Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Alexander Wang ”Tara” Ankle Boots

For the English version, please go to the bottom of the post. 

För att inte ruttna helt och ha en liten målbild till när ungen äntligen är ute och kalaskulan är borta har jag onlineshoppat en del nu inför hösten.

—-

Jag måste givetvis tänka amnings och barnvänligt, men trots detta så är det ju så himla mycket roligare med kläder när man inte har en vattenmelon hängande på magen.

Det har faktiskt blivit lite som en följetong av ”Today’s online shopping” på Instagram. I går var ända dagen då jag inte la upp något och det är för att Garth bestämde sig för att han skulle få välja något och överraska mig. I vanliga fall är jag inte den som skulle shoppa varje dag, men det är ett litet undantag för tillfället och jag har ju faktiskt rensat ut helt galet mycket ur garderoben redan.

Det ska bli väldigt spännande att se vad som kommer på posten från min fina man.

Dessa fina ankelboots från Alexander Wang hittade jag på The Outnet på 50% rea och jag tror att de kommer att bli perfekta nu i höst och vinter när jag både vill känna mig lite fin och vara hyfsat bekväm.

Ni kan hitta dem här (adlink).I går hade vi en riktigt aktiv dag och jag gick faktiskt till och med tillbaka till min gravidyoga igen!

Barnmorskan har gett stränga order att röra på mig så mycket som möjligt, så att bebisen får en chans att hamna ännu lägre inför vårt andra sweep i morgon. Jag kan säga att jag fick en hel del chockade miner när vi gjorde vår vanliga introduktion och jag berättar att jag är i vecka 42.

Jag önskar att jag hade varit mer förberedd på att gå över tiden än vad jag var, så det kanske är lika bra att de ”nyare” gravida får se hur det kan gå om man har otur, det är ändå ganska vanligt att gå över tiden även om jag är lite av ett extremfall nu. 

Jag kunde fortfarande göra allting som de andra gjorde, så det kändes riktigt bra att få stretcha ut ordentligt.

Efter det hämtade Garth upp mig och så åkte vi och köpte en overall till Froggy, det har varit sommar hela tiden när vi har planerat inför bebis, men nu har det blivit lite kyligare och vi kom på att vi inte har ett enda ytterplagg till den lilla. Det är svårt med storlek bara, vi vet att vår skrutt antagligen inte var direkt liten från början och om jag går över nästan två veckor så har den verkligen fått chansen att jäsa i kalaskulan. Så vi köpte lite större, hellre att kläderna är en smula stora i början än för små resonerar vi. 

Jag passade även på att ta en pedikyr och fick sitta i en underbar massagestol. Man rekommenderar oftast inte massagestolar under graviditet, men för mig som gör allt för att få födseln att komma igång är det helt ok. Den lilla är så stor och ligger så skyddad där inne att lite massage bara är positivt nu. 

I natt var jag förresten magsjuk, inte kul när man är 10 månader gravid… men jag har även läst att det kan vara kroppens sätt att förbereda sig inför en förlossning. Så jag håller tummarna att det var det och inte bara en tråkig matförgiftning. Jag får ta det lite lugnt i dag, men vi har ändå planerat in en promead i Wimbledon park i eftermiddag. Allt för att få bättre poäng inför svepningen i morgon. Jag skulle känna mig så lurad på själva starten om det gick till Torsdag och jag var tvungen att bli igångsatt…For the English version, please click below. 

To not dig myself properly into a hole whilst waiting for baby Chamberlain to decide to join us on the outside, I have indulged in some (quite a lot) of online shopping for my fall wardrobe.

Of course, I will still have restrictions, but baby and breastfeeding friendly is still a lot easier than finding clothes that will fit a watermelon the front…

The shopping has actually gone so far that it has become a bit of a series of ”Today’s online shopping” on Instastories. Yesterday was the first day since I went overdue that I didn’t put anything up and it’s actually because Garth decided he wanted to get me a surprise. So, I’ super excited to see what he got for me! He knows how hard this time is and has been such an amazing support even though he is just as anxious to meet our little one as I am. I’m a very lucky girl!

Normally I would never shop this much, but at the moment I need some serious cheering up and every day is such a pain that I think I do deserve it.  Also, I have made such a big purge in my wardrobe already that I actually have space for new clothes now. Even though I still have been able to get a few bits and pieces in pregnancy, my wardrobe really has been on the back burner for quite a few months. I can’t tell you have excited I am to get to wear some ”normal” clothes again fairly soon.

These gorgeous ankle boots are by Alexander Wang and I found them on The Outnet the other day on 50% sale. They will be perfect for fall when I want to both look nice and be fairly comfy for meetings and events later.

You can find them here (adlink).

 

Yesterday I had a really active and fun day. I even went back to my pregnancy yoga again!

My midwife has given me strict orders to keep on moving so that the baby will drop down even more before our second stretch and sweep tomorrow. 

I got quite a few surprised looks when during introductions I told the yoga class I’m 42 weeks pregnant. I wish I myself would have been more prepared to go over my due date and hopefully the girls that were there got a bit of a reality check seeing me there. Not everyone is as unlucky as I am of course, but it’s really good to have the mindset that it’s fairly common to go overdue by quite a few days. And to be honest, I could still do all of the movements and felt amazing after a proper stretch!

After Garth picked me up with the car and we went to get a warmer overall for Froggy. We have been preparing for the arrival in the summer and now all of a sudden it’s getting chillier and we realised we had no outerwear for the baby. The big problem right now is size. We knew fairly early on that Froggy won’t be very little and after two extra weeks of baking in the belly, there is a possibility that a lot of things will be too small when he or she arrives. So we went for a slightly larger size, in the end, just to be on the safe side. 

I also took a lovely pedicure in a wonderful massage chair. Normally I wouldn’t have gone in one of those during pregnancy, but at this point when I want nothing but to get labour the start, I’m not too worried about it. The baby is really big and still very much protected, so a massage at this point is not a bad thing.

Saying that I spent my whole night sick in the bathroom. Not fun ever, but especially not when you are 10 months pregnant… I have however read that it is a way of the body to get ready for labour, so let’s hope it was that and not just food poisoning. I’m going to take it quite easy today, we only have a walk in Wimbledon park planned, to keep active before the second sweep tomorrow.

I would feel pretty gutted if I had to be induced on Thursday….

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! På bloggbevakning hintas det att du skriver kommentarer om dig själv på andra bloggar (som om d vore illegalt). Vet du vrf det florerar såna rykten? Ej första gången o jag tycker verkligen du ska ryta ifrån

  W 2017-09-18 23:04:55
  Svara
  • Svar på Ws kommentar.

   Hej Woopsie! Jag har nästan saknat dig och dina trolliga kommentarer. Jag sitter ju säkert 10 månader gravid och lägger min tid på att skriva kommentarer om mig själv. Ibland är du för rolig! Säga vad man vill, du bjuder i alla fall på variation.

   Tess 2017-09-18 23:18:34 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • Tänk på att du med största sannolikhet ändå kommer ha en alldeles nyfödd liten bebis innan veckan är slut! Så tänkte jag hela tiden, jag blev igångsatt på en tors & min dotter kom sent på fredagen. Dock blev jag igångsatt i v38 pga att jag fick svår preklampsi/havandeskapsförgiftning – jag var inte riktigt förberedd (hade varken hunnit läsa ut ”att föda” boken eller instruktionerna till Tens-apparaten) utan hade förväntat mig att gå över tiden. Det gick dock lysande ändå, det var bara att flyta med och inte gå emot värkarna tyckte jag. Stort lycka till!

  Madeleine Karlsson 2017-09-18 14:22:00
  Svara
 • Jag känner med dig Tess! Jag gick 11 dagar över tiden så jag förstår precis vilket läge du är i nu… Kämpa på <3

  Anna 2017-09-18 13:32:34
  Svara
 • Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge <3 Bästa ordspråket när man väntar nåt så olidligt haha

  Angelica 2017-09-18 12:09:44 https://mindthelondoner.blogspot.co.uk/
  Svara
 • Så snygga!

  Josefine 2017-09-18 07:52:09 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Hoppas du får komma igång av dig själv! Det blir nog bra oavsett men jag kan tänka mig att det vore roligare om det drog igång hemma så man fick känna det byggas upp.

  Frida 2017-09-17 18:45:16 https://husrappet.wordpress.com/
  Svara
 • Håller alla tummar och tår för dig imorgon Tess, att det ska sätta igen det!! Efter att ha följt dig tänker jag som du säger ställa in mig på att gå över tiden redan från början, när det är dags för mig. Kan bara föreställa mig hur jobbigt det är mentalt på att gå över.. Vi är många som hejar och tänker på dig Tess, stor kram!

  Emma 2017-09-17 15:14:26
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!