Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Dreaming of Yoga…

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Jag yogade mig igenom hela min graviditet och gick till och med när jag var i vecka 41 (och skrämde nog ett par av de andra tjejerna med min massiva kalaskula.) 

Så nu känns det ganska så tomt att inte få gå på yogan förrän om några veckor.

För att vara helt ärlig så har jag haft väldigt lite smärta i mitt snitt som hittills läker riktigt fint, så jag har haft en riktig tur. Men jag hoppas att det betyder att jag kommer att kunna gå tillbaka till yogan snart igen. Inte för att gå ner i vikt, utan för att få stretcha och röra på kroppen, ha lite me-time och frigöra lite endorfiner.

Nu har de faktiskt till och med post-pregnancy yoga på Yogahaven och då tar man med sin lilla skrutt. Det låter himla mysigt, så jag hoppas på att kunna gå så fort mina 6 veckor av vila är över.

Jag tror verkligen inte på att träningshetsa efter en graviditet, så lite lugn yoga är precis vad jag vill göra när jag känner mig redo… och jag tror minsann att jag ska införskaffa lite nya snygga träningskläder så att jag känner mig lite fin.

Jag tänkte göra ett inlägg om gravidkroppen efter förlossningen. Vi ser så ofta kändisar som ploppar ut en unge och ser ut precis som vanligt nästa vecka. Även om det händer för vissa så är det långt ifrån det normala, så jag delar gärna hur det har sett ut för mig om ni känner att det skulle vara intressant?Mina Favoriter

Yogamatta – Casall
Grå/vita träningstights – Stronger
Ormprintstopp – Aim’n
Ormprintstights – Aim’n
Tränings BH – Bodyism
Sneakers – Nike
Blommig t-shirt – Röhnisch
Randig träningstopp – Olympia Activewear
Randiga tights – Olympia ActivewearFor the English version, please click below.

 

This post contains adlinks.

I did yoga all the way through my pregnancy. I even went at week 41 and scared the slightly less pregnant ladies with my giant over-due bump.

So I have to say it feels a bit empty not to be able to do yoga for a while now after labour.

To be honest I have been very lucky with my x-section and my scar is not hurting and seems o be healing really quite well. So I hope this means I will be able to go back to my yoga fairly soon again. Not to lose weight, but to stretch out, move my body and release some endorphins. Yoga truly makes me feel great.

They actually even have a class of post-pregnancy yoga att Yogahaven and then you get to bring your little bubba along. It sounds kind of sweet, so I’m hoping I will be able to go after my 6 weeks of recovery is over.

I really don’t believe in hardcore training after pregnancy, so a bit of calm yoga is exactly what I want to do as soon as my body is ready. … and I might even get some new fancy work out clothes to get to feel a bit extra pretty.

Maybe I should do a post on my post-pregnancy body? We see so many celebs popping out babies and getting back in their skinny jeans the next week. Of course, this will be normal to some people, but for most of us, it does take a bit longer. I feel pretty comfortable to share if you guys want me to?

 My Favs

Yogamat – Casall
Grey/white workout tights – Stronger
Snakeprintprintstop – Aim’n
Snakeprinttights – Aim’n
Workout Bra – Bodyism
Sneakers – Nike
Floral t-shirt – Röhnisch
 Stripy workout top- Olympia Activewear
Stripy tights – Olympia Activewear 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Åh Tess, det skulle vara SÅ värdefullt! Jag är i vecka 24 och tänker mycket på tiden efter förlossningen… Av medicinska skäl kan det hända att jag kommer behöva göra snitt, och precis som du var det också precis vad jag ville först. Men sedan ändrade jag mig… Nu vill jag föda vanligt men det är osäkert om det kommer att gå. Är riktigt nervös över vad som händer med kroppen efteråt, oavsett vilken sorts förlossning det blir. Man undrar mycket över vikten, huden, förändringarna – ja, allt. Det vore så himla värdefullt att läsa dina tankar kring det! Stor kram och tack för att du delat med dig av hela din resa på ett så ärligt och fint sätt <3

  Lisa 2017-10-07 14:45:21
  Svara
 • Du får gärna dela hur du ser på din kropp m tanke på ditt jobb. Du lever ju på ditt utseende o kanske känner en större press eller stress över att du inte kommer få lika mkt jobb om du inte ser ut som du gjorde innan graviditeten. Om graviditetskilon skulle sitta som berget o du inte blir av med dem, behöver du ge upp din karriär då eller istället bli ngn typ av ansiktsmodell?

  Malin 2017-10-06 21:02:52
  Svara
 • Dela gärna 🙂 för min del kan det vara så att om jag blir gravid i framtiden så är kejsarsnitt ett måste och jag blev så glad att läsa din förlossningsberättelse. Även om den så klart var lång och kämpig så gillade jag hur du beskrev sista tiden.

  Angelica 2017-10-06 09:53:13
  Svara
 • Jaaaa, berätta jättegärna om kroppen!

  JL 2017-10-06 00:42:42
  Svara
 • Talar du svenska Ace? Han är ursöt förresten!!!!

  i 2017-10-05 23:14:30
  Svara
 • Gärna 🙂

  Kristin 2017-10-05 22:17:18
  Svara
 • Åh gärna! Berätta gärna hur gravidkroppen reagerar efter en förlossning!

  Linnéa 2017-10-05 19:50:14
  Svara
 • Ja, blogg gjerne om det! Gratulerer med den lille 🙂

  Anne 2017-10-05 15:56:31
  Svara
 • Läser jättegärna om det 😊 Hoppas även på att hinna läsa en utvärdering av BB-väskan och de saker som ni packade med er till sjukhuset innan det själv är dags 🙂 (bf om 5 dagar).

  🙂

  Gabs 2017-10-05 13:37:18
  Svara
 • Det skulle vara jätteintressant att läsa!

  Lisa 2017-10-05 12:01:35
  Svara
 • dela gärna 🙂 och vilken fin förlossningsberättelse du bjöd på, om än dramatisk. Och lilla Ace är så himla söt!

  Jennifer 2017-10-05 11:41:49
  Svara
 • Ja dela garna med dig, det vore valdigt intressant att lasa om! 🙂

  Sandra 2017-10-05 10:05:42
  Svara
 • Ja dela jättegärna med dig om vad som händer med kroppen efter förlossningen! Jag ska få bebis i mars och är lite orolig för hur ET kommer bli med kroppen efter…

  Agnes 2017-10-05 09:48:27
  Svara
 • Dela gärna, mest för att du kan ge lite mer nyanserad bild av verkligheten. Klart det kommer synas att du har skapat en människa, märkligt vore ju annars . Tycker kroppen är fascinerande o vad den klarar av att lösa o läka

  Malin 2017-10-05 09:33:32
  Svara
 • Tightsen längst upp i mitten var riktigt snygga!

  Josefine 2017-10-05 09:06:01 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Gärna! Jag kan också meddela att jag grät en skvätt när jag läste din birth story, så fint och så mycket känslor

  Hanna 2017-10-05 08:39:51
  Svara
 • Jaaaa!! Dela gärna 🙂

  Bella 2017-10-05 08:26:31
  Svara
 • Jag är intresserad! Vi är nästan precis likadant byggda så jag kommer ta dig som ett facit om jag någon gång blir gravid :)))

  Frida 2017-10-05 08:13:34 https://husrappet.wordpress.com/
  Svara
 • Ja dela gärna ned dig:) ska ha barn i februari och man undrar ju. Även om alla är olika såklart 🙂

  Cecilia 2017-10-05 07:56:53
  Svara
 • Gärna!! Inte för att jag egentligen bryr mig hur din kropp ser ut men jäkligt uppfriskande att visa olika bilder av mamma-kroppar i allmänhet. Kanske fler som kliver ur vassen beach 2018 om de har mer varierade bilder av hur en kropp kan se ut!

  Hannah 2017-10-05 06:59:09
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!