Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

10 Labour Inducing Wives’ tales Later…

For the English version, please go to the bottom of the post. 

10 husmorsknep testade…och ingen bebis.

Vi gjorde allting på listan i går och hade visserligen väldigt roligt under tiden. Ni som följde oss på Instagram fick se alla våra försök och trots allt hårt jobb så resulterade det enbart i 3 ynka ”riktiga” värkar. Tack för alla era hejarop och fina meddelanden!

Jag har ju sammandragningar hela tiden och har haft förvärkar under ett par veckor, men dessa var både längre, intensivare och strålde ut från ryggen ner i magen och i ljumskarna på ett helt annat sätt. Men 3 stycken ger ingen bebis…

Det positiva blev att jag var så trött på natten att jag fick 10 timmars riktigt djup sömn. Så det var nästan värt det ändå, även om jag inte kommer att kunna äta ananas på ett bra tag.

I dag struntade vi i allting som har med födsel att göra och stannade på soffan och tittade på film och serier hela dagen. Jätteskönt! Jag har bestämt mig för att det är slut på bumpdates nu, jag ville verkligen inte gå över och nu sitter jag här ändå. Det känns som att Froggy kommer att komma till jul ungefär.

Bilderna över kommer från vår härliga brunch i går.

Vi bestämde oss för att utmana ödet och gå någonstans där jag absolut inte ville att vattet skulle gå. En vän gjorde precis det och henne vatten gick i lobbyn till Corinthia hotell…  Det blev 34 Mayfair och brunchen där kan jag verkligen rekommendera. Jag slog på stort med blåbärspannkaka, smoothie och en riktigt god decaf latte. Sedan tog vi en ananas, sorbet och kokos creme dessert efter, kanske inte världens nyttigaste, men väldigt gott!

Rekommenderas om ni är i krokarna!

Så väntan fortsätter… vi är bokade för en stretch and sweep på Torsdag och om det inte funkar så blir jag igångsatt den 21a. Jag hoppas verkligen att det har blivit bebis innan dess!

For the English version, please click below.

 

10 old wives’ tales tried and tested and still no baby…. 

We did all the things on the list yesterday and even though it was all pretty fun, it only resulted in 3 sad little contractions… You guys who followed us on Instagram saw how hard we worked. Thank you for all your messages and clips, it was awesome to have you all tagging along for the day.

I guess I did get to feel what ”real” contractions are like. I have had Braxton Hicks for many weeks and pre-contractions for quite a while too, but these were different. Much longer, more intense, didn’t go away when I moved and started in my back, moved to the front and then down my legs. Unfortunately, 3 of them is not enough to produce a baby…

Except for it being quite fun, It all actually exhausted me enough to put me to sleep for 10 hours straight. So I had a really lovely night’s sleep after. So, in the end, I guess it was kind of worth it even though labour didn’t start. It will be a while before I can look at a pineapple again though…

So today we skipped all things baby-related and stayed on the sofa watching Netflix all day. Exactly what I needed! I really didn’t want to go past our due date, but I guess it’s all up to Froggy to decide when to make the grand entrance, so I will just have to be patient and hope that it will happen before Christmas.

The photos above are from our lovely brunch yesterday, one of the favourite things on our list.

We decided to tempt faith and go somewhere fancy where Sod’s law for sure would make my water break. A friend of mine had hers break in the lobby of the Corinthia hotel… So we went to 34 Mayfair and I can really recommend their brunch.

I had blueberry pancakes, a lovely smoothie, decaf coffee and also a pineapple, sorbet and coconut creme dessert to share after. Not the healthiest option, but super yum!

 

Well, the waiting continues… I have an appointement for a stretch and sweep on Thursday and we are schduled for induction on the 21st. I hope to God the baby is out by then!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vet hur det känns, varje dag över tiden är som ett år ungefär… Jag fick igång förlossningen genom att motionera. Alltså jag hittade en suuuperbrant lång backe (trappor ska vara ännu bättre, ju fler desto bättre) och gick upp för den fem gånger. Alltså man brukar köra backträning i den där jäkla backen när man inte är höggravid så jag tog i utav bara den. Samma dag satte det igång 🙂 Då var jag fyra dagar över tiden, sedan kom bebis 40+5 Vet inte om det är rekommenderat med backträning, men i alla fall att gå i trappor ska vara super på att få ner bebis. Håller tummarna för dig 🙂

  Alexandra Eriksson 2017-09-11 11:02:28
  Svara
 • Hej Tess! Gillar verkligen din blogg men reagerade på en liten grej här som jag ville höra dina tankar om. Varför skriva ut att desserten inte var världens nyttigaste? Desserter är väl knappast något man unnar sig varenda dag, just eftersom de ofta innehåller en del socker, fett etc. men då man gör det, varför kommentera så? Varför inte bara konstatera hur god den var, punkt? Får på nåt sätt bara intrycket att du måste ursäkta valet med att säga att du inser att det inte är nyttigt, vilket bara känns onödigt. Menar absolut inte detta som kritik, kommenterar väldigt sällan men denna lilla mening väckte bara lite funderingar. Tack för en fin blogg i övrigt 🙂

  Nina 2017-09-11 09:29:19
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Jag menade mer att frukosten med både pannkakor och dessert kanske inte var så väldigt nyttig. Mycket socker! Jag försöker att inte äta allt för mycket socker, speciellt när jag är gravid eftersom att det kan påverka den lilla. Men jag vet även när det är ok att unna sig. Kram!

   Tess 2017-09-11 09:52:11 http://tessm.metromode.se/
   Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!