Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Smuggling Watermelons & A Preggo Styling Tip

For the English version, please go to the bottom of the post.
I det här inlägget förekommer annonslänkar.

Numera är jag som ni ser i princip en vandrande mage. Allt sitter liksom framtill och jag ser fortfarande relativt normal ut bakifrån.

Det är intressant hur olika våra kroppar väljer att placera själva graviditeten. Jag har utan tvekan den mest utpetande magen av alla mina vänner och det ser typ ut som att jag smugglar en vattenmelon under klänningen.

Jag ser visst redan ut som att jag ska föda vilken dag som helst, baserat på reaktionerna jag får av främlingar på stan. Och då har jag fortfarande 8-10 veckor kvar, så jag kommer väl att behöva en skottkärra där på slutet om kalaskulan fortsätter att växa rakt fram på det här sättet.

Det svåra för mig är att hitta plagg som fortfarande passar armar och ben, men ändå har rymd för magen. Man vill inte gå runt i stora tält hela tiden och då är riktigt stretchiga material bra. Det här är en vanlig klänning som jag har haft i ett par år, men den blir lite väl boobilicious om jag skulle bära den som vanligt.

Så då tar jag till världens bästa gravidknep – tisha tricket!

Allt du behöver är en klänning eller kjol som sitter bra över magen och är tillräckligt lång och sedan slänger du över en lite större t-shirt på toppen som du knyter under brösten. Enkelt och man får varken glipor eller behöver oroa sig för att tjejerna ska ramla ut när man böjer sig framåt.

Perfekt!Outfit

Klänning – Missguided (Liknande här)
T-shirt – Leowulff
Ballerinas – Lars Wallin för Flattered
Väska – Furla
Örhängen – Na-kdI dag har jag varit och tagit en pedikyr med Bex och pratat bebis och därefter ätit glass med Niamh och pratat bebis. Jag skojar inte när jag säger att 90% av alla jag känner är gravida just nu. Det är så himla härligt, men våra samtal blir sjukt enkelspåriga.

I morgon är det dags för min babyshower. Whoop, whoop! Och då blir det gissningsvis även då mycket prat om små människor. Jag undrar om jag någonsin kommer att prata om politik, vädret, business och djupare frågor med mina vänner igen?

Just nu känns det inte som det, men jag är ganska säker på att det är en fas. Eller jag hoppas det i alla fall. För jag kan omöjligt vara så här j*kla intresserad av bebisar för resten av livet.

För fler outfit-inlägg, kika in dessa;

Fashion bloggers & Pregnancy
2 Preggo-Friendly Key Trends This Summer
Why We All Need A Princess Moment Now & Then

For the English version, please click below.

This post contains adlinks.

I mean look at me, I’m just one big walking bump! It’s mainly because I’m carrying the whole pregnancy on the front and actually look pretty normal from the back.

It’s so interesting to see how different our bodies grow in pregnancy. I have by far the most protruding bump of all my friends. It literally looks like I’m trying to smuggle a watermelon under my dress.

I have realised, mainly by reactions from strangers, that I apparently look like I’m about to pop any minute. So with another 8-10 weeks to grow, I guess I will need a wheel barrel to carry my belly around in the end.

How far can skin actually stretch?

The hard thing clothing wise right now is to find stuff that fits both my arms and legs and my massive bump. I don’t really want to only wear unshapely tent-like dresses and the solution to this is stretchy fabrics. Like this pink dress for example. I have had it for a couple of years now and I can still wear it. However, it would get a tad to boobilicious if I wore it like I have in the past.

 

…that’s when the best preggo tip ever comes in handy – The t-shirt trick!

All you need is a very stretchy skirt or dress that is not too short and fits over the bump. And then you just throw your favourite t-shirt on top and tie it under the boobs. So simple and a great way to make sure proportions look right, no under bump skin is visible and the girls stay in place when we bend forward.

Perfect!

Do you have any great pregnancy fashion tricks?

Outfit

Dress – Missguided (Similar)
T-shirt – Leowulff
Ballerina – Lars Wallin for Flattered
Bag – Furla
Earrings – Na-kd

Today I went and got a much needed pedicure with Bex. I can’t reach my toes anymore and my poor feet really needed some TLC. Of course since we are both pregnant we mainly chatted about babies.

Then I went for ice cream with Niamh and since she also is a part of the preggo club,  we mainly talked about little humans. I’m seriously not kidding when I’m saying that 90% of everyone I know is pregnant at the moment. It’s ridiculous! Really great fun, but our conversations are pretty dominated by only one subject at the moment.

Then tomorrow it’s time for my baby shower (whoop whoop!) and I have a feeling that tiny people will be the topic of conversation again. I have never cared much about babies in the past, this must be hormonal, right?

I wonder if I will ever want to talk about the weather, politics, business and fashion again or if this is it now? I’m kind of hoping it’s a phase since I really can’t see myself being this boody interested in babies for the rest of my life. 

Check out these posts for more outfits;

Fashion bloggers & Pregnancy
2 Preggo-Friendly Key Trends This Summer
Why We All Need A Princess Moment Now & Then

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • This looks so lovely. And your belly is just a beautiful one.
  You glow.. wow

  Maria 2017-07-13 17:56:53 http://www.mariscalxo.co.uk
  Svara
 • Älskar outfiten och tänket, tack för inspo 🙂

  Lowa 2017-07-09 09:11:29
  Svara
 • Om/när, någon gång i framtiden, jag blir gravid då ska jag gå in och läsa i ditt arkiv för inspiration till kläder för en gravid kropp 🙂 tycker du klär dig smashing både som gravid och innan så detta är verkligen inspirerande.

  Och om man får säga det tycker jag du är super snygg som gravid (och innan och efter också så klart) ?

  Angelica 2017-07-08 17:50:04
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Gud vad du är gullig, jag blir så himla glad av din kommentar! Man känner sig inte alltid som Miss Universe när man är gravid, men det gör ingenting, man njuter av andra saker istället och det hjälper verkligen att klä sig i saker som man trivs och känner sig fin i.

   Tess 2017-07-12 14:07:37 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • Nej det beror nog mest på hur ens livmoder är placerad, den kan vara framåt, bakåt eller mittemellan. Har man bakåtvinklad ligger bebisen mer inuti kroppen och man får inte så mycket mage. Jag känner två med bakåtvinklad som inte ens fattade att de var gravida förrän det var typ en mnd kvar! Har du en som är vinklad framåt får man ”jag svalde en basketboll” effekten. Sen blir det ju mer avgränsat när man som Tess är smal i övrigt och denna klänning framhäver verkligen formen på magen. Inte så konstigt att folk tror du ska föda vilken sekund som helst haha, det hade jag trott också. 🙂 Undrar hur mycket större den kommer bli på 2,5 mnd? Tänker att det måste vara jobbigt för dig när du blir så framtung, tur att du var vältränad och har stark rygg.

  Maria 2017-07-08 11:10:43
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Vet du vad? Lusigt nog så var min livmoder bakåtvinklad, men en dag när jag satt på soffan runt vecka 10-12 någongång så kände jag hur någonting bubblade till inne i magen. Garth tror fortfarande inte på mig, men jag är helt säker på att det var då livmodern rätade ut sig och helt plötsligt kunde jag känna den på framsidan under naveln istället. Jag tror att om man har smala höfter så kan även en bakåtliggande livmoder ploppa fram. Men jag vet även att många av mina vänner med bakåtliggande livmodrar (livmödrar? ;)) har haft mindre magar just på grund av detta.

   Jag tror att jag kommer att bli ganska rejält mycket större innan jag föder, men jag räknar med att kroppen vet vad den gör och att jag slipper behöva bärhjälp av magen där på slutet haha.

   Tess 2017-07-12 14:11:10 http://tessm.metromode.se/
   Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Intressant det där med placeringen av livmodern 🙂 (en som vet alldeles för lite om graviditet hehe) ?

   Angelica 2017-07-08 17:46:32
   Svara
 • Sa himla fin du ar!!!

  Frida 2017-07-08 10:42:13
  Svara
 • Skitsnygg outfit! Jag tycker också om att köra en tisha över en klänning även om jag inte är gravid, känns genast mer avslappnat och påklätt så passar perfekt när man reser till tex varma muslimska länder eller en svensk sommarkväll 😀

  Är det inte svårt att hitta klänningar som fortfarande är tillräckligt långa? Nu verkar denna vara väldigt stretchig men annars så måste ju något av tyget som håller om gravidmagen liksom komma från längden väl?

  Ulrika 2017-07-08 10:35:57
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Tack gulliga du! Jag håller med, t-shirt tricket är toppen! Tricket med klänningar är att gå för mer av en midi-modell och då hamnar den runt knäna istället för i mushöjd som en kortare klänning skulle göra.

   Tess 2017-07-12 14:12:45 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • Jättefin outfit, vilken bra idé! Gillar den rosa nyansen massor.

  Hehe det har tagit mig jättelång tid att ens börja läsa nyheterna igen efter att bebis kom, typ sex månader. Man blir så sjukt enkelspårig med en minibebis helt enkelt för att man lägger ner 98% av sin vakna tid på den. Höll du på med löpträning 18h om dagen skulle det vara lika svårt att prata om annat då också tror jag 🙂 Min teori i alla fall.

  Jag hade också hela magen framåt, undrar om det blir lättare så om man är lite kortare kanske? Inte lika mycket plats inne längs ryggen liksom?

  Ha en jättetrevlig helg 🙂

  Alexandra Eriksson 2017-07-08 08:27:48
  Svara
  • Svar på Alexandra Erikssons kommentar.

   Tack så mycket! Haha, jag får alltså räkna med att befinna mig i bebisbubblan ett tag till då 😉 Men det känns bara mysigt!
   Jag tror absolut att magen kan ploppa fram lite mer om man är petit, det finns ju helt enkelt inte så mycket annan plats för den att ta vägen.

   Tess 2017-07-12 14:13:59 http://tessm.metromode.se/
   Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry