Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

A’Journey

For the English version, please go to the bottom of the post.

I dag nådde jag ett av mina Mamma-våga-mål, jag gick på ett modeevent med Ace!

Det var för A’Journey, Malene Birgers nya märke.

Det kommer att bli kul att berätta för Ace att han träffade Malene Birger när han var 4 månader gammal. Jag är ett fan av henne sedan gammalt, men jag måste säga att jag gillar A’Journey ännu mer än by Malene Birger. Det är extra allt, fast ändå klassiskt och i fantastiskt fin kvalité. Den typen av plagg som man skulle kunna packa i en väska och dela på med sin tonårsdotter och sin Mamma på resa och som skulla passa alla 3 lika bra.

Jag fick chansen att prata med Malene en stund och hon berättade att hon tycker att det är tråkigt att folk reser i mjukiskläder när det finns plagg som både är bekväma och snygga. Det är någonting som hon vill förändra med A’Journey.

Jag skulle vilja ha allt från hela kollektionen och funderar på att unna mig själv något fint när Ace blir 6 månader. Något med mycket färg och mönster.

Det gick hur bra som helst att ha med Ace, vi tog en taxi och jag tog med hans bilbarnstol och han sov hela resan dit. Under eventet satt han på min arm och log mot alla, han är en riktig liten solskenspojke min lilla skrutt.

Nu vet jag i alla fall att det går att ta med honom utan problem. I alla fall till jag vågar börja lämna honom med någon annan än Garth. Jag är lite överbeskyddande, men han känns så liten fortfarande och jag vill helst inte att han ska vara ifrån mig alls.

Nästa event han får följa med på är Metro Modes aw på Fredag. Vi åker nämligen till Sverige för att gå på Acies kusin Harrys dop. Jag har helt glömt att nämna det.

For the English version, please click below. 

Today I reached one of my Mom-goals, I went to a fashion event with Ace.

It was a lovely breakfast event for A’Journey, Malene Birger’s new clothing brand.

It will be fun to be able to tell Ace when he is older that he met Malene Birger when he was 4 months old. I’m a big fan and I have to say that I like A’Journey even more than by Malene Birger. The collection is extra everything but still manages to be classic at the same time. The quality is outstanding and I fell in love with quite a few of the pieces. It’s the kind of collection you could pack in a suitcase and take on a journey to share with your teenage daughter and your mother and all 3 of you would look just as amazing in it.

I had the opportunity to talk to Malene for a moment and she told me how she thinks it’s sad how people travel in their softies these days when there are so many beautiful pieces of clothing that are both comfortable and looks great. This is something she is looking to change with A’Journey.

I’m considering splurging a bit and get something from this collection when Ace turns 6 months.

Bringing my little bubba went really well, we took a taxi there and back, I just brought his carseat and he slept both journeys. During the event, he hanged out on my arm and smiled at everyone. How did I end up with such a happy perfect little boy?

Now I know I can bring him if I need to. At least until I dare to leave him with anyone else than Garth. I’m possibly a bit overprotective, but he is still so little and I don’t really ever want to be away from him.

The next event he will join me at is already this Friday. We are going to Sweden for his cousin Harry’s christening and he and Garth are joining me at Metro Mode’s after work event. I’m looking forward to it.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så kul!

    Emma 2018-01-24 08:39:09 https://laserklinikensodermalm.se/
    Svara
  • Jag gillar också Malene Birger och håller med henne om att man inte behöver resa i mjukiskläder för attvas bekväm på resan. Ska bli kul att kolla in hennes nya märke!

    Emilia 2018-01-24 00:06:59
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson