Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Fulsnygga Favoriter // Kind Of Ugly Stuff I Like

 

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Jag skulle egentligen ha plåtat och jobbat lite med Ida i dag, men jag har åkt på en riktigt rejäl bihåleinflammation.

Jag har varit förkyld i en vecka och i natt vaknade jag och kunde knappt komma ur sängen när det var dags att mata Ace. Så mina två killar har fått klara sig helt själva idag och jag har spenderat dagen i sängen. Det är nyttigt för Garth’s självförtroende att vara själv med Ace hela dagar då och då. Så att han vet att även han kan ta helt och hållet hand om vår lille kille om det skulle behövas.

Han hade ju bara 2 veckors pappaledigt, så himla ojämt och orättvist! Men vi funderar på om han ska ta 3 månader ledigt någon gång under det kommande året, så att jag får chansen att jobba ikapp lite och han får hänga med vår lilla skrutt.

Det är såna här tillfällen som jag verkligen önskar att vi bodde i Sverige istället.

Jag är inte så bra på att sova hela dagen, så istället researchade jag och beställde 5 föräldrarböcker, skrev en väldigt lång to-do lista, la undan massor med urvuxna kläder (herre vad fort det går!) och så har vi bestämt oss för att Olive ska börja få raw-food, så det blev en order från Naturaw. Det ska bli spännande att se om det kommer att hjälpa med hennes allergier.

…och så kollade jag saker på nätet såklart.

Jag älskar att browsa och just nu är jag väldigt inne på typ lite fulasnygga saker. Kolla in önskecollaget över så förstår ni vad jag menar. Jag slängde även in en foundation från Sisley som jag skulle vilja testa, mina skönhetsbloggarvänner diggar visst.Favvos

Kudde – Chhatwal & Johnsson
Väska – Miu miu
Body – Molo
Foundation – Sisley
Gul tröja – Chinti & Parker
Anteckningsbok – Smythson 
Skor – & Other Stories
Jumper – Mango
Örhängen – Dyrberg KernFor the English version, please click below.

This post contains adlinks.

I was meant to do a bit of work today and I also had a shoot planned with Ida, but I had to cancel all of it since I woke up with a terrible sinus infection. 

I have had a cold for about a week and last night I could barely make it out of bed to feed Acie. So I had to spend the whole day in bed and my boys got some alone time together. It’s healthy for Garth’s confidence to have Ace on his own for a whole day now and then. In case he would ever need to take care of him on his own for a longer period of time.

Garth only got 2 weeks paternity leave… talk about unfair and unequal! We are toying with the idea of him taking 3 months of work at some time during the next year, so I get the chance to do a bit of work and he gets to spend some proper quality time with our little boy.

 

These times I do wish we lived in Sweden…

I’m not very good at sleeping during the day, so instead I did some research and bought 5 parenting books, made a massive to-do list, put away clothes that Acie has gronw out of (time is flying!) and we have decided to put Olive of raw-food, so I put in an order at Naturaw. It will be interesting to see if it will help her allergies.

 

…and I browsed stuff online too.

I love just looking at stuff and right now I like kind of ugly things. Cute but ugly (as you can see in the collage). There is also this foundation from Sisley that all my beauty-blogger friends rave about.My Favs

Pillow – Chhatwal & Johnsson
Bag – Miu miu
Body – Molo
Foundation – Sisley
Yellow jumper – Chinti & Parker
Notebook – Smythson 
Shoes – & Other Stories
Jumper – Mango
Earrings – Dyrberg Kern 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, hoppas du vill dela med dig av vilka föräldraböcker det blev och om de är bra!
  Krya på dig!

  Jos 2018-03-12 15:15:48
  Svara
 • Vilka föräldrarböcker beställde du? Vad är Ace allergisk mot? Önskar du kunde skriva mer om Ace och hur det är att vara mamma till en sådan liten. Väntar själv bebbe o ska föda om 6 v…

  jonna 2018-03-11 08:14:32
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson