Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Suit Yourself!

For the English version, please go to the bottom of the post. 

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

På min önskelista till hösten och vintern står en riktigt snygg kostym. Gärna i ett spännande material, mönster eller färg.

Många förknippar kostymer med kontor och business, men det finns så himla många fina lite roligare kostymer som funkar både till vardags och fest. Business eller inte, en riktigt snygg kostym ger självförtroende och powerkänsla.

Det viktigaste är att den sitter bra och om du hittar en som är 95% rätt, så kan det vara värt att ta den till en skräddare, för en riktigt snygg kostym hänger med under många år och är värd investeringen. Ett annat plus är att vi alltid kan välja att bära blazern och byxorna separat för att få ett ännu bättre PPW.

Jag gillar verkligen den mönstrade kostymen från Stylein i collaget (men jag verkar inte kunna hitta de matchande byxorna när jag letar…), ärmarna är superfina och även om det gör kostymen lite mindre klassisk och en smula mer trend ledd så tror jag ändå att jag skulle får mycket användning av den.

Mina favoriter

Mönstrad kavaj – Stylein
Röd kavaj – Tiger of Sweden
Röda byxor – Tiger of Sweden
Grå kavaj – Stylein
Grå byxor – Stylein
Blå kavaj – Minimum
Blå byxor – Minimum
Svart sammetkavaj – NLY Trend
Svarta sammetbyxor – NLY Trend
Rosa kavaj – Millie Mackintosh
Rosa byxor – Millie Mackintosh

For the English version, please click below.

 

This post contains adlinks.

On my wishlist for fall and winter this year is a really well fitting and fun suit. I would love one in a great cut, colour or exciting material.

When we think of the word suit, most people imagine offices and business people, but there are soooo many lovely fun suits out there. You don’t have to sit by a desk to wear a great suit, get one that really suits your personality and you will be able to wear it both in an every day setting and when you go to parties. A great suit can really boost your confidence and make you feel like a power woman.

The most important thing when buying a suit is the fit and if you find one that’s not quite right, but maybe 95%, then it’s worth the investment of taking it to a tailor and getting it to fit you like a glove. Another plus is that a suit is made up of two separate pieces that can be worn together or on their own, this will boost the PPW loads.

I really like the patterned suit from Stylein in the collage (but I can’t seem to find the matching trousers anywhere…) I love the sleeves and even though it makes it a bit more trend led and less classic, I’m pretty sure it would get some decent use.

 

My favs

Patterned blazer – Stylein
Red blazer – Tiger of Sweden
Red trousers – Tiger of Sweden
Grey blazerj – Stylein
Grey trousers – Stylein
Blue blazer – Minimum
Blue trousers – Minimum
Black velvet blazer – NLY Trend
Black velvet trousersr – NLY Trend
Pink blazer – Millie Mackintosh
Pink trousers- Millie Mackintosh

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hade typ glömt bort price per wear men kan konstatera att en kofta/jacka jag köpte på jascha i somras har sjukt bra ppw, använt den sjukt mycket. Gillar den så mycket att när butiken hade 20 % för medlemmar så köpte jag en likadan i annat mönster och färg. Ska försöka tänka mer på det i framtiden, gillar att saker blir använda och älskas.

    Åsa 2017-10-23 22:44:57
    Svara
  • hittade byxorna på MQ https://www.mq.se/article/baktun?attr1_id=9309 t.o.m på rea. Det är sommarsäsongen kläder tror jag.

    nettan 2017-10-13 14:19:42
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!