Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Happy Halloween!

For the English version, please go to the bottom of the post.

Glad Halloween på er fina! Vi är inte riktigt organiserade nog i år för att få till kostymer, men vi har köpt godis, Garth har skurit till en tjusig pumpa och vi har tänt ljus i hela lägenheten.

Det har kommit förbi både spöken, häxor och annat oknytt. Allra sötast är grupperna av 3-4 åringar (med föräldrar givetvis). De blir helt till sig om de får ta mer än en godis och så är det ofta jätteartiga och säger ”thank you” och ”happy halloween”.

Åå det ska bli så mysigt när Ace är gammal nog att klä upp sig och gå på ”trick or treat” tur med oss i området. Jag ser så himla mycket fram emot att han ska kunna vara med och förstå mer. Julen kommer att vara sååå mycket bättre med en liten glad skrutt i huset!

Hur firar ni Halloween? Med utklädnad och godis, eller fördragna gardiner och att låtsas som att ingen är hemma?

For the English version, please click below. 

Happy Halloween lovelies! We are not really organised enough yet to do the whole costume thing this year, but we have got loads of sweets, Garth has carved a great pumpkin and there are candles burning all over the house. For that spooky/cosy feeling!

We have been visited by ghosts, witches and a spiderman or two. The cutest ones are by far the 3-4-year-olds who tend to come in groups with a designated parent or two. They get sooo excited when they get to take more than one sweet and are super polite with lots of ”thank yous” and ”Happy Halloween”.

I can’t wait for Ace to be able to go trick or treating!

Actually, all big occasions will be so much more fun. Christmas will have a completely different meaning with a happy little guy waiting for Santa in the house. Awww… we got so much fun stuff to look forward to with our little guy.

How do you celebrate Halloween? all in with costumes and candies or with curtains drawn pretending not to be home?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag firar inte särskilt mycket, jag tycker det är otroligt fint med alla dekorationer och önskar verkligen att jag hade mer tid. Ni ser ut att ha fått jättefint hemma 🙂
  Apropå något helt annat – sitter och jobbar lite (jobbar med översättning bland annat) och trillade in på en bild där du modellar för Scippis, det australiska rid- och friluftsmärket! Visst är det du? 😀 Otippat i alla fall!
  Ha en fin onsdagskväll!

  Sofia 2017-11-01 21:45:22
  Svara
 • Älskar Halloween 🎃 Skräckfilm och pumpalykta är ett måste. Och ser verkligen fram emot att göra mer av Halloween när barn finns med i bilden sen 😊🍁👻💛

  Jasmin - Seos Fotografi 2017-11-01 18:32:43 http://seosfoto.se
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!