Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

A Good Hat Can Hide Many Sins

 

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Pust! Jag överlevde 48 timmar själv utan Garth, vår första middag ute med bebis och allt detta mitt i hans andra utvecklingsfas.

Mest tack vare att vi faktiskt har fått till en rutin som funkar. Halleluja! Jag vet att ni är flera som har frågat hur vår rutin ser ut, så jag tänkte göra ett lite mer utförligt inlägg om det i morgon.

Har ni haft en trevlig helg?

Vi hade middag med vår NCT grupp i går, eller om man nu kan kalla en måltid vid 5 på eftermiddagen middag… 12 föräldrar, 6 bebisar, ett glas vin var och förvånandsvärt lite skrik. Otroligt trevligt, vi kände oss nästan som vanligt igen och det kändes bra att vara där i grupp. Vi var hemma igen precis i tid till Ace sovtid vid 9.

I dag har vi varit och mött upp Olly och Niamh för en promenad i parken och en fika. De väntar sin lilla till jul, så det var mycket delande av tips, vilka prylar som faktiskt funkar och bebisgos med en sömnig Ace som mest satt och småsov i mitt knä. Han är så himla nöjd nu när han har sin rutin, det är helt galet vilken skillnad det gör.

Nästa mål nu är att få min specifika bloggtid varje dag medan han sover dagtid. Han har varit dålig på att sova på dagen hittills, men nu börjar det sakta men säkert lösa sig. Så nu ska bloggen få bli mer av en prioritet, det är mitt mål den här veckan!

Ett annat mål är att få till en tid hos frisören. Mina rötter är inte att leka med vid det här laget… tur att det är mössväder! En gammal favorit är den från Bernstock Speirs som jag bär på bilderna över. Vi har riktigt höstväder med mycket sol, men det börjar bli lite mer kyligt här nu. Helt galet att det redan är November!

Outfit

Jumper – Nelly.com
Kjol – Alice & Olivia
Boots – Chloé
Mössa – Bernstock Speirs

Foto – Ida Zander.

Fler outfits hittar ni här;

Finally In Normal Clothes After Pregnancy
Preggo Style – Do You Have A Favorite?

For the English version, please click below.

This post contains adlinks.

Puh! I survived 48 h on my own without Garth, our first dinner out with Ace and all of this in the middle of his second leap (development phase)

It’s all thanks to his new routine, it actually really works! Halleluja! A few of you have asked about this routine, so I will make a proper post about it tomorrow.

How was your weekend?

We had dinner with our NCT group last night. If you can call a meal at 5 in the afternoon a dinner… 12 parents, 6 babies, a glass of great wine each and surprisingly not much screaming at all. It was soooo nice to get to feel like a normal grown up again and it really helped to have other parents and kids in the same situation to share the experience with. We got home just in time for Ace’s bedtime at 9. Success!

 

Today we met up with Olly and Niamh for a walk in the park and a coffee at the black lab. They are expecting a little one for Christmas so we shared all our best tips, gadgets that actually work and there were loads of baby cuddles with a very content and slightly sleepy Ace who mainly snuggled in my lap. This routine thing really suits him!

My next goal is to carve out an hour blog-time every day during the day whilst he sleep. He isn’t the best at going down during the day unless he is outside on a walk, but it’s beginning to change now. It’s about time that the blog gets some more love again, so a blog hour every day is my mission this week.

Another goal is to go to the hairdresser and get my roots done. My hair looks sooo bad right now, lucky it’s hat-weather so I can hide how much in need of some love it is. I love this old favourite by Bernstock Speirs. (in the photos)

The problem with getting my hair done is that it takes a really long time and the salon is 30 mins away, so Garth would have to have Ace for at least 6 hours… that’s a long time and a lot of pumped milk. But it will have to happen soon!

 

 

Outfit

Jumper – Nelly.com
Skirt- Alice & Olivia
Boots – Chloé
Hat – Bernstock Speirs

Photo – Ida Zander

Find more outfit posts here;

Finally In Normal Clothes After Pregnancy
Preggo Style – Do You Have A Favorite?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så kul att följa er! Jag är gravid i vecka 28 och har köpt noll saker hittills. Lite panik! Så nyfiken på tipsen du gav era vänner på vilka saker som faktiskt funkar och är vettiga att ha. Önskeinlägg! <3 Kram!

    Lisa 2017-11-08 20:31:07
    Svara
  • Grattis till Ace! Min Alice kom den 9/10, och jag är lite sugen på att försöka få till rutiner jag med. Hur ser era rutiner ut och hur gör ni för att försöka få till dem? Kram

    Sophia 2017-11-06 00:28:04
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson