Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

New In – Naked ”Heat” & Bulgari ”Splendida Rose Rose”

For the English version, please go to the bottom of the post.

Detta inlägg innehåller pressprover och annonslänkar.

Är det någon mer än jag som har dille på Urban Decays ”Naked” Paletter? 

Jag har ett par stycken redan som jag använder troget och körde på ”Naked 3” när jag sminkade mig till mitt bröllop (bästa beslutet att sminka mig själv i övrigt, önskar jag hade gjort mitt eget hår med!). Nyanserna är riktigt snygga och pigmentet verkligen på topp. Det finns så många skitskuggor som ser bra ut i förpackningen men liksom inte översätts när den hamnar på huden.

Häromdagen fick jag hem den nyaste paletten – ”Naked Heat” och den är redan en storfavorit.

Jag skulle vilja säga att jag är den som kör massor med färg och vågade grejer på sminket, men speciellt på ögonen föredrar jag faktiskt lite mer naturliga och neutrala färger så som rosa och bruna nyanser. Jag tycker helt enkelt att det blir snyggast så och färgerna i den nya paletten passar mig perfekt, speciellt nu på sommaren då man har lite av en solbränna (jag säger lite eftersom att jag just nu ligger mest i skuggan). Så läs pyttelite…

Ni hittar paletten här. (UK sida, jag kan inte hitta den i Sverige än.)

Jag har även ett tips för er som gillar parfymer som luktar ros. Det är en doft som man verkar antingen hata eller älska och jag personligen är ganska förtjust i rosiga dofter.

Bulgaris ny ”Splendida” i ”Rose Rose” är inte bara hur tjusig som helst att titta på utan luktar även rikigt gott.

Den är som man kan förvänta sig av Bulgari lite lyxigt tung med toppnoter av mandarin och björnbär, hjärta av  ros och bas av patchouli, sandalwood, vetvier och mysk. Mycket doft som sitter länge. Eftersom att flaskan är så himla fin så sår den stå framme som prydnad här hemma istället för att bo i badrumsskåpet.

Ni kan hitta Bulgari Splendida Rose Rose här. (även detta en UK sida)

En annan skönhetsgrej som jag är galet sugen på att prova är microblading. Jag älskar ju som bekant ögonbryn och tycker att det är den viktigaste delen att sminka i hela ansiktet. Få saker kan rama in och förstärka, men även förstöra för ett utseende som ögonbryn.
Nu har jag hyfsat fylliga bryn naturligt, men jag vill ha mer! Så tanken att gå och få lite hjälp på traven, kanske inte behöva färga, fylla i och pilla lika ofta känns galet lockande. Dock skulle det även kunna bli så himla fel…

Microblanding är, för er som inte vet, när man fyller i bryna med färg och en skalpell. Det ska viss hålla i minst något år, så man vill verkligen att det blir helt perfekt. Men vågar man ge över ansvaret till någon annan? Jag har både sett mer eller mindre lyckade resultat och tror att jag skulle våga om jag hittade precis rätt person på rätt klinik. Frågan är bara om man får göra microbladning när man ammar?

Har någon av er gjort microbladning? Blev ni nöjda?

Fler skönhetsinlägg hittar ni här;

3 Gorgeous Perfumes I Wear This Summer
5 Summer Makeup Products I can’t live without.
3 Beauty Products I Love Right Now

For the English version, please click below. 

This post contains press samples and adlinks. 

Are you also obsessed with the Urban Decay Naked palettes?

I have a few from before and I absolutely adore them. I even used  ”Naked 3” when I did my own makeup for our wedding (best decision ever! I wish I would have done my own hair too…).

The other day I got sent theit new Naked ”Heat” palette and it does not dissapoint.

I would love to say that I’m all colourful and experimental when it comes to makeup, but the truth is, I prefer fairly easy, earthy natural shades of pinks and browns. It just suits me a lot better than blues, greens and reds. So this palette is perfect for me. It has lots of great brown shades from light to dark and as always the pigment is outstanding.

This is such a great buy for the summer since it looks amazing together with a tan ( I say tan, imagine a tiny little barley noticeable one on me since I do spend most of the days in the shade at the moment…)

You can find the new palette here!

I also have a great tip for you guys who like the scent of rose. It’s one of those smells that you seem to either love or hate and I am for one, pretty fond of it. So Bulgari’s new fragrance ”Splendida Rose Rose” is not only really pretty to look at, but also gorgeous on the skin.

As you would expect from Bulgari it’s a pretty powerful and luxurious perfume with top notes of mandarin and blackberries, a heart of rose and the base is a mix of patchouli, sandalwood, vetiver and musk. This is a scent that will stay on your skin for as long as you need it to.

Since the bottle is so pretty, I have decided to use it as decoration instead of locking it away in my bathroom cupboard.

 

You can find new Bulgari Splendida Rose Rose here.

…something else I’m quite intrigued by beauty wise is microblading. As you might have noticed by now, I’m a sucker for a good brow. I honestly think it’s the most important feature in the entire face and I always prioritise doing my brows if I’m short of time. It just makes such a difference and can either perfectly frame or really ruin a face.

I do have prety full brows naturally, but of course I want more! So to be bale to go and get a bit more of a permanent boots is pretty alluring. I would have to spend so much less time on colouring, filling and general maintenance. However, it’s also kind of risky…

Would I dare to give over the future of my eyebrows to someone else? It could be a disaster if I don’t 100% loved it after.

For you who don’t know, microbladning is a way of permanently add tiny little drawn on hairs with a scalpel and pigment. I say permanent, but it lasts a round a year or so. I have seen some pretty amazing results, but also some horribly bad ones. I guess it’s all about finding the right person at the right clinic.

Also, would I be allowed to do it whilst I’m breastfeeding?

 

Have you tried microblanding? What do you think, did it turn out the way you wanted?

Find more of my beauty posts here;

3 Gorgeous Perfumes I Wear This Summer
5 Summer Makeup Products I can’t live without.
3 Beauty Products I Love Right Now

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag gjorde microblading för ungefär 1 år sedan och det är det bästa jag gjort! Jag hade väldigt tunna och glesa bryn så jag målade de varje dag innan. Nu när jag är mamma och inte har tid att sminka mig ordentligt varje dag så behöver jag inte känna att ansiktet är så naket. Ska nog göra en påfyllning snart men de säger (på de salongerna jag vet här i Australien) att man inte får göra det medan man ammar tyvärr.

  Anna 2017-07-29 00:01:59
  Svara
 • Jag har gjort microblading har i London och ar riktigt nojd! De rekommenderar att man gor en treatment forst, vantar nagra veckor och sedan fyller pa med mer farg, men jag skippade det for att fa ett mer naturellt resultat. Nu ser mina bryn tjockare ut och har en battre form, men infor utgangar och events da fyller jag i lite extra med dipbrow fran Anastasia Beverly Hills!

  Noelle 2017-07-28 09:57:39 http://bynoelle.co.uk
  Svara
  • Svar på Noelles kommentar.

   Va heter salongen du gjorde det på? E så sugen på å göra det men vet inte vart så vill gärna ha rekommendation på en bra salong i London 🙂

   Michaela 2017-07-28 14:16:05
   Svara
   • Svar på Michaelas kommentar.

    Jag var modell for en microblading-kurs! Foretaget heter Phibrows och de har lite olika salonger tror jag. Hon som gjorde mina jobbar pa en salong i Uxbridge, den heter Manhattan Nails and Beauty. Har henne pa FB om du vill komma i kontakt med henne 🙂

    Noelle 2017-07-29 15:37:13 http://bynoelle.co.uk
    Svara
 • Jag har kört all in på Bulgaris Jasmine Noir i Splendida-serien i snart 5 år nu – har försökt hitta andra för att skoja till det men återkommer jämt till den ? För mig som inte gillar just ros men andra blomdofter kombinerat med lite lyxig tyngd, så är den perfekt ⭐️
  Som före-detta MUA känner jag precis som du med att gå och få brynen gjorda – jag vill göra det, men är lite tveksam till risken med att gå till ngn som kanske inte får till det så som jag brukar göra det/vill ha det ?

  Sussie 2017-07-27 21:14:14
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand