Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Dags Att Renovera! // Time To Renovate!

For the English version, please go to the bottom of the post.
Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Vi köpte lägenheten över vår förra året, enbart som en investering och har haft hyresgäster fram till nu.

Men nu har varmvattenberedaren börjat bråka och istället för att köpa en ny och sedan behöva flytta på den senare när vi renoverar så har vi bestämt oss för att renovera nu istället. Så de som hyr kommer att flytta ut i början av Mars och då börjar det roliga!

Vi vill göra en totalrenovering så att lägenheten blir superfräsch och sedan ska vi hyra ut den igen. Här i London är det väldigt vanligt att hyra möblerat, så jag har suttit och letat inspiration online. Jag älskar den här typen av projekt och det ska bli så himla kul att sätta tänderna i ett nytt projekt.

Vi är ju helt klara med vår egen lägenhet nu och den över har samma planlösning som vår hade när vi köpte den. Vi kommer inte att bygga ut eftersom att det tyvärr inte är tillåtet att förändra huset så mycket. Det är massor med lagar och regler om tillbyggnader. Men vi funderar på att lägga till en takterass istället.

Oavsett så är jag såå taggad att välja färger, kök, badrum, möbler och allt annat. Vår lägenhet är väldigt skandi, så den här ska få bli lite mer trendledd, eftersom att vi ändå kommer att behöva fixa upp den mellan hyresgäster eller om vi vill sälja den senare.

Ni kommer givetvis att få följa renoveringen här i bloggen! I collaget

 Taklampa – Moooi
Kuddar – Hay (rosa), Hay (grå)
Sideboard – Decotique
Golvlampa – BSweden Lighting
Vas – Lene Bjerre
Matta – Varg Designkollektiv
Soffa – Broste Copenhagen
Tallrik – Lene Bjerre
Stol – House DoctorLiknande inlägg hittar ni här;

Welcome To Our Nursery
How To Create A Motivational Workspace
Investing In Property In London

For the English version, please click below.


This post contains adlinks.

We bought the flat above ours last year, as an investment and we have rented it out until now.

Unfortunately the boiler is on its last legs, so instead of buying a new one and having to move it later when we renovate, we decided to give the tenants notice and start the renovations earlier than planned. So now it looks like we will start doing it up in the beginning of March.

We are going to completley rip it out and change everything from kitchen and bathroom to moving a couple of doors, get rid of a wall and all new floors and colour on the walls. Then the plan is to let it out again but in a much better condition. We are going to let it part furnished, so I’m spending some time online looking for interiors inspiration. I love these kinds of projects and was almost a bit sad when we finished our own flat last year. So I can’t wait to get going!

The flat above has almost the same floorplan as ours did before we extended it, we won’t be allowed to add anything to the size, but we are thinking possibly a roof terrace.

So now my job is to choose everything from bathroom and kitchen to furniture and colour scheme. Our flat is very Scandi, so I’m thinking to make the one above a bit trendier since we will have to change a lot of things later between tenants anyway.

I will of course take you with me on the journey of transforming this rather drab flat into something lovely.  In the collage

Cieling lightMoooi
Couchions – Hay (pink), Hay (grey)
Sideboard – Decotique
Floorlamp – BSweden Lighting
Vase – Lene Bjerre
Rug – Varg Designkollektiv
Sofa – Broste Copenhagen
Plate – Lene Bjerre
Chair- House DoctorFind similar posts here;

Welcome To Our Nursery
How To Create A Motivational Workspace
Investing In Property In London

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ska bli superkul att folja!!

  Michelle 2018-02-10 03:40:29
  Svara
 • Ska bli spännande att följa!!

  Lovisa 2018-02-09 00:43:46
  Svara
 • Wow! Vilken lyx att få renovera utan att bo mitt i kaoset 🙂 har ni några planer på att öppna upp mellan lägenheterna någon gång i framtiden? Hur många är ni som delar på huset? Ska bli superkul att följa!

  M 2018-02-08 22:18:14
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!