Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Time For Me

For the English version, please got to the bottom of the post.

Hej Helgen!

Jag älskar sista arbetsdagen på veckan, förr för att jag sedan har två dagar ledigt att hitta på roliga grejer och numera för att Garth är hemma i två dagar och jag kan få både lite me-time och chill med hela lilla familjen.

Jag har varit själv nu i veckan och det har faktiskt gått bättre än vad jag trodde. Någon timma mindre sömn per natt, men i övrigt var det ungefär som vanligt. Det känns bra att ha självförtroendet att kunna vara den enda föräldern om det krävs. Garth jobbar en del utomlands, så det vore klurigt annars.

Jag har gått och sneglat på nya Vogue hela veckan och sparade en god raw-dessert (som Amy har bakat) för att kunna sitta ner i lugn och ro och bläddra en stund. Jag älskar att hänga med min lilla familj, men ibland behöver man få vara ensam och ladda batterierna en stund.

Jag funderar även på att beställa en massage hem, lite lyx såhär mitt i den kallaste veckan den här vintern. Jag tror tusan att jag ska göra det faktiskt.

Vad gör ni när ni behöver me-time? 

For the English version, please click below.

 

Hello, Weekend!

I love the last day of the working week, it used to be because I then had two days off to ill with fun things and these days it’s because I get to have my whole little family gathered and I also get the chance to have some much-needed me.-time.

I have been on my own with Ace this week and it went really well. Sure an hour or so less sleep a night, but it’s was pretty much the same as usual. It makes me feel confident when Garth is going abroad to work in the future.

I have however been glancing at the new Vogue all week and I also saved this lovely raw treat from Amy for a nice little moment of me-time this weekend. I love spending time with my family, but sometimes I just need to be on my own to re-charge my batteries a bit.

 

I’m actually considering booking a massage this weekend too, a bit of warming luxury in this the coldest week of the winter.

How do you like to spend your me-time?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tittar på någon härlig serie! 🙂

    Josefine 2018-02-12 14:30:02 http://bluedent.se/
    Svara
  • Slösurfandet när man ammar 😉

    Loppan 2018-02-10 08:34:02
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson