Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

3 Beauty Favorites & A Product I Can’t Wait To Try

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

När jag var gravid så var det många skönhetsprodukter som jag inte fick använda och dessutom blev min hud himla känslig av alla hormoner.

Men nu känner jag att allting har börjat stabilisera sig lite mer, det är fortfarande ingredienser jag måste vara försiktig med, men jag kan i princip gå tillbaka till min vanliga hudvårdsrutin igen.

På bilden ser ni 3 av mina favoriter just nu.

Eve Lom ”Rescue Mask – En härlig kaolinlermask med honung, mandel och kylande kamfer. Den känns precis lagom aggressiv för min hud just nu och jag använder den en gång i veckan när jag hinner ge lite extra kärlek till mitt ganska trötta ansikte.

Clarins ”Double serum” – En favorit som har hängt med ett tag. Jag gilla att det är en olja och ett vattnigare serum som blandas ihop när man trycker på pumpen. Perfekt för de som känner att en ren olja är lite väl tungt, men ändå vill använda ett mjukgörande serum under krämer.

REN ”Vitamineral Emollient Rescue Cream” – Det här är en grym kräm för oss som är lite torrare. Den är riktigt rik och ger massor med fukt. Bäst funkar den över ett serum som innehåller olja, annars blir den så tjock att den är svår att smörja på. Jag använder den som dagkräm just nu och får en lyster som döljer att jag inte har sovit så många timmar på senaste.

Jag har även sparat på en produkt som jag inte vågade testa när jag var gravid, men är sugen på att prova nu.

Clinique ”Fresh pressed 7 Day system with pure Vitamin C” – Vitamin C är en väldigt bra ingrediens mot åldrande, huden blir fräschare och med mer lyster. Nu har jag inte testat den här kuren än, men den ser himla lovande ut, så jag återkommer när jag har provat helt enkelt.

Har ni några riktigt bra skönhetsprodukter att tipsa om? 

Fler liknande inlägg hittar ni här;

My 5 Beauty Treatments Before & After Birth
Skincare To Use In Pregnancy & What To Focus On.
3 Beauty Products I Love Right Now.

For the English version, please click below.

This post contains adlinks.

When I was pregnant there were quite a few beauty products I wasn’t allowed to use and on top of this my skin got so very sensitive from the hormones, so I had to be careful.

But now I feel like I’m getting back to normal again and even though there are a few ingredients I still have to be careful with, I can go back to my old skincare routine again and even try one or two new things. Whoop whoop!

You find 3 of my favs right now in the photo.

Eve Lom ”Rescue Mask” – A lovley mask with kaolin mud, honey, almond and cooling camphor. It’s one of thos products that does a lot but with no irritation. Perfect when I want to show a bit of extra love for my poor sleepdeprived face.

Clarins ”Double serum” – This is an old favourite of mine. I really like the mix of a more liquid serum and one of oil that mixes together. This is a great product if you think an oil is too heavy but still want to use a good moisturizing serum under your creams.

REN ”Vitamineral Emollient Rescue Cream” – This is a great product for us who suffer from dry skin. It’s rich and creamy and packed full of moisture. I always use an oil serum under, or it’s actually quite hard to put on. I use it as my day cream at the moment and it gives my face a lovely glow.

I also have this one product I have been saving whilst I was pregnant, but I think I dare to try now.

Clinique ”Fresh pressed 7 Day system with pure Vitamin C” – Vitamin C is a great ingredient for anti-ageing. It makes the skin fresh and full of glow and can even reduce fine lines. I haven’t tried this product yet, but I will let you know as soon as I have and actually have an opinion.

Your turn! Any great beauty products to recommend?

Find more similar posts here;

My 5 Beauty Treatments Before & After Birth
Skincare To Use In Pregnancy & What To Focus On.
3 Beauty Products I Love Right Now.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Tess! Kan du göra ett inlägg om vilka skönhetsprodukter du undvikit när du varit gravid och vilka ämnen specifikt? Tack!

  Jennifer 2017-11-09 16:02:43
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Ååh detta är också ett önskeinlägg!!!
   Anänder många produkter som Tess tipsat om, speciellt oljorns för ansikte o kropp🤓😀

   Alexa 2017-11-09 21:27:11
   Svara
 • Åh kan du inte berätta vad du använde för produkter under graviditeten? Främst vilken ansiktskräm. Är gravid och det är DN djungel!

  Line 2017-11-09 14:28:59
  Svara
 • Gött med tips på vad jag kan önska mig i julklapp i år 🙂 förra året önskade jag mig flera produkter du tipsat om och 3 (!) av dem har blivit favoriter jag fortsatt använda hela året och avser köpa/önska mig igen (vilket hör till ovanligheterna då jag är mer av en testnytt-person avseende skönhet hehe).

  Moa 2017-11-09 13:28:21
  Svara
 • Använder också den från REN och den är såå bra!

  Jossan 2017-11-09 11:27:36 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
 • Jag använder enbart Alpha H’s skincare och deras produkter är bara SÅ underbara! Jag brukade ha sån problemhy men sedan jag började med deras produkter har jag inga breakouts eller problem alls! Rekommenderar starkt!!

  Sandra 2017-11-08 23:50:13
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson