Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Time To Pimp The Blog Office

For the English version, please go to the bottom of the post.
Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Nu när jag faktiskt har mitt lilla bloggkontor uppe och running så att säga, är det dags att piffa lite för att göra det extra kreativt och inspirerande.

Jag gillar ju som vi redan vet pasteller väldigt mycket, det gör mig glad helt enkelt. Så det känns som ett givet tema och bryter av fint med allt det vit/grå/svarta som vi har här hemma.

Jag älskar peppiga block, fina pärmar och smarta böcker och känner att jag nästan inte kan få för mycket av det. Även doftljus och växter känns givet för inspirationen och moodets skull. Men jag känner ändå att det saknas en del saker för att kännas helt klart.

Jag skulle behöva en liten anslagstavla där jag kan ha mitt schema för veckan och även bilder från tidningar och allt annats om känns kul att titta på. Det skulle vara fint med en peppig tavla som kan lyfta humöret om det skulle behövas och så kanske en snygg klocka, för att slippa titta på mobilen hela tiden. Det svåra är att behålla balansen mellan hyfsat minimalt och ordnat och kreativt kaos.

Hur mitt lilla kontor ser ut just nu hittar ni här.  En bra början, men fortfarande en smula kalt som ni ser.

Så nu ska jag försöka piffa till den här hörnan lite mer och se om jag kan få den att kännas extra mycket ”Tess” och så att jag trivs ännu bättre att sitta här inne och jobba. 

Bilder – Pinterest

Fler inredningsinlägg hittar ni här;

Choosing Our New Bedside Table Lamps
The First Piece Of (Weird Looking) Furniture In The Nursery
How I Styled Our Bookcase

For the English version, please click below. 

This post contains adlinks. 

Now when I finally have my little blog office up and running, it’s time to make it feel a bit more inspirational and well, pretty. 

As we all know by now, I’m a pastel girl. Mainly because it makes me happy. So I would love to incorporate some more colour into my blog space and it will be a nice change from all the Scandinavian white/grey/navy/black in the rest of the house.

I love fun notepads and books, binders and folders and I don’t think I can ever have enough of them. I already have my favourite scented candle, a cute pink little speaker for podcasts and fun music (from Urbanista) and a few nice plants.

But what I do feel like I’m missing is a pinboard where I can schedule out my week, pin nice photos and inspiring articles. I would also love to have a poster with a fun inspirational quote to look at and get inspired by those days my creativity levels are a bit low…..and a clock could be a good idea for those days I get stuck in a ”flow” and forget all about time and room.

It’s hard to walk that fine line between fairly minimal and organised and creative chaos.

This is what my office looks like at the moment. It’s a good start, but a bit too cold and uninviting still.

So now my mission is to make my little blog corner just as vibrant and fun as I need it to be to spend many inspired hours creating blog content and other exciting projects.

Photos – Pinterest.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kul. Jag gjorde samma igår. Vet inte om det går att lägga in bilder här men mitt går i vitt och guld. Hittade fina saker på target och Ikea. Sen en tavla med en guld kamera på! Är ju fotograf så varför inte haha

    Johanna 2017-07-22 16:31:56 http://www.studiofreyja.com
    Svara
  • Hehe, jag har nog blivit bloggifierad – har aldrig köpt en pastellfärg i hela mitt liv. Men nu, när jag blivit med kontorsplats så kommer jag på mig själv med att inreda den i dimrosa och mintgrönt. Känner knappt igen mig själv, men fint blir det! ?

    Clara, Bossbloggen 2017-07-21 00:00:23 http://www.bossbloggen.se/
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind