag älskar att jaga fynd och kan spendera timmar grävande i hyllorna på hemavdelningen.

Ikea är lite likadant, det gäller att hitta guldkornen mitt i allt det andra. Köket är precis ett sånt guldkorn, jag tror att det skulle passa så himla fint där uppe.

Vi passade på att äta lite köttbullar och jag köpte ett paket delikatobollar hem. Det gör jag varje gång jag åker till Ikea och så har jag en till fikat varje dag i en vecka, vardagslyx!

Ace tyckte att det var kul att titta på alla människor och färgglada saker, vi varvade mellan att ha honom i vagnen och i famnen och så tog vi en matpaus i cafét i mitten. Det gick faktiskt bättre att ha en heldag på Ikea med en bebis än vad jag trodde. Han är visserligen ingen gråtig bebis utan börjar ”sjunga” när han blir lite uttråkad. Typ som ett melodisk gnäll som långsamt stegras till han får uppmärksamhet. Gullebullen!

Han fick en liten gris med sig hem som belöning. Eller han fick en mjuk bok och Olive skulle få grisen, men han blev helt fäst vid lilla nassen och somnade så sött med den i famnen i bilen att vi inte hade hjärta att ge den till Olive. Garth får köpa något annat till henne när han åker och köper köket istället. Jag tror hon är sådär sugen på boken…

Jag har förresten plockat fram min bullet journal igen. Det var exakt ett år sedan jag öppnade den senast, när jag var gravid i 4e månaden, gud vad länge sedan det känns. Men nu är det dags att bli organiserad igen och då är en Bulletjournal oslagbar.

Ni kan läsa mer om hur jag har lagt upp min här.

For the English version, please click below.

Today we spent most of the day at IKEA. We had to get a few things for the flat upstairs, we are renting it fully furnished, so there is a lot to buy.

We got simple things like a garlic press, colander, and a few other kitchen utensils. I also like one of the series in lighting and there was this grey kitchen with brass details I think we might go for

It is such a balancing act when you furnish a rental flat, since few people are as careful with other peoples things as with their own, but we still want it to look and feel really nice. We have set a budget and are now working hard to get the best possible quality for our money. Actually, it makes it even more fun, because now I have to be clever and creative. I’m really enjoying this as you can tell.

We went to TKMaxx yesterday and I found a great set of Brabantia pots and some beautiful wine glasses. It’s by far my favorite shop, hands down I can spend hours looking for the hidden gems. Ikea is kind of similar, you have to find the great stuff in the middle of all the rest. I think the kitchen is a great option for us and it will look stunning in the space.

I can’t go to Ikea without having meatballs and I also got a few Swedish treats to take home. Ace did incredibly well, he spent most of the time in his buggy or in our arms looking at all the people and colorful furniture. He isn’t really a crying baby, but ”sings” when he is getting bored, louder and louder until he gets attention again.

We got him a little piggy as a reward… actually he got a soft book for his buggy and Olive got a piggy. But Ace ”borrowed” it and fell asleep clutching it in his little chubby hands the car, so he got to keep it. Garth will get Olive another toy when he goes later in the week to buy the kitchen. I don’t think she would go for the book…

 

I felt it was time to get my Bullet journal out. I want to get organized again and nothing is as good as a tool for organization as a Bullet Journal. It was exactly one year ago since I wrote in it last. I was 4 months pregnant and it feels like a lifetime ago.

This post is all about how I have structured my Bullet Journal.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh bulletjournal! Jag läste först om det i din blogg och nu kan jag inte leva utan min. Kom på nu att jag verkligen har saknar såna inlägg. Jag fick miracle morning boken i julklapp förra året, efter att ha läst det i din blogg, och det förändrade mitt liv!

    Malin 2018-04-19 19:50:52
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!