Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Brand To Love – J.Crew

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

En av de roligaste sidorna av att jag bor här i London och att många av er som läser bor i Sverige är att märken som är vardag för mig kan vara helt nya för er och tvärtom.

Jag försöker att ha så mycket variation på både märken och prisklass som jag bara kan här på bloggen, mest för att jag själv verkligen gillar att hitta roliga nya designers men även för att det är vettigt att blanda high och low. Det handlar inte om att gå in på den dyraste butiken, kasta pengar runt sig och köpa en hel outfit. De som verkligen klär sig personligt och snyggt vet hur man blandar plagg för att få till någonting riktigt roligt och unikt. Då är det extra kul om det är märken som kanske inte är så himla vanliga i Sverige.

Ett märke som inte är engelskt utan från USA är J.Crew. De har dock butiker här i London och jag tycker att det är värt ett besök om ni kommer hit, deras flagship store ligger på Regent Street, så precis mitt i smeten om man vill kila förbi. Om ni ska till USA så är det ännu bättre för J.Crew är liksom de flesta andra amerikanska märken billigare på andra sidan av Atlanten.

Det jag gillar med just J.Crew är att de har bra basgrejer i kvalité och ofta med någon liten twist. De plaggen jag har köpt håller tvätt efter tvätt och är lite roligare än de billigare kedjorna. Jag köper hellre basplagg som funkar i flera år än kör på slit och släng från billigare märken. Det känns bara så himla onödigt.

För mig har det blivit en del skjortor, cashmir och några par skor. Favoriterna är ett par klackar från deras designsamarbete med Sophia Webster för något år sedan. Det är ingen butik som jag hänger på låset på för att det är så galet trendigt, utan mer en skön preppy bas känsla.

Vi köpte även våra fina bridesmaids klänningar till vårt bröllop från J.Crew, men då via Gia’s Mamma i LA för att få ner priset lite mer. Alla tjejerna fick välja sin egen variant av klänning, fast i samma tyg och färg. På så sätt blev det både enhetligt, men ändå individuellt. Så ett tips till er som går i bröllopstankar.

Om ni är sugna på J.Crews grejer men varken har en resa till London eller USA inbokad så har Net-A-Porter ett litet utbud. Det blir lätt att alla bär samma märken i Sverige har jag märkt, då kan det vara kul att ha någotning helt unikt.Mina Favoriter

Randig blus
Trench coat
Jumper med rosetter
Randig jumper
Tygskor
Skjorta
Prickig Topp
Leopard bälteFler shoppinginlägg hittas här;

Timeless Trends – Lace
The Perfect Sales-Finds (Please Get Them Since I Can’t)
3 Trends To Love Right Now.

For the English version, please click below. 

 

This post contains adlinks.

One of the major perks with me living in London and a lot of you readers living in other countries is that some brands that I’m pretty used to seeing around can be completely new and exciting to you.

I hope you have noticed that I always try to keep a really good variation of shops, brands and price points here on the blog. Mainly because I love finding new and exciting designers, but also because I’m a true believer in mixing high and low. 

It’s easy to go into a high-end designer shop, throw some money around and come out looking fab. But that is hardly personal style. The people who really know how to dress will choose a selection from all kinds of places and put them together in a unique and cool way.

A brand I really like that is not English, but from the US is J.Crew. They have shops here in London, with a flagship on Regent street, so in the middle of everything and easy to get to. Or if you are heading to the US, even better, since just like the rest of the American brands, J.Crew is cheaper on the other side of the Atlantic Ocean.

What I like about J.Crew are their great basics. Usually, they have a twist or just a really nice fit and now and then they do design collaborations that are really lovely. I find that the items I get always lasts me forever and wash really well. I so much rather get a shirt or a t-shirt from J.Crew that will last than a cheaper one from a high street chain that I will have to buy over and over again.

I mainly get shirts, cashmere and shoes from them. My favourite is a pair of heels from the Sophia Webster collaboration last year. It’s not a shop I go to because it’s so hot and trendy, but for more of a well-dressed preppy kind of feel.

We also got our gorgeous bridesmaids dresses from J.Crew, but then we ordered them via Gia’s mum in LA, to get the price down a bit. The girls got to pick their own style, but we kept the fabric and the colour the same. It gave all of them both a unified look, but with individuality. So a great tip for you guys who are getting married soon. 

If you don’t have a trip to either London or the US booked, then Net-a-Porter has a small collection online. Just in case you don’t live here and fancy something unique.

 My Favs

Stripy blouse
Trench coat
Jumper with bows
Stripy jumper
Shoes
Shirt
Strappy top
Leopard beltFind more shopping posts here;

Timeless Trends – Lace
The Perfect Sales-Finds (Please Get Them Since I Can’t)
3 Trends To Love Right Now.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Läser du Margaux blogg? (margaux.chic.se) Annars tänkte jag tipsa om den, hon är nybliven mamma och har fortfarande ett ”spännande” och aktivt liv och skriver så mysigt om lille Arnold!

    Sofia 2017-08-02 14:04:43
    Svara
  • Måste, som troget Jcrew-fan boende i Sverige tipsa om att Zalando också börjar sälja j-crew! Supertips!!

    Kristin 2017-08-01 22:01:36
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand