Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tate Modern

For the English version, please go to the bottom of the post.

I dag mötte jag upp de här två brudarna och deras små killar i Borough market.

Vi tog en kaffe (med koffein och allt!) och gick längst med vattnet med sikte på Tate modern. Vi har bestämt oss för att bli turister i vår egen stad och se till att få lite kultur nu när vi ändå har tid. Det är så kul att vi alla har fått barn samtidigt.

Det var en av de kallaste dagarna i London hittills den här vinter, så både mössa, vantar och raggsockor åkte på. Ace, Leo och Milo var ingosade i sina vagnar och jag måste säga att jag blir en smula sugen på att byta till sittdelen på vagnen nu, både Josefina och Bex har bytt sina. Dock sover Ace så himla gott i sin liggdel…

Det är gratis att gå in på Tate Modern, men man kan donera £5 genom contactless på sitt kort om man vill, sjukt smidigt. Om alla välgörenhetsmänniskor på stan hade en sån där dosa så tror jag att de skulle lyckas samla ihop mycket mer pengar. Det är sällan man går runt med kontanter på sig nuförtiden, eller i alla fall gör inte jag det.

Ace fastnade för den vänstra tavlan av Picasso, själv föredrog jag färgerna i den högra.

Leo har en grej för pasteller och Joseifna matchade kappan med konstverken. Det blev mycket snack och ett lååångsamt makande mellan rummen. Lite mata, lite byta, lite sova, lite plocka upp och mycket titta på konst.

Jättemysigt!

Milo blev jätteglad i det här rummet, färg och tavlor i XXL är hans melodi, kolla smilet! Våga killar är så himla söta om jag får lov att säga så själv. Jag hoppas att de kommer att växa upp och bli riktigt goda vänner. 

Mest impad var Ace av utsikten från toppen av museet. Vi pallade halvvägs upp ungefär och sedan tog amningshungern över och vi åkte direkt upp till restaurangen i toppen för lite lunch.

Det blev fisk och ett glas bubbel var för oss och tupplurer och mjölk för killarna. Alla var nöjda och kände sig mycket mer kulturellt bildade än tidigare. Nu har Ace varit på två museum under sina 4 månader här på jorden, inte för att han kommer att minnas det, men han är galet kultiverad.

Vi ska köra liknande dejter varje vecka och nästa gång tror jag att det blir afternoon tea eller så går vi och tittar på Dianas klänningar.

Ni kanske har några bra förslag på liknande saker vi kan göra?

For the English version, please click below.

Today I met up with these two lovely ladies and their handsome little boys at Borough market. 

We had a coffee (caffeinated and all!) and walked alongside the river towards our end destination – Tate Modern. We have decided to be tourists in our own city and to get some culture now when we have the time. It’s amazing that all 3 of us had babies in the same week!

It was one of the coldest days so far this winter, so we were all wrapped up in hats, gloves and warm socks. Ace, Leo and Milo were all toasty in their buggies and I have to say I’m quite tempted to switch Ace’s carrycot for the seated insert. Both the other girls have switched theirs, but Ace sleeps so will laying down…

It’s free to go tot the Tate Modern, but you can choose to donate £5 trogh contactless on your creditcard if you want to. Very clever! If the charity workers on the streets had one of thsoe machines they would probably raise more money. I know I hardly ever carry cash anymore.

Ace really liked the painting of the lady by Picasso to the left, but I preferred the more colourful one of his studio to the right.

Leo has a thing for pastels and Josefina matched her coat to the artwork. We slowly made our way through the rooms, chatting, feeding, changing, rocking, playing and pushing our buggies. oh and looking at some art too in-between. We all really enjoyed ourselves!

Milo preferred this room, lots of colours and pictures in size XXL is his thing, look at that massive smile! Our boys are soo handsome if I may say so myself.

Ace was the most impressed by the view from the top of the museum. We made it about halfway up before our breastfeeding-hunger took over and we headed straight for the restaurant at the top for lunch.

We had fish and a glass of champagne and the boys had milk and naps. We definitely feel more cultured than before. Ace had been to two modern art museums in his 4 months on this earth, not that he will remember it. But it’äs a good start!

We have decided to have dates like this every week and next time we are thinking either afternoon tea or to have a look at Diana’s dresses.

Do you guys have any suggestions of places we can go to and things to see?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Känn ingen stress att byta till sittdel! Om han trivs i liggdelen och fortfarande ryms varför byta redan? Vår snart 7 månaders använder fortfarande liggdelen just för att hon sover så gott där.

  Elle 2018-02-09 11:23:24
  Svara
 • Hej Tess! Jag skriver till dig eftersom du tidigare hjälpt mig med relationsproblem och alltid kommit med klockrena svar! Jag håller på att explodera av ilska på min pojkvän. Jag skäms över att jag bryr mig och kan inte ta upp det med någon vän. Min pojkvän kollar in andra tjejer på stan. Jag vet att det inte är ett stort problem egentligen men det stör mig nåt så in i…jag känner att jag inte duger och jag blir väldigt osäker på mig själv. Jag har pratat med honom om det och han säger att han inte gör det. Jag har märkt att han fortsätter snegla men nu lite mer diskret. Samtidigt kan jag inte kontrollera vart någon ska kolla men kan inte hjälpa att detta stör mig. Tänker på det varje dag och jag håller på att bli bitter. Allt annat är jättebra men denna detaljen får mig att bli osäker, ledsen och börjat jämföra mig med de andra tjejerna. Hur tänker du kring sånt här? Kram

  Elin 2018-02-09 10:35:00
  Svara
 • Det är mycket som man ofta missar i sin egen stad! Victoria and Albert brukar ha bra utställningar. Även Natural history museum, Wallace Collection, Imperial War museum och museum of London gillar jag! Tycker även att det är värt att åka till Harry Potter-studion! Lycka till!

  Emilia 2018-02-09 00:50:52
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind