Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

VLOG – En Rundtur I Min Garderob // VLOG – Welcome To My Wardrobe

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hej fina ni! 

Nu har jag och Ida kommit igång lite med Youtube och den här gången blir det en sneak peek i min garderob. Jag pratar Abba skor, varför min LV väska betyder så mycket för mig och vad jag hade på mig i Paris när jag gick på ett cocktailparty på en rooftop.

Nu behöver jag dock förslag på ämnen för vloggar från er! Det är en ganska ny grej för mig, så jag behöver hjälp att veta vad ni skulle gilla att se. Så lämna jättegärna en kommentar!

Hoppas ni gillart!

For the English version, please click below. 

 

Hi lovelies!

Here is another vlog from me, Ida and I are getting into the swing of things and now we need your input. What would you like me to vlog about? I’m pretty new to this, so I need all the help and suggestions I can get.

This time I’m giving you a little peek into my wardrobe. I’m talking ABBA shoes, why my LV bag is so important to me and I show what I wore to a rooftop cocktail party in Paris.

I hope you like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Love it!

  Michelle 2018-04-15 03:31:52
  Svara
 • Jag gillade vloggen! Men håller med om kommentaren att du pratar liiite för snabbt, man hinner inte riktigt uppfatta allt du säger. Och jag tycker det är störande/stressande med bakgrundsmusiken som är med hela tiden. Visst när du inte pratar men jag tycker det stör för mycket att ha med den hela tiden. Förslag på ämnen: visa runt i huset, blir så annorlunda i video mot bilder så det hade varit roligt. En Q&A med dig och Garth hade också varit kul. Annars gillar jag ganska vardagliga videor, det behöver inte vara jätteuppstyrt utan charmen med YouTube för mig är att man får vara med ”på riktigt” mer än i bloggen.

  Cornelia 2018-04-14 08:14:57
  Svara
 • Jag tycker inte du skall ha en person som filmar dig med kameran i handen, då blir det svajigt lite oskarpt och är liksom ibland för nära dig vilket inte är optimalt. Det känns nästan som om du skulle vara lite tipsy men det beror säkert på just dessa faktorer och att du pratar lite fort 😀

  Hanna 2018-04-11 21:55:51
  Svara
 • Hej!
  Det skulle vara roligt att se nån sort av lookbook med vår kläder.

  Amanda 2018-04-11 17:40:37
  Svara
 • Jag hade tyckt det var rolig med
  – frågestund och svar i vlogg
  – ”min bucket list”
  – skulle tycka det vore kul med ett inlägg där du och Garth svarar på frågor, typ lite som det kan vara på bröllop när paret får frågor och ska hålla upp skon vem som gör/är vad i förhållandet. Om du förstår hur jag menar 🙂

  Angelica 2018-04-10 20:11:51
  Svara
 • Det är fint att du bjuder på vlogg! Försök gärna prata lite tydligare och inte så snabbt, för du äter liksom upp repliker, vänder dig bort medan du pratar osv. Inget illa ment, konstruktiv kritik. Tittar gärna igen!!

  Frida 2018-04-10 17:58:15
  Svara
 • Håller med föregående om att det hade varit kul att se lite från renoveringen på lägenheten ovanför! Jag hade även velat se typ en ”house tour” av er lägenhet, kanske kan du även då prata om en del inredningsprylar ni har, berätta varför ni valt just att ha det så osv. Vet att du redan skrivit en del om det här på bloggen, men jag tycker det hade varit spännande att se det i en video med, känns även lättare att få en överblick av hur det ser ut då. 🙂 Oavsett så hade jag gärna sett något om inredning iallafall, det tycker jag hade varit jättekul! 🙂

  Moa 2018-04-10 17:17:32
  Svara
 • Gillar dina vloggar hittills, hittade massa nya produkter att testa i din sminkvlogg. Ska fundera på vad man kan tänka vilja se mer av, men som i andra kommentaren, lägenheten ovanför vore kul!

  Sofie 2018-04-10 13:55:10
  Svara
 • Hej Tess
  tack för svaret på min fråga om Ace och Napp 🙂

  Det hade varit kul att följa renoveringen i lägenheten ovanför i en Vlogg eller två.

  Kram

  Malin 2018-04-10 09:29:24
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che