Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Micro-Influencer

For the English version, please go to the bottom of the post.

I dag är jag riktigt riktigt trött… stackars lilla skrutten hade ont i magen och vaknade säkert 10 ggr under natten.

Det blir lätt så när de börjar äta mer riktig mat, magen hänger inte med och allting går lite trögt ibland om ni förstår vad jag menar…. Men sen när han vaknade hade prutt hela vägen upp till nacken, så det problemet löste sig av sig självt någon gång där på morgonkvisten. Som tur är hade han sin sovsäck på sig, så det var bara att kasta den och pyjamasen i duschen.

Acie var med mig på ett event för Ideal of Sweden på The Hoxton Hotel igår… min lilla micro influencer. Jag går på väldigt få events nu när han är så liten, men jag försöker alltid att komma när det är svenska märken. Jag osade +1/2 och de hade till och med fixat en liten stol till honom. Så himla sött! Han liksom de flesta andra bebisar älskar mobiler, så han har en egen ”mobil” nu. (Ett väldigt roligt och färgglatt skal).

Det är verkligen en icebreaker att ha med en bebis till event, det funkar liksom inte att vara stel när man har en liten minimänniska som sitter och skrattar högt och kastar hallon omkring sig vid bordet. Jag träffade massor med trevliga tjejer, bloggvärlden är ganska så stor här I London, så det är alltid många nya ansikten.

Garth är i Amsterdam i två dagar så det är jag och Olive som ligger på soffan och myser ikväll. Ace sover redan sött i sin lilla säng. Jag hoppas verkligen att han får sova ordentligt inatt.

Ha en härlig kväll fina ni!

For the English version, please click below.

 

Today I’m quite tired… poor little bubba had a belly ache and woke up at least 10 times last night.  

This tends to happen when they get started on the solids and well, things get a bit…back up if you catch my drift. But that solved itself sometime early morning because when I went to get him from his bed he had poop all the way up to his neck. Luckily he was in a sleeping bag, so I threw that and his PJs in the shower.

Ace came with me to an event for Ideal of Sweden at the Hoxton hotel yesterday, my little micro influencer. I attend very few events these days, but I really try to make an effort when Swedish brands come to London. I rsvpd + 1/2 and they even got him a little high chair, very cute. He, like most other babies, loves mobile phones, so now he has his own ”phone” (a colorful case) to play with.

It’s such an icebreaker to bring a baby to a blog event. You really cant be stiff when there is a tiny human next to you who is laughing loudly and throwing raspberries at people. So I met loads of lovely girls! The blog sphere is pretty big here in London so there are always new people to meet and get to know.

Garth is in Amsterdam for two days, so at the moment it’s just me and Olive (and a box of sushi) here on the sofa. Ace is fast asleep in his little bed, I’m really hoping he will get to sleep a bit more tonight, he needs it.

 

I hope you have a lovley evening!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Tess! Detta ar inte alls relevant till ditt inlagg (forlat). Visst bor du I Clapham? Jag bor just nu i Richmond men vi (ok, min kille) vill flytta till Clapham pga commute osv. Jag alskar Richmond och kanner mig inte lika pepp pa Clapham, men tanker att det kanske ar for att jag aldrig har spenderat mycket tid dar. Sa nu tanker vi ta en hel dag dar och se hur vi kanner. Vad rekommenderar du? Cafeer/pubs/fina gator/platser att hanga osv. Och finns det nagra bostadsomraden man bor undvika, eller lixom omraden som kanske ar mindre nice att bo i? Sorry, vet att du inte ar en guide och att du har ont om tid men tankte att det ar vart att fraga iaf 🙂

  Malin 2018-04-12 09:44:08
  Svara
 • Hej Tess! Lägg lite messmör i hans ersättning eller en klick i den mosade maten du ger honom. Det är inte farligt alls och hjälper till vid lite hårdare magen. Thank God för messmör säger jag bara. Vi kämpade med en hårdare mage i nästan ett år! Ps, vad fin du är!

  Minna 2018-04-11 09:15:56
  Svara
  • Svar på Minnas kommentar.

   Hmm… undrar om det finns här i UK, jag ska kika. Tack för tipset!

   Tess 2018-04-11 13:22:08 http://tessm.metromode.se/
   Svara
   • Svar på Tesss kommentar.

    Tror det finns i svenska butiken vid Marylebone/ Svenska ambassaden. Annars är kiwi och ananas väldigt lösande också 🙂 Banan kan vara ganska stoppande, speciellt om den är grön. Lycka till med lillens mage! Kram

    Alexandra Eriksson 2018-04-11 21:22:43
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che