Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

I’m Finally In Normal Clothes After Pregnancy

For the English version please go to the bottom of the post.

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Åå jag börjar kunna komma i lite vanliga kläder igen och det känns så himla bra! 

Visst, jag har boobs som Dolly P och en liten kula som gör vanliga jeans omöjliga, men i övrigt känns kroppen som den gjorde innan jag var gravid. Jag måste vara lite smart med hur jag klär mig med tanke på amning och att kroppen fortfarande återhämtar sig, men känslan av att kunna bära annat än gravid-leggings och amningtoppar är underbar.

Den här drömmiga midi klänningen från Vanessa Bruno var ett av mina köp när jag satt supergravid och hade gått över tiden. Jag tyckte väldigt synd om mig själv, så jag unnade mig någonting för varje dag som bebisen bestämde sig för att inte födas. Det blev en del grejer och förutom klänningen så är även Chloé stövlarna ett av dessa köp.

Klänningen har knappar upptill och är vid nog att inte klämma någonstans där jag fortfarande är lite öm. En perfekt mamma-outfit för mig!

Outfit

Klänning – Vanessa Bruno
Kappa – Elizabeth & James
Stövlar – Chloé
Foto – Ida Zander

Tack för alla snälla kommentarer igår!

Det var tufft att vara borta från Ace och det är aldrig kul att vara på sjukhus. Men det kändes sååå bra efter och i dag mår jag toppen. Jag måste tillbaka och dränera bröstet igen nästa vecka och förhoppningsvis kommer jag att vara helt återställd efter det. 

Ingen förbereder en på hur svårt amning faktiskt är. Men jag tänker köra på, för jag tänker att det trots allt är vad som är bäst för honom. Dock förstår jag precis varför många väljer att sluta och gå över till ersättning. Mammor dömer varandra och sig själva för hårt, det hela handlar om vad som passar bäst för ens egen personliga situation. 

For the English version, please click below.

 

This post contains adlinks.

Whoop! I’m beginning to fit into some of my normal clothes and it feels amazing!

Sure, my boobs rival those of Dolly P and I still have a little silly pot belly that makes most normal trousers impossible to wear, but apart from this, I have to say that I feel pretty much back to pre-pregnancy again.

I have to be a bit clever with how to dress since I’m breastfeeding and the body is still recovering from the c-section, but the feeling of getting to put something else than pregnancy leggings and breastfeeding tops on is amazing!

 

This dreamy dress by Vanessa Bruno was one of those buys from when I was overdue and completely fed up. I felt so sorry for myself that I allowed for one new purchase for every day the baby didn’t choose to arrive.

Let’s just say I did end up with quite a few new lovely pieces and apart from the dress, I also got the Chloé boots that week. Maybe I should make sure to be over-due with our next kid to…

This dress is breatsfeeding friendly with buttons in the front and it’s also loose and doesen’t squeeze on any tender areas of my body. A perfect mom-dress in my book!

Outfit

Dress- Vanessa Bruno
Coat – Elizabeth & James
Boots – Chloé

Photo – Ida Zander

Thank you for all your lovely comments yesterday!

It was really hard to be away from Ace and hospitals are never fun. But I feel so much better after the extraction and antibiotics so today I’m almost celebrating. I do have to go back and drain the boob once more next week, but hopefully, after this, I will be all back to normal again. 

Noone really prepares you for how hard breastfeeding actually is. I have decided to try to keep on going since I believe it’s what is best for him. But I can completely see why some mothers give up and switch to formula and I would never judge them. Mothers are way to hard on each other and ourselves, it’s all about what works best in our own personal situations. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Yay 😀 so great to hear that you’re feeling much better today!! You look absolutely gorgeous in these pics 😍about the breath feeding got to say although I’m glad that I stuck with it, it really was unbelievably difficult and challenging at times … mastitis truly sucks 😞xx

  Jade ashleigh 2017-10-28 18:24:24
  Svara
 • Så fin du är! ❤️ Jag har en liten tjej som föddes samtidigt som Ace och jag känner så igen mig. Välja kläder är helt klart ett stort projekt!! Haha.. Fint skrivet om amning. Så sant och vi måste verkligen förstå att alla är olika och tar beslut som passar oss själva bäst. Detta är mitt tredje barn och jag höll nästan på att ge upp amningen dag tre när mjölken fortfarande inte runnit till och bloden rann från bröstvårtorna. Aj aj. Tjejen gick bara ner och ner i vikt men idag blir hon 5v och är äntligen uppe i sin födselvikt och amningen funkar fint för oss båda.

  Det strålar verkligen om dig på bilderna!

  Sandra 2017-10-28 15:50:15
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!