Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

24 Hours in Sweden

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hej Sverige!

24 timmar i hemlandet och vi har redan hunnit med att hänga med Steffi (syrra), Nalle och Aces 2 månader äldre kusin Harry mest hela tiden, äta middag med nästan hela familjen ute hos Pappa på Ekerö, spenderat dagen med Nickis (syrra)gått långpromenad i kylan och blåsten och så i går smet jag iväg i ett par timmar och gick på Metros julfest på Kasai.

Det kändes galet konstigt att sitta på en riktig partymiddag igen, men väldigt trevligt och allt från mat och sällskap till underhållningen var verkligen på topp. Metro Mode vet verkligen hur man bjuder på ett riktigt roligt party! Jag hade gärna stannat längre, men jag saknade min lilla bebis där hemma och beställde en Uber vid 22.30.

Flygresan hit med Ace gick över all förväntan, han sov, jollrade och gräten en pytteliten skvätt när vi påbörjade landningen innan vi lyckades få honom att äta lite och öronen tryckutjämnades. Stackars liten skrutt! Det märks dock att det är lite väl mycket intryck just nu, han svänger fort mellan att vara superglad och megaledsen. Så jag försöker verkligen att få honom att känna sig så trygg som möjligt. Jag vill verkligen att han ska veta att även när vi är borta, så finns det trygghet i oss.

I helgen ska vi ta det lungt och låta honom ha sin rutin som vanligt. Vi har hyrt en jättemysig Air BnB i Hornstull nära Steffi och Nalles lägenhet så att vi kan hänga med dem och Harry på dagarna. Kusinerna är verkligen hur söta som helst tillsammans.

I kväll träffade Ace min Pappa, Aja och även min syrra Isabelle och hennes kille Martin. Han ska även få hälsa på Mamma och min syster Marina innan vi åker hem på Onsdag. Det är bra att det blir lite utspritt så att det inte blir allt för många nya människor på en gång. Hittills har han varit absolut gladast av att träffa Harry. De kan titta på varandra hur länge som helst och Harry vill gärna gripa tag i Aces händer.

Det är verkligen en balansgång mellan att låta honom träffa nya människor och uppleva nya ställen utan att han blir överstimulerad och ledsen. Han är trots allt bara 11 veckor. Om jag märker att det blir lite mycket så går jag iväg med honom, matar och gosar lite så att han får hitta lugnet igen.

Jag är så glad att vi är här så att han får träffa sin svenska familj och besöka mitt hemland!

Det är riktigt rått här i Sverige, även om det är plusgrader. Tur att jag packade många varma tröjor och mössor! Min fina tröja på bilden kommer från Bonmarché och mössan är en gammal som jag hittad i garderoben där hemma.

Foto – Ida Zander

For the English version, please click below. 

Hello Sweden!

24 h in my home country and we have already managed to hang out with my sister Steffi, Nalle and Ace’s 2 months older cousin Harry a lot. We also had dinner, almost the whole family at my Dad’s place on Ekerö tonight. We spent the day today with my sister Nickis and went on a really long and terribly cold walk with the babies. I even managed to sneak off for a couple of hours last night to go to Metro Mode’a Christmas party at Kasai.

It was really surreal to be at a party dinner again, really lovely though and everything from food and company to the entertainment was terrific. Metro surely knows how to throw one hell of a party. I would have loved to stay longer, but at 10.30 I missed my little baby too much and ordered myself an Uber.

The flight over went really well. Ace slept most of the time, spent some time chatting away and only cried a little bit just when we started the descent to Stockholm before we got him to drink some milk to help him even out the pressure in his tiny ears. Poor little guy!

It’s noticeable that it’s a lot of impressions for him to process at the moment. He swings from being super happy to really sad in a second. So I’m working really hard to make him feel confident. I want him to know that even if we are in a new place, there will always be a safety and comfort in me and Garth.

This weekend we are planning to take it easy and let him settle back into his routine. We have rented a lovely Air BnB in Hornstull, really close to Steffi and Nalle’s flat, so we can hang out with them and Harry during the days. The two cousins are super cute together.

 

 

Tonight Ace got to hang out with my Dad, Aja, my sister Isabelle and her boyfriend Martin. He will also get to meet my Mum and my sister Marina before we leave on Wednesday.

So far his favourite person is by far his cousin Harry. They can study each other for ages and Harry always tries to grab Ace’s hands.

It’s such a balancing act between letting Ace meet new people and see new places and him getting overstimulated and sad. He is only 11 weeks after all. But we are constantly keeping his best in mind and if it gets too much I walk away to an empty room, feed him and let him settle and cuddle for a while.

I’m so happy to get to introduce him to my family and my home country finally!

It’s really cold here in Sweden, even though it’s not even close to freezing. Luckily I packed loads of warm jumpers and hats. My lovely jumper on the pictures is from Bonmarché and the hat is an old one I found in my wardrobe at home.

 

Photo – Ida Zander

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du vet förmodligen redan det, men det finns superbra öronproppar för flygresor på apoteket som tryckutjämnar små öron<3

  Stina 2017-12-09 21:17:25
  Svara
 • Välkommen tillbaka till Sverige. Hoppas att du får ett fint väder under din quick-visit 🙂

  Mimmi 2017-12-09 13:52:42 http://blogg.vk.se/mindremimmi/
  Svara
 • Åh vad kul att Ace fått träffa familjen!! Har du en länk till tröjan? Kollade på deras hemsida men hittade den inte 🙁

  Suzy 2017-12-09 12:29:55
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind