Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

My Baby Shower!

For the English version, please go to the bottom of the post.

Vad glad jag blev över att få ha en så himla fin baby shower!

Det var underbara Gia som harde styrt och fixat och den blev precis sådär liten, mysig och utan fåniga lekar som jag ville ha den. Så det blev precis lagom med 8 härliga tjejer runt det fina bordet i The Birds Nest på Blake’s Hotells innergård. Det är ett så himla fint litet ställe att ha en lunch på och maten är underbar.

Här har vi hela gänget utom Gia, som sprang runt och roddade.

Med oss hade vi även en liten manlig person i form av Bailees lilla Hugo som var väldigt glad över att få äta både tårta och glass till efterrätt. Däremot ville han helst inte vara med på bild, utan föredrog att förundrat kika på fåglarna i buren på bakgården.

Från vänster hittar ni Hana, Bex, Lara, Bailee, Moa, Josefina och så jag då. 

Min fina klänning kommer från Tiffany Rose maternity och den är även en amninsklänning, så perfekt för fester även efter Froggy har kikat ut. Jag älskar rosa och spets, så jag kände mig himla fin trots att jag är stor som en val vid det här laget.

…vi ska inte prata om hur många fina presenter jag fick! Det bästa är att alla hade prickat in precis vad jag behövde. Jag hade inte tillräckligt med pyjamasar innan och nu fick jag ett helt gäng.

Den allra roligaste presenten var nog en liten virkad vikningahjälm som Bailee har gått och sparat på i 2 år. Snacka om framförhållning! Jag måste ta en bild på den sen och visa. Kanske måste lägga upp den på Instastories när jag har skrivit klart det här inlägget faktiskt… (@TessMontgomery)

Annars blev jag bortskämd med hur mycket fina saker med stjärnor och afrikanska djur som helst, det är kul att vi har lite av ett tema på både kläder och bebisrummet.

Vi lekte en enda lek och det var att alla fick gissa på när Froggy skulle komma och om hen är en liten kille eller tjej. De flesta tippade på att det är en liten tjej-groda som bor i kalaskulan och att jag kommer att gå över tiden. Själv tror jag att det är en liten pojk och att jag kommer att föda runt den 2a September, så ett par dagar tidigt. Spännande att se vem som får rätt!

Gud vad man kan bli bortskämd av sina fina vänner! Jag är så glad att jag har de här underbara tjejerna i mitt liv.

Här i England är man så galet bra på fina kort. Nu står de alla här under tv-n och förgyller min dag. Så mycket kärlek!

Är ni redo för lite av en preggo-bomb?

Alla vännerna på bilden över är gravida!!

Jag har ju hintat om att vi är ett gäng och har redan outat Josefina, men har däremot inte berättat att även Bailee är gravid igen. I vecka 24 med tvillingpojkar! 3 killar kommer hon att ha snart, så himla häftigt. Hon har redan större mage än vad jag har trots att jag är 7 veckor längre gången.

Min underbart fina tårta kommer från min favorit – Peggy Porschen! Den var givetvis dekorerad med stjärnor och afrikanska djur och som en liten present så fick alla tjejerna med sig en fin hortensia hem i kruka.

Tänk vilka underbara vänner jag har, stor tack att ni kom och förgyllde min dag och ett extra tack till Gia som hade fixat så enormt fint!

For the English version, please click below. 

 

OMG you guys, I’m such a lucky girl having the most amazing baby shower thrown for me by my friends. 

It was the amazing Gia who was in charge and she organised the most perfect shower I could ever have imagined. It was just as small, cosy and lovely as I could have wished for. 8 amazing girls for lunch and cake in the gorgeous Birds Nest in the backyard of Blake’s Hotel.

It’s such a perfect spot and the food is amazing!

All these lovely ladies came to celebrate with me, the only person missing in this picture is Gia, the master organiser, off organising stuff.

We were actually eight and a half people, one little man snuck in and he very much enjoyed both the ice cream and the cake for dessert. It was Bailees beautiful little Hugo who blessed us with his adorable presence. He did however not want to be in this pictures since there were some really interesting birds in a cage in the backyard.

From left – Hana, Bex, Lara, Bailee, Moa, Josefina and yours truly.

My perfect pink lace maternity dress is by  Tiffany Rose maternity and it’s actually a breastfeeding dress too. So I can use it again once this bump had transformed into a hungry little munchkin. Very practical and I felt really pretty even though I’m the size of a small hippo these days.

…and don’t get me started on all my wonderful gifts!

I could be the most spoiled mum-to-be ever, or maybe Froggy is the world’s most spoiled baby? I got so many useful things, all stuff I really needed too. My friends are so clever, they even got me the PJs missing for Froggy to be completely set for clothes for the first 4 months.

The most fun gift was by far a tiny knitted Viking helmet from Bailee. She bought it 2 years ago and hs kept it for me since, it’s seriously adorable. I might have to put it on my Instastories when I have finished this post…(@TessMontgomery)

I love that all the girls got me gifts on the theme of stars and African animals, exactly what we are going for in the nursery.

I’m not a big fan of silly games and I was spared the bulk of them with the only exception of guessing the gender and what day everyone thinks Froggy will arrive. Most of the girls think I have a little girlie frog in my belly and they also think I will most likely go over time. I personally think it’s a little boy and feel that 2n of September is a pretty good date.

We will see who wins in a few weeks!

I know I keep on saying it, but I feel so lucky to have all of these lovely ladies in my life.

Look at all of these cute cards! So much love!

Are you ready for another preggo-bomb?

All the girls in this photo are pregnant!

I have been telling you about the baby boom in my group of friends and I have already outed Bex and Josefina, but you probably didn’t know that Bailee is also preggo again. She is in week 24 with twin boys! Double trouble, well triple trouble with 3 sons! It will be amazing and her bump is already bigger than mine even though I’m 7 weeks ahead of her.

My amazing cake is made by the lovely people over at my favourite cake makers –  Peggy Porschen!

And of course, it was decorated with stars and African animals! It was just as tasty as it was cute. As a little favour, all the girls got a lovely plant pot with a hydrangea to take home.

I mean seriously, how wonderful are my friends? Thank you, ladies, for coming and making my day just perfect and a massive thank you to Gia who put it all together. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • WOOOOW säger jag bara, Baile är pangsnygg. O himla fin mage – grattis till henne!

  Woop 2017-07-11 22:36:05
  Svara
 • Fin babyshower! Tycker verkligen om din kompis (är det hon som heter Bailee?) klänning, den ljusblåa i singoallastil med blomkant nedtill… vet du var den är ifrån? Skulle nog passa även min gravidmage i sommar. 🙂

  Susanne 2017-07-11 09:27:58
  Svara
 • Hmm, none of your other ”close friends” were there? Is your S-squad thing not happening at all?

  Martha 2017-07-11 01:29:11
  Svara
  • Svar på Marthas kommentar.

   I had almost all of my close friends there, but it’s not always people can make it for different reasons. S-Quad is still going strong, but since both Josefina and I are pregnant and Nanna has moved back to Sweden (this is why she couldn’t attend the shower) it only leaves poor Ebba to sort it all out. So we have decided to take a break in our regular meetups until the babies are out and both Josefina and I can attend and organise again.

   Tess 2017-07-12 14:00:00 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • Wow you all look so gorgeous!! Can’t believe so many of your friends are pregnant too 😵It’ll be so wonderful to all share the experience and share tips!! Xx

  Jade Ashleigh 2017-07-10 21:37:42
  Svara
 • Åh vad fin babyshower du verkar ha haft!

  Och wow, så många vackra gravida / mommies to be! 💛

  Jasmin - Seos Fotografi 2017-07-10 21:18:21 http://www.seosfoto.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind