Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Brand To Love – Free People

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller annonslänkar. 

Även om sommaren lider mot sitt slut så betyder inte det att vi behöver ge upp våra vimsiga bohoo-klänningar och kimonos, det gäller bara att styla dem lite annorlunda.

Byt ut sandaler och flipflops mot loafers och over-knee boots, släng en kimono över jeans och t-shirt, matcha skinnkjolen med en fluffig jumper och glöm inte bort att accessorera med hattar, klinkiga armband, vintage skärp och en riktigt chill attityd.

Ett märke som jag verkligen gillar både för nu under sommaren och till hösten är Free People. De har den där LA coola Coachella-estetiken utan en allt för häftig prislapp. Använd de lättare plaggen nu och när det blir lite kallare, kör dem lager på lager.

Mina Favoriter

1. Skjorta
2. Blus
3. Klänning
4. Boots
5. Kjol 
6. Jumpsuit
7. Kimono
8. BH

 

I dag är jag riktigt trött, jag fick nästan ingen sömn alls och känner mig lite småförkyld, så det är soffan, te och Netflix som gäller för hela slanten. Olive verkar inte ha någonting emot det, hon ligger här bredvid mig och snarkar högt. I dag är en sån dag då jag inte skulle vilja föda barn, så Froggy får gärna stanna kvar där inne i ett par dagar till. 

Fler shoppinginlägg hittar ni här;

I’m Planning A Wardrobe Overhaul
3 Fall Fashion Trends To Love
Brand To Love – J.Crew

For the English version, please click below.

 

This post contains adlinks.

Even though our summer is coming to an end, there is no need to give up our floaty boho-style dresses and tops just yet. We just have to style them a bit differently. 

Let’s switch our sandals and flip flops for loafers and over-knee boots. Throw a kimono over a jeans and t-shirts, pair the leather skirt with a nice fluffy jumper and don’t forget to accessorize with hats, dangly bracelets, vintage belts and a really chilled attitude.

A brand I both love now in summer and also later for fall is Free People. They have that LA cool Coachella aesthetic that’s so in at the moment but without the hefty price tag. Wear the items on their own now and layer them up later on in fall for a really individual and laid back look.

My Favs

1. Shirt
2. Blouse
3. Dress
4. Boots
5. Skirt
6. Jumpsuit
7. Kimono
8.Bra

Today I’m super tired, I got about 5 minutes of sleep last night and I’m feeling a bit under the weather. Luckily it’s raining outside, so I don’t feel too bad here on the sofa with a cup of tea, Netflix and a snoring Olive next to me. This is one of those days when I do not fancy having a baby, so I would be pretty grateful if Froggy decided to hang in there for another couple of days. 

Find more shopping posts here;

I’m Planning A Wardrobe Overhaul
3 Fall Fashion Trends To Love
Brand To Love – J.Crew

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tycker det är härligt att se variation på allt du lägger upp 🙂

  Charlotta 2018-02-21 17:44:36 https://www.sympativa.com/
  Svara
 • Så snygga kläder! Gillade verkligen nummer 2!!

  Josefine 2017-08-31 14:51:55 http://takis.se/
  Svara
 • Sjukt snygga boots! Älskar hur färgerna bryter av varann 🙂 Tack för tipset! 🙂

  Hanna 2017-08-31 11:29:39 http://allaljudbocker.se/
  Svara
 • Var bara tvungen att kommebtera. Pratade precis med min kompis som e 6months och hon hade precis varit pa kontroll och scan pa Chelsea and Westminster. Hon var arg och uppeord over killed som gjorde det, en ung kille some inte visste nat och sa att enda bebisens mage var for stor, kunde inte hitta njurarna etc. Han var helt fel som tur var men det maste ju varit samma kille du hade problem med! Kan val inte vara sa manga unga killer som inte vet ett jota pa den avdelningen? Kom och tanka pa vad du skrev direct sa berattade att hon nog inte var den fursta att raka ut for honom :p.
  Hoppas att du far see din lilla froggy snart och att allt gar bra! Kram

  L 2017-08-30 20:11:22
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Vad jobbigt för din kompis! Det är inte ok att han oroar henne på det sättet. Min kille var dock en läkare på min vanliga doktor mottagning här i Clapham. Man har ett par möten med sin vanliga GP under graviditeten. Men intw ok oavsett!

   Tess 2017-08-30 23:01:17 http://tessm.metromode.se/
   Svara
   • Svar på Tesss kommentar.

    Ok fast det ju varre att det ar mer an en inkompetent ?. Men tycker det ar dalig att saga saker som kan oroa I onodan och saga att saker ar onormala nar de ar osakra. Jag ska forested hjalpa planets baby shower I October sa om du har tips pa saker man kan gora sa skriv garna! Lite ”leaker”, pyssel, dekorationer och annat kul! Ingen av oss har varit pa baby shower innan. Kram

    L 2017-08-30 23:29:29
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand