Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Preggo Style – Do You Have A Fav?

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det är lite extra kul att titta tillbaka på mina senaste outfits just nu. Magen bara växer och växer och jag tänker ju egentligen inte ens på det förrän jag ser skillnaden på bild. 

Nu är den så stor och otymplig att jag till och med har svårt att få gravidplaggen att passa, så det blir nog inga mer outfits fram till Froggy kommer är jag rädd. Jag fortsätter givetvis med bilder i mina bumpdates så jag kommer absolut inte att gömma mig från kameran, däremot blir det nog inte så spännande val modemässigt.

Vi är officiellt färdigbakade när vi går in i vecka 38, vilket är redan nästa vecka och med mindre än en månad till beräknat födelsedatum (9e September) så tror jag att ni kan ha överseende med att jag mest lever i pyjamas och yogakläder.

Det börjar bli spännande nu… jag lovar att uppdatera er så fort någonting händer!

En av de bästa sakerna med att blogga är just att jag kan titta tillbaka så här och följa min egen stilresa. Det ska bli kul att den dagen jag är gravid igen gå tillbaka och ta inspiration från alla dessa outfits.

Jag gjorde ett likadant inlägg i mitten av graviditeten som ni kan hitta här. På de tidigaste bilderna där var Froggy bara några veckor gammal och kalaskulan hade inte riktigt börjat göra entré. På bild no 2 här var jag runt 20 veckor om jag minns rätt och tyckte att magen var helt enorm… Hohoho!

Jag blir nästan lite nostaglisk över att det här kapitlet i mitt liv väldigt snart är över. Men jag är väldigt glad att jag kommer att kunna klä mig med lite mer variation inom ett par månader.

Om ni vill se varje outfit i sin helhet så hittar ni dem här – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 & 12.

Sååå, för sista gången i den här graviditeten, har ni en favorit? Jag tycker nog själv att 1, 4, 8 och 10 är finast.

For the English version, please click below. 

I’m really enjoying looking back at my most recent outfits at the moment. You can really see the bump growing and since I see it day by day, I don’t really think about it until I see the difference in photos. 

At this point, my belly is pretty humongous and I can barely even get the maternity wear to fit anymore, so I think this is it from the pregnancy outfits (for this time). I won’t be hiding away behind the camera and will still show photos of the bump and me, but I very much doubt that my fashion choices will be all that exciting.

We are officially ready-baked in week 38, that’s already next week! And we are now less than a month away from my due date (9th September) and I will basically just live in my preggo PJs, yoga gear and possibly small tents until then. It’s getting very close and pretty exciting now. Of course, I promise to update you as soon as something happens!

One of my favourite things about being a blogger is to look back at my outfits like this and follow my own style-journey. The day I’m pregnant again I will defo have a look at my archive and take inspiration from what I wore this time around. I feel like I got the balance between maternity wear, my old clothes and new things right and I never felt like I had nothing fun to wear.

I did a similar post to this one in the middle of the pregnancy and you can find that post here. On the first couple of photos, Froggy was only a few weeks old and the bump was yet to make its proper entrance into my life and wardrobe. On picture no 2 in this post I think I’m about 20 weeks something and I thought I was as big as a whale.. lol!

I’m starting to get a bit nostalgic about the fact that this chapter in my life almost has come to an end. But I’m also pretty excited about the prospect of having more variation to my wardrobe. I will never ever take my body for granted again, that’s one thing that’s for sure.

Here are the outfit posts that go with the photos in the collage, if you fancy checking them out a bit more – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 & 12.

So, for the last time in this pregnancy, do you have a favourite? I think I prefer no 1, 4, 8 and 10 actually. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Älskar 8an och 10an!! ?

  Sara 2017-08-25 14:50:34
  Svara
 • 1, 8, 9, 12 är mina favoriter 🙂

  Ida 2017-08-12 10:44:54
  Svara
 • Om jag måste välja så säger jag 8, 10 och 12. Men du är jätte fin i de olika stilarna.

  Angelica 2017-08-12 10:10:50
  Svara
 • 2,6,7,12

  Angie 2017-08-12 09:57:06
  Svara
 • 6 absolut

  Marina 2017-08-12 01:01:23
  Svara
 • 1, 10, 12!

  Jennifer 2017-08-11 21:15:38
  Svara
 • Jag gillar 4,6 och 12!

  Anna 2017-08-11 21:00:37
  Svara
 • 10 och 12

  Camilla 2017-08-11 20:16:06
  Svara
 • Du är fantastiskt fin i alla outfits =) Men en favorit är nr 4!

  Bella 2017-08-11 19:43:40
  Svara
 • You look so beautiful … it’s been so much fun sharing the pregnancy journey with you in a way! Hard to choose but I adore 1, 5 and 9 xx

  Jade Ashleigh 2017-08-11 18:53:12
  Svara
 • Älskar #1 och #9!

  Emmely 2017-08-11 18:24:35
  Svara
 • Outfits 5 och 8 ar helt underbara!

  Sandra 2017-08-11 18:04:25
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson