Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Bumpdate Week 35 & I’m Bloody Massive!

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hur mycket större kan jag egentligen bli?!

Magen har liksom slutat stå rakt ut och börjat hänga lite ledset nedåt. Det känns nästan om att den ska bli en cirkel och flyta iväg helt själv när som helst. Innan var jag gravid, nu är jag GRAVID.

Saker som är svåra när man är 35 veckor preggo –

– Nu börjar det bli riktigt svårt att klä sig, så hemma springer jag runt i de av mina gravidpyjamasar som faktiskt fortfarande täcker magen eller bara i underkläder, men så fort jag kliver utanför dörren så blir det en smula klurigare. Maxiklänningar, gravid t-shirts med de här smarta förlängnings tuberna – adlink under (ja, magen är för stor till och med för gravid t-shirtar!), Garths kläder och en och annan riktigt stretchig klänning funkar.

– Böja sig ner för att plocka upp någonting eller varför inte försöka knyta skorna? Värst är det om man även har foglossning och därför inte kan köra sumoböj heller.

– Komma upp ur soffan utan hjälp.

– Blogga normalt. Allt jag gör just nu är bebisrelaterat, jag fixar med barnrummet, shoppar barnkläder, går på barnkurser och däremellan äter jag gravidvänliga saker och har på mig det som jag kommer i. Det finns liksom inte så mycket annat att skriva om just nu.

Saker man inte ska göra när man är 35 veckor preggo –

– Åka till Ikea på en lördagkväll…. vad i hela friden tänkte vi? Jag satt i varenda displaystol i hela butiken, på ett par kartonger i lagerdelen och Garth lyckades även hitta en rullande kontorsstol som jag kunde sitta på när vi väntade i kön. Det tog så lång tid att nå kassan att han fick springa och köpa en varmkorv till mig för att jag skulle orka.

– Gå någonstans där det inte finns toalett, sittplats eller mat nära till hands.

– Åka tunnelbana i rusningstrafik. Även om alla är supergulliga och erbjuder sittplats inne i vagnen så har de inte riktigt lika stort överseende med att man är långsam, stor och tar sin tid i trapporna i stationerna. En kvinna vände sig om och gav mig fingret när jag inte gick snabbt nog upp för trappan på väg till sjukhuset häromdagen. Karma på den…

Saker man inte ska säga till någon som är 35 veckor preggo –

Du ser trött ut – No shit Sherlock!

Min förlossning tog en miljon timmar, jag hade en tillion stygn och typ dog, det är väl dags för dig snart va? – Tack precis vad jag behöver höra.

Vågar du verkligen köpa kläder och saker till barnet innan det är fött? – Du tycker att jag ska anta att mitt barn ska dö? Jag föredrar att anta att jag kommer hem med ett levande barn från BB.

Passa på att sova nu, för när bebisen kommer så blir det inte mycket av det – Du, testa att slänga in 2 vilda katter i en badboll och sedan tejpa den på magen innan du går och lägger dig i kväll så förstår du precis hur värdelöst det rådet faktiskt är.

I vecka 34

? Var vi hos barnmorskan och även om allting såg toppen ut så mätte magen hela 2 veckor före.

Så vi fick direkt tid för ett tillväxtultraljud dagen efter för att se att det inte är en jättebebis som gömmer sig i kalaskulan. Jag måste säga att det var ganska nervöst, för nu har jag ju faktiskt ställt in mig på en fiffi-födsel.

? Gick vi på tillväxtultraljud.

..och fick som tur var veta att även om Froggy är lite större än genomsnittet och redan väger 2.4 kg så har hen mest en stor gosig mage och långa ben. Så ingenting de inte tror att jag kommer att klara av att föda och det känns väldigt bra.

? Har jag börjat få vad jag tror är förvärkar.

Jag har haft Braxton Hicks länge, men nu har jag börjat få en helt annan typ av sammandragningar som ligger längre ner i magen och även i ryggen. Det känns lite mer som mensvärk.

? Blev jag lite orolig över att jag kanske kommer att föda lite tidigare.

Så jag satt häromdagen och skrev vår ”Birthplan”. Här i UK skriver man en detaljerad plan över precis vilka val man helst vill ha under födseln. Saker som när navelsträngen ska klippas, vilkea smärtstillande man är intresserade av, om man vill föda i en läkarledd eller en barnmorskeledd avdelning, Vitamin K sprutan eller oralt och mycket mer.

? Blev barnrummet nästan klart.

Ett par hyllor och några väggdekorationer kvar och sen är vi klara! Ni ska få se precis hur fint det blir när allting är klart (men jag bjussar på ett par bilder i det här inlägget och det finns fler smygkikar på min Instastory @TessMontgomery).

? Har vi varit på sjukhuset på rundtur.

Det kändes så himla bra att se precis var vi ska föda och lite mer runt rutinerna, så att vi vet vad vi har att förvänta oss. Jag har valt att föda på den barnmorskeledda avdelningen där det finns pool, bollar, yogamattor och ingen säng om den inte absolut behövs. De har även aromaterapi, olika typer av belysning och ja, mer som en spa-känsla än en läkarledd avdelning. Men om jag skulle behöva något starkare än lustgas så måste jag byta avdelning.

? Hade jag min sista plåtning.

I fredags fotade jag en halv dag med ett stort gravidmärke. Gravidplåtningar är såååå mycket enklare än vanliga plåtningar. Jag fick massor med mat, sitta ner mellan bilder och alla är så otroligt snälla och gulliga. Det känns lite tråkigt att inte få göra några fler nu, men min mage är helt enkelt för stor.

I vecka 35

? Är det en månad kvar till vårt födelsedatum.

Det betyder att vi är 2 veckor från att bebisen kan komma när som helst och högst 6 veckor kvar av graviditeten oavsett. Så galet spännande och sjukligt läskigt på samma gång!

? Kommer vagnen och vi är klara med hela baby to-do listan.

Någon sa att bebisen kommer när man är redo och slappnar av. Jag behöver göra mina skatter och vi ska byta ut vår splashback i köket och sedan är det dags att slappna av…

? Ska jag på första-hjälpen kurs.

Det känns viktigt att veta vad man bör göra om någonting händer och även om jag har hyfsat bra koll på HLR för vuxna så är jag inte riktigt lika säker när det kommer till barn. Så det känns som väl investerad tid och pengar.

? Ska jag läsa up ”The Positive Birth Book”

Om det är två böcker som jag skulle rekommendera att läsa när man är gravid så är det denna och ”Att föda”. Båda är positiva och fullproppade med vettig information. ”Att föda” är toppen i början av graviditeten för att få bättre koll på födseln och inte vara rädd medan ”The Positive Birth Book” har massor med praktisk information om alla valen som ska göras när man börjar närma sig. Den är även lite mer modern och förklarar det mesta både ingående och på ett lättsamt sätt. Rekommenderas!

Er tur, vad händer i era liv? Någon som har fött, plussat eller bara gjort någonting roligt?

Fler veckouppdateringar hittar ni här;

Week 34 & I’m a Grumpy Grump
Week 33 & It’s Going A Bit Too Quick Now

Week 32 & 9 Pregnancy Myths

For the English version, please click below.

How much bigger can I get?!

My bump has moved from the front of my body to a slightly awkward hanging position. It’s almost like it’s on its way to become a circle and just float away on its own. I might have been pregnant before, but now I’m PREGNANT!

Things hard to do when you are 35 weeks preggo – 

– It’s getting really hard to get dressed in the morning. At home, I run around in pregnancy PJs or underwear, but as soon as I go outside it gets a bit trickier. Maxi dresses, pregnancy t-shirts with an extra bump band -adlink under  (I know, I have outgrown my maternity wear!), Garth’s clothes and one or two stretchy dresses is all I have that fit now.

– Bend down to pick things up or tie my shoelaces. Even worse is that pelvic girdle pain makes it impossible to do sumo squats. At least I don’t have to pick up Olive’s poops I guess…

– getting up from the sofa without help.

– Normal blogging. When everything I do is centred around pregnancy and baby, it’s really hard to blog about anything else. I’m decorating the nursery, shopping baby clothes, go to NCT, eat pregnancy friendly food and wear whatever I can fit in.

Things not to do when you are 35 weeks pregnant –

– Go to Ikea on a Saturday night… What the heck were we thinking? I must have sat in every display chair in the entire store, then on some boxes and Garth even found me a rolling office chair to use when we waited in line. It took so long that he had to run off and get me a hotdog while we waited, so I wouldn’t fall asleep…

– Go anywhere where there isn’t a loo, seat or food readily available.

– Go on the tube in rush hour. Even though people are really friendly and always give up their seat, they are not as patient off the train. I’m massive, walk slowly and take my time to climb stairs. One woman got so annoyed with my slow pace that she turned around and gave me the finger after rushing past!

Things not to say to someone who is 35 weeks pregnant – 

You look tired – No shit Sherlock!

My birth took a thousand hours, I had one million stitches and I thought I was going to die, when are you due again? – Thanks, exactly what I need to hear right now.

Is it really wise to buy things and clothes for the baby before it’s born? – Excuse me, you think I should assume that my child will die? I’m sorry I think I prefer to assume I will bring a living baby home with me from the hospital.

Sleep now, because as soon as the baby is here you won’t get much shut eye – Why don’t you cram wild cats in a beach ball and strap it to your stomach before you go the bed at night and tell me exactly how much sleep you got. This is by far on the top of my list of worst advice to pregnant people.

 

In week 34;

? We had our 34-week check at the midwife and even though it all looked good, my bump measured 2 weeks ahead.

So they called us straight in for an ultrasound the next day to make sure I’m not having a giant baby. I have to admit I was pretty nervous since I’m kind of set on a vaginal birth now.

? We had an extra ultrasound.

… and luckily Froggy is not a giant, just a bit chubby around the tummy and with some long legs. Even though our baby is already 2.4 kg they don’t see a reason why I shouldn’t be able to give birth naturally.

? I started getting pre-contractions.

I have had Braxton Hicks for ages, but these are different. Whilst the BH is more on the top of my belly, this is lower down and also in my lower back. It feels a bit like period pain.

? I got a bit worried that Froggy might be early.

So I decided to get my birth plan sorted. It’s a document to give to the midwife/doctors at birth that states all the preferences we have and what choices we are making. Everything from where to give birth, delayed cord clamping, vitamin K shots and what pain management I would like to use is on those pages. I made a lot of research and I’m feeling pretty confident in what I have asked for.

? We almost finished the nursery.

It’s missing a few shelves and some wall decorations and then we are all done. I promise to show all of it once is done, but for now, you get a little sneak peek in this post and you can see a bit more on my Instastories (@TessMontgomery).

? I have been on a tour of the hospital

It is great to get to see exactly where we will be giving birth and learn more about the routines. I have chosen to give birth in the birth centre led by midwives where I have the option of pools, balls, yoga mats and beds are only used if you ask for one. They also have options of aromatherapy, dimmer lighting, music and it feels more like a spa than a regular hospital room. Here I can only have gas and air, so if I decide to go ahead with an epidural I will have to move to the labour ward instead.

? I had my last modelling shoot.

Friday I did half a day with a large maternity/baby brand and it was lovely. Maternity shoots are soooo much nicer than regular shoots. Everyone is so nice, there are loads of food and I get to sit down in-between shots. I will miss them, but my bump is getting too big now.

In week 35 

? There will be exactly one month left to my due date.

This means we are 2 weeks away from the baby arriving at any time and at the most 6 weeks away from meeting our Froggy. This is both incredibly exciting and totally terrifying.

? The buggy arrives and with this, our baby to-do list is done!

Someone told me that the baby arrives when you are ready and start relaxing. I’m hoping to do my taxes and for us to finish changing our splashback in the kitchen first, so we better hurry.

? I’m going to a baby first-aid course.

I’m pretty clued into general first aid, but I’m not as sure on what to do with an infant. It feels like pretty well invested time and money just in case something would happen.

? I will finish reading ”The Positive Birth book”.

There are two books I would really recommend to read in pregnancy. One is a Swedish one, ”Att Föda”, and the other one is ”The Positive Birth book”. Both have given me lots of confidence approaching birth, especially the second one since it really educates you in all your choices and gives lots of practical information in a positive and easily digested tone and language. I really recommend it!

 

How about you guys? What’s going on in your lives? Maybe you had a baby, a BFP on the stick or just something fun happening lately? Feel free to share in the comments!

For more bumpdates, check these out; 

Week 34 & I’m a Grumpy Grump
Week 33 & It’s Going A Bit Too Quick Now

Week 32 & 9 Pregnancy Myths

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Härliga come backs! Fine att de flesta är klumpiga och oförskämda pga missriktad välvilja, men ibland blir man ju mörkrädd av folks kommentarer. Här är det toppen! Mycket jobb med bloggen och företaget men det är roligt. Sitter just nu på väg hem från Göteborg, lyssnar på peppig musik och bara fånler över att få jobba med sådant man älskar på riktigt. Sann lyx! ?

  Clara, Bossbloggen 2017-08-08 20:18:44 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Hahah 🙂 Jag skrattade gott och högt på jobbet åt dina härliga come backs till ”Saker man inte ska säga till någon som är 35 veckor preggo”.
  Så befriande ärliga fuck-off kommentarer! You go girl. All kärlek och lycka till er!

  /Julia

  Julia 2017-08-08 16:55:35
  Svara
 • Måste tipsa om Wolfordklänningen som heter Fatal. Jag är också gravid och trött på utbudet av gravidkläder. Nu varvar jag exakt samma modell som jag har köpt i tre olika färger. Den går att bära som antingen en tubtop eller kjol och dessa matchar jag med jacka, kavaj eller skjorta beroende på vart jag ska. Bästa gravidplagg och ännu bättre är att du kan använda den även efter graviditeten!!

  Pamela 2017-08-08 14:02:11
  Svara
 • Poolen är the shit, jag födde barn nr två i pool, utan annan smärtlindring än det varma vattnet. Jag tyckte dessutom att det var skönt att få vara naken utan att de skulle försöka klä på mig, som de gjorde första gången, då jag hade en ”landförlossning”. Jag var dessutom sjukt glad att slippa epidural, eftersom den förstörde mer än hjälpte för mig första förlossningen. Det är såklart individuellt, och det kanske funkar som en dröm för vissa.
  Pool, och att få barnet direkt utan att de tvättar skrutten först, var det bästa för mig.
  Dessutom kan jag varmt rekommendera att spara lite av fosterfettet (även om det låter makabert, kanske?) för det är den bästa salvan som finns för bröstvårtor, små blöjrumpor etc. Det håller inte så länge, men nån vecka i kylskåp klarar det, och då kändes det iaf ok för mig att, om det behövs, köra med färsk aloe vera eller propolis.

  Apropå sömnen, du är ju mammaledig, så det är bara att följa bebisens dygnsrytm… Det känns som att folk är lite old school, och bara säger sånt som alltid sagts; att man inte får sova, att man inte ska köpa saker i förväg, att man är så stor att man säkert har tvillingar i magen etc. T o m barnmorskorna höjde på ögonbrynen när jag var den som klippte navelsträngen på bebis nr två. Papporna brukar göra det, men vi tyckte det var min tur. Nu är det lääääänge sedan jag födde, så det är säkert ingen som blir förvånad över det längre :0)

  Båda mina kom flera veckor tidigt, de var liksom färdigbakade då, det kanske är så för er också.

  En sak jag rekommenderar, är att Garth har järnkoll på vad du vill. Han kan behöva vara din röst, om du är smärtpåverkad, eller ”fokuserad inåt”, och inte är så talbar. Jag mediterade och mötte värkarna så, vilket gjorde att jag var i min och bebisens egen lilla värld. Det GÖR ont, men det är liksom inte outhärdligt. Jag tror att du kommer att ha jättestor nytta av din yoga, för det lär en att fokusera och att känna sin kropp. En vattenförlossning hjälper kroppen att jobba supereffektivt, eftersom man inte kan jobba emot sina egna värkar i vattnet, det säger jag både av egen erfarenhet, och väninnors erfarenheter också. Är man vältränad, så kan kroppen liksom jobba emot sig själv, det varnade andra dansare mig för inför första förlossningen, och de hade verkligen rätt.

  Sedan är det såklart olika för alla, och i vår moderna värld så är en förlossning det vi har minst kontroll över. Det gjorde mig supernojig, för jag har ett helt patologiskt kontrollbehov, men när jag väl var där, och blev en urtidskvinna ;0) så var det den häftigaste, i ordets rätta bemärkelse, upplevelsen i hela mitt liv. Att känna huvudet på väg ut, vilket jag gjorde båda gångerna, är helt mind boggling. En ny liten människa, på väg att ta sina första andetag, och det är DU som hjälper underverket till världen! Den adrenalinkicken, den flodvågen av känslor, helt makalöst.

  Ett sista tips; jag drack fänkålsté, och åt fänkål, vilket hjälpte mjölkproduktionen. Mjölken räckte inte i mitt fall, så jag kunde inte amma, men fänkålen gjorde jätteskillnad och gjorde så att jag iaf hade lite att ge. Jag vet att fänkål hjälpt andra också, mammor som kunde fullamma, som sa att de fick mycket bättre produktion.

  Men, först pool, Froggy, urtidskvinnan Tess, och starke Garth som kan hjälpa till att hålla upp dig! Du har tur som har en man som är så mycket större än du, det kan komma till pass. Min man satt bakom mig under utdrivningsskedet, och det var otroligt skönt. Dels för att han liksom gav mig styrka, men också för att det kändes som att han verkligen var med och födde, vi tyckte båda två att det var fantastiskt.

  Om magen sjunkit, så låter det som att bebisens huvud är på väg att fixeras i bäckenet, det är kanon. Du kanske får lite lättare att vila då, när bebisen inte kan fara runt så mycket. Åh, jag avundas dig SÅ MYCKET! Att föda barn är som alla födelsedagar, julaftnar och personbästa på gymmet i en enda omtumlande händelse!

  TessW 2017-08-08 08:34:29
  Svara
 • Vilken bok rekommenderar du på engelska till en blivande pappa att läsa? Tacksam för svar. Så kul att följa din graviditet 🙂 jag ska födda i december. Xx

  Ida 2017-08-07 23:56:24
  Svara
 • Jag kan ”trösta” dig med att Jag hade typ en sådan förlossning som andra ”varnar” för. Tog nästan 40 h och det var såklart ansträngande. MEN, det var helt fantastiskt ändå! Att få uppleva förlossningen ihop med mannen Jag älskar mest av allt i världen var så otroligt häftigt!
  Alla förlossningar gör ju givetvis ont, men trots smärtan och i mitt fall längden av värkarbete mm så var det helt hanterbart. Kroppen är helt makalös. Glöm inte det.
  Och angående sömnen. Aaaaaaalla sa likadant till oss. ”Ni kommer aldrig få sova mer”. Men så blev det inte för oss. Visst fick Jag vakna för att amma någon gång per natt men jag valde att liggamma. Så därför fick Jag ändå väldigt mycket sömn. (Detta gäller alla mina barn. Fick tvillingar för bara några månader sedan.)
  Förstår inte varför folk ska tala så negativt om förlossningar och första tiden efter. Alla versioner är verkligen inte så nattsvarta.

  Isabella 2017-08-07 15:44:07
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Att liggamma räddade min sömn också! Gick från att få sammanlagt typ fyra timmar per natt till åtta-nio när jag började med det. Fy f-n vad skönt det var! Rekommenderas varmt!

   PS. Angående fänkålste som nämns i en annan kommentar så rekommenderas det inte av Livsmedelsverket för ammande, bara så du vet om det när du beslutar huruvida du vill använda det.

   Alexandra Eriksson 2017-08-08 08:46:18
   Svara
 • Inget plus, ingen bebis bakad (räcker med snart 2-åringen än så länge) men har en veckas semester kvar och sen tillbaka till jobbet + ska på intervju för ett drömjobb.. Håll tummarna! Och jag håller tummarna för att froggy stannar kvar ett tag till. 😉 Mvh
  en ”gammal” läsare 🙂

  C 2017-08-07 15:33:56
  Svara
 • Haha fantastiska svar även om jag förstår att kommentarerna är jätte jobbiga att få. Och jag tycker du har helt rätt inställning 🙂
  Vet inte om ni gjorde det på din babyshower men när vi hade en för min kompis fick folk gissa kön och födelsedatum vilket jag tyckte var väldigt kul 🙂 gjorde ni det? Och i då fall vilket kön gissades det mest på? 🙂

  Tycker att det är jätte kul att läsa dina bump-inlägg trots att jag inte är gravid, men du skriver väldigt ärligt känns det som och med inslag av humor men också inte ”för oroligt eller för deppigt” om du förstår vad jag menar. Det är ju en av de största förändringar kroppen kan genomgå och jag tycker att du beskriver din upplevelse på ett bra sätt 🙂

  I mitt liv händer inget så stort men jag är lycklig och kär så det är det som händer hos mig 🙂

  Angelica 2017-08-07 15:21:36
  Svara
 • När folk frågar om man verkligen ska köpa kläder innan barnet är fött beror det nog främst på deras egna rädslor. Som att kläder/prylar skulle göra det mer jobbigt om det som inte fick hända hände. Visst, det skulle bli en konstant påminnelse men det hade ju inte varit mkt lättare om man inte hade haft grejerna, smärtan hade varit lika stor. Sen vad tänker de att barnet ska ha på sig på BB – ska man rusa runt i butiker som nyförlöst eller tvinga släkten/vänner att gå och handla under tiden man är på BB? Plus, att öht prata om sådana grejer med gravida är riktigt okänsligt tycker jag. Min svärmor berättade flera ggr om en hemsk grej som hände henne under en av hennes graviditeter vilket plågade mig under hela min då det hände nån i min närhet, och det var nog mest för att hon behövde bearbeta det som hände. Det var av egoistiska skäl hon pratade om det plus att hon kände väl lite orolig pga sin erfarenhet och projicerade det på mig. Önskar att jag hade bett henne hålla tyst hehe. Jag tror att det kommer att gå bra för dig, du verkar otroligt förberedd (även om man aldrig kan bli det, men du förstår vad jag menar). Sen tror jag fortfarande att du får en liten flicka. 🙂

  ,,,,, 2017-08-07 11:11:54
  Svara
 • Wow, du är så himla fin!

  Josefine 2017-08-07 10:33:49 http://direktflytt.se
  Svara
 • Älskar verkligen din blogg nu också, speciellt dessa inlägg som flera andra också skrivit. Ta verkligen inte åt dig av ”försök sova”-kommentarerna. Ingen som är höggravid kan sova ordentligt! Dessutom har du inte fått amningshormonerna som hjälper dig att känna dig ok utan sömn än. Så det blir på vissa sätt tom liite enklare när bebis kommer 🙂

  Jag tyckte att de sista veckorna var fruktansvärt tärande vilket hade som positiv bieffekt att jag blev mycket mindre nervös för förlossningen. Jag hade en superpositiv upplevelse verkligen, blev SÅ hög på lustgasen att jag satt och fnissade i två timmar medans jag väntade på epiduralen. Den var dessutom underbar verkligen 😀

  Pepp pepp du ser så vacker ut och du gör ett underbart bra jobb. Ignorera idioter 🙂 kram

  Alexandra Eriksson 2017-08-07 10:04:33
  Svara
 • De där kommentaterna om sömn kommer fortsätta.
  Jag och min sambo bestämde att vi kommer bemöta allt sånt med bara positivitet. Svara att det inte gör något.
  Göra folk lite ställda!

  Vår tös blir 7 veckor imorgon och har gått upp 2 kg och vuxit nästan 1 dm sen hon föddes. Stoppa tiden!

  Carro 2017-08-07 09:08:11
  Svara
 • Vad skönt att det inte är en liten jätte där inne. Jag hade själv en extremt liten mage (såg ut som jag var i v 30 när jag var i v 41) och födde en bjässe bebis på 4,5. Förstår nu i efterhand varför det var svårt att äta och andas 😀 Men för mig gick det jättebra med en vaginal förlossning ändå, hade ingen aning om att bebisen var så stor för än efter allt var klart. Mitt enda ”problem” var att värkarna avtog av epiduralen så det blev en väldigt lång och utdragen förlossning (krystvärkarna hade jag bara i 20 min och då stängde de av epiduralen, vet inte hur de gör i UK). Nu med bebis nr 2 så blir det att undvika epidural så långt det går. Ska istället läsa på mycket mer om att hantera smärta. Jag gick en profylax kurs sol var super men sen ville jag inte skrämma upp mig själv i onödan. Denna gången tänkte jag läsa allt. Så tack för boktipsen och lycka till!

  C 2017-08-07 08:45:56
  Svara
 • Du är så fin Tess! Vilket härligt inlägg- jag är själv inte gravid (vill nog vänta några år till) men jag älskar dina bumpdates inlägg. Jag tycker det har varit och är jättekul att följa dig genom alla olika stadier i livet 🙂 Din blogg är välskriven och personlig. Tack för det.
  Själv är jag faktiskt i Epernay i champagne regionen i Frankrike just nu. Jag och min kille reser runt i Europa med husbil denna sommaren. Det är väldigt spännande!
  Kramar till dig!

  Ida 2017-08-07 00:54:35
  Svara
 • Haha, jeg elsket beskrivelsene her! Som å reise tilbake 5 måneder i tid, når magen var på 95e percentilen og jeg veltet når jeg tok på meg sko, tisset litt på meg hver gang jeg lo eller nøs, rullet ut av sengen sidelengs, kunne hvile en matbrikke på magen og INGENTING var komfortabelt. Hold ut og fortsett med din herlige humor – du har en fantastisk opplevelse i vente og blir en nydelig mamma. Stor klem fra en annen London skandimamma

  Ida Marie 2017-08-06 22:53:55
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand