Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Just A Really Lovely Wednesday

For the English version, please go to the bottom of the post.

I morse vaknade jag och kände mig så …peppad!

Jag vet inte riktigt varför, jag måste ha drömt något kul, eller så är det bebishormoner som spökar igen.

Sedan blev jag ännu gladare efter att ha lyssnat på första avsnittet av Josefin & Vanjs podcast, som båda bloggar här på Metro Mode nuförtiden. De verkar så glada och genuina och det är verkligen smittsamt. Jag älskar peppiga tjejer som fattar hela grejen med att lyfta istället för att trycka ner och som har ödmjukhet inför livet.  Ni hittar Josefins blogg här och Vanjas blogg här. 

Jag lyssnade medan jag åt frukost och det finns ju ett gäng avsnitt, så jag kommer nog att fortsätta det som min morgonrutin nu på vardagarna.

När jag ändå var på så bra humör så satte jag mig och svarade på massor med kommentarer som har kommit in här på bloggen på senaste. Så om ni har kommenterart, så bör det vänta ett svar där nu. Det är så roligt när jag får chasen att lära känna er lite bättre och ni är så himla kloka och vettiga hela bunten. Jag blir så stolt över att ha er i mitt liv.

Nu har jag precis ätit köpepannkaka, som smakade precis som pannkisarna som man fick i skolan. Jag fick en craving för det i går och sprang iväg till butiken och köpte ett paket. Kanske inte lika nyttiga som mina hemlagade, men mycket nostalgi.

I kväll har vi NCT klass och då ska det pratas barn och födsel igen. Man blir riktigt marinerad i ämnet som gravid, men det är lika bra att vara förberedd, så att det inte kommer som en chock. Garth gillade förresten verkligen sin pappa-kväll i Måndags. Det var nice för honom att få komma hem och ge mig info istället för tvärtom. Jag tror att han känner sig lite mer trygg i sin roll nu.

Jag har även gjort en del bebis beställningar i dag, som fina hyllor, en lampa, matta och en byrå till Froggys rum. Vi har fortfarande problem med ett läckande takfönster där inne, så jag kommer att få vänta lite med att ställa iordning allt. Vi trodde att det var fixat, men så regnade det i går och det verkligen forsade in. Så nu ser det tyvärr ut som att vi måste byta ut hela yttertaket. Typiskt! Men förhoppningsvis blir det fixat riktigt snart och då kan jag ställa in och sätta upp allting fint.

Froggy kommer att ha världens finaste bebisrum!

Jag tänkte mest kika in och säga hej. Nu ska jag bläddra lite i nya Vogue, dricka te och äta ett körbär eller två. Hur gott?

For the English version, please click below. 

I don’t know why, but this morning I woke up filled with energy and excitement.

maybe I dreamt something nice or maybe it’s just pregnancy hormones. But I really felt quite a surge of energy from as soon as I opened my eyes.

And after having listened to a great podcast (in Swedish unfortunately, otherwise I would have recommended it to you) by two really positive and genuine bloggers whilst I was having breakfast I felt even happier.

Since I felt inspired and excited I decided to go back and answer a whole load of comments from the last few weeks. So for you who have commented lately, there should now be a reply waiting. I love reading about all your input, thoughts, ideas and advice. I always read every single comment as they come in, but I rarely have the time to answer them straight away, unfortunately. Instead, I sit down and really focus on them when I have an hour or so to spare and it’s truly inspiring. I must have the best readers ever, there is so much love!

Thank you for commenting and letting me get to know you a bit better!

Tonight we got NCT class again, so more baby talk. I feel like we are getting marinated in all things birth and baby at the moment and it’s a really good thing since this is going to change our lives a lot. I rather am prepared and knowing what to expect instead of getting a shock later.

Garth actually really enjoyed the dad-to-be night at the hospital the other day. They talked a lot about the father’s role during pregnancy, birth and after and I think he enjoyed coming home and giving me information instead of the other way around.

On another baby-related note. I have just ordered a chest of drawers, mat, lamp and some cute shelves for the nursery. We still have a problem with that leaking skylight, but hopefully, it will be sorted just in time for the furniture to arrive. This is seriously going to be the cutest nursery ever. I can’t wait to show you when it’ all done.

Now I’m going to take my big bump and cuddle up on the sofa with new Vogue a cuppa and some cherries before it’s time for mum and dad school. Have a great Wednesday night lovelies!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för podtipset! Lyssnade på ett första avsnitt igår och det var ju såå bra och underhållande! 🙂

  Bella 2017-07-16 10:33:44
  Svara
 • Vad bra med pappa kväll! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  sofia 2017-07-13 16:37:40 https://sofiacm.com/
  Svara
 • Jag ville gå föräldrakurs men det fanns inte tillräckligt med personal. Fick hem tre korta filmer att kika på… Så ja, man har ju tusen frågor men ingen att ställa dem till.

  Carro 2017-07-13 10:59:33
  Svara
 • Så härligt med en bra dag och massa inspo till livet, yey! 🙂

  Matilda 2017-07-12 22:51:45
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind