Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Att Unna Sig Själv Något Fint // To Treat Oneself

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller en annonslänk.

Jag är lite sugen på att unna mig själv någonting fint, för att fira det senaste året.

Jag har tänkt fram och tillbaka och är mest sugen på en liten Chanel väska, en blekrosa ”wallet on chain” som jag såg på Heathrow när vi flög till Kapstaden. Jag tror att jag skulle använda den mycket speciellt på vår och sommaren, plus att det är en tidlös modell från ett riktigt bra märke som jag kan ha kvar hela livet.

Jag har redan en klassisk svart Chanel väska, så det vore kul med färg. Jag är en pastellkaramell, så rosa är perfekt för min garderob.

….eller så skaffar jag mig en lifecoach?

Om det är någon gång i livet som jag har en nystart och behöver ratta runt lite bland mål, drömmar och framtiden så är det nu. Jag är bra på att inspirera och motivera mig själv, men det vore så galet intressant att se vad någon annan skulle kunna ådstakomma. Sen älskar jag ju att prata om den här typen av saker och det skulle säkert fylla mig med massor av inspiration och kreativitet bara från att ha tid avsatt att tänka och bolla med någon.

Det har varit ett tufft år, underbart, men slitigt. Så jag känner att jag förtjänar att unna mig själv någonting som jag kan ha med mig för livet. 

Foto – Ida Zander. Du hittar min fina blus här. 

For the English version, please click below.

This post contains an adlink.

I’m thinking I deserve a nice treat, to celebrate this past year. 

I have been thinking a lot about what I would like to get and I really fancy a small Chanel bag. I saw this stunning pale pink ”wallet on a chain” when we flew to Capetown from Heathrow airport.

I would use it mainly during spring and summer and since it’s a timeless model from a great bran, I will be able to keep it for basically the rest of my life.

I already am fortunate enough to have a black Chanel bag, so it would be fun to have one in a nice colour. I’m a total paste junkie, so pink would suit my wardrobe perfectly.

 

…or I spend the money on a life coach instead?

If there is one time in life when I need a new start and to re-arrange my dreams, goals and thoughts for the future, it’s now. I’m really good at inspiring and motivating myself, but it would be terribly interesting to see what someone else could bring to the table. I love these things, so just having a bit of time to think and talk to someone would probably really inspire me.

It has been a tough year, amazing, but crazy. I really feel that I deserve something nice that I can keep with me for the rest of my life. 

Photo – Ida Zander. Find my lovely blouse here.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Gor bada! 🙂

  Caroline 2018-03-14 19:56:21
  Svara
 • Sa härligt att du har kommit igång med bloggandet igen! Tycker absolut att du ska unna dig en Chanel väska, det är du verkligen värd 🙂 Lifecoach däremot, nja har så svårt för att tänka mig att de skulle ha alltför mycket vettigt att säga. Men jag kan ju ha fel, har aldrig själv känt ett behov av att tala med någon (förutom familj och vänner givetvis) om mina framtidsplaner. Men alla är vi ju olika 🙂 Däremot tror jag mycket på att nätverka och sätta upp möten med individer som inspirerar eller möjligen arbetar inom det yrke du har som målsättning. Jag tror alltid på direkt kontakt istället för att gå omvägar till andra som ska utvärdera och analysera dig och din framtid. Hursomhelst, hoppas du finner den väg som är rätt för just Dig! Kram.

  Jonna 2018-03-14 12:55:53
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Tack snälla! Jag tänker att de kanske kan ge en vinkel som man själv inte riktigt har tänkt på. Eller bara peppa lite när man behöver en liten knuff i rätt riktning. Fast det kan man ju även få av vänner!

   Tess 2018-03-19 21:56:53 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • Klart du ska unna dig en chanel väska!! Ibland är det även skönt att bara unna sig med ett varmt bad och dyrt te (inte PG haha)

  Angelica - En svensk kvinna och en mexikansk hund i London 2018-03-13 23:31:25 https://mindthelondoner.blogspot.co.uk/
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson