Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Throwback to The Best View in Positano

For the English version, please click below. 

Jag la precis upp den här throwbacken från makalösa Positano på Instagram (@TessMontgomery) och kände att jag var tvungen att slänga upp den här med. 

Vilken utsikt att ha till frukost! Vi bodde på hotell Conca D’Oro i en liten härlig villa som låg precis under huvudbyggnaden. Under vår Italienska roadtrip så hann vi med allt från Cinque Terre till Florens, Rom och Amalfi och även om jag älskar Florens så är Positano lätt det stället jag vill tillbaka till så fort jag bara kan.

Det skulle vara mysigt att åka till Positano och sedan köra ett på dagar på Capri efter, det får helt enkelt bli nästa Italienresa för oss.

…eller vänta, det blir det nog inte alls det. Vi har ju ett bröllop vid Como-sjön nästa sommar. Garths bästis Shane gifter sig med sin Sophia där nere och då blir det full rulle med både Froggy och deras lilla Carlo. Jag har aldrig varit i Lake Como, så det ska bli enormt kul.

En annan reseuppdatering är att vi har bokat våra biljetter till Kapstaden över Nyår. Det är vår underbara vän Graham som ska gifta sig. Ni kanske minns att han var toastmaster på vårt bröllop och har varit på över 80 bröllop. Nu har den eviga gästen äntligen själv hittat rätt och de har hunnit med att både förlova sig och skaffa lilla Beau på drygt ett år sedan han flyttade till Australien och träffade Carly. Tänk att han helt enkelt bara var på fel kontinent hela tiden!

Vi har ju som regel att vara ute och resa på vår bröllopsdag (nyårsafton) så det blir helt perfekt. Jag vet att jag skrev om den här resan i Bumpdaten i går, men jag som har en sån enorm reslust just nu är helt överlycklig över att ha något bokat och kommer säkert att tjata om det ett par gånger till.

Vi är verkligen inne i den största bröllopstiden i livet just nu, så det kommer säkert att bli ännu fler härliga bröllop utomlands under de närmaste åren. Tyvärr var vi tvugna att tacka nej till ett i Nya Zeeland som är samtidigt som det i Kapstaden, men vi hoppas på att hamna ”down under” någon gång snart ändå.

Vart är ert drömresmål?

Hur underbart är inte det här golvet, som faktiskt är ett tak i Positano? Tänk att jag hade på mig en klänning som matchade så bra. 

Här hittar ni inlägg från vår Italienresa förra året;

My Guide To See Florence in 48 Hours
24 Hours in Castello De Potentino
Riomaggiore in Cinque Terre

For the English version, please click below. 

I just put this throwback from the Positano stop during our Italian road trip last year on Instagram (@TessMontgomery).

I wish I could just crawl into this picture and get to relive this exact breakfast again. The view is spectacular from the terrasse of Hotel Conca D’Oro and we stayed in such a gorgeous villa under the main building when we were there.

I love Florence and it was great to see Cinque Terre, but Positano is something special I would love to go back and do a Positano-Capri trip. Maybe this will have to be our next Italy adventure…

…or actually, it won’t be since we have a wedding at Lake Como next year. Garth’s best friend Shane will marry his Sophia by the lake and Froggy will be able to hang out and play with their little boy Carlo. I have never been to Lake Como before but I have heard it’s absolutely stunning. I can’t wait!

Talking about weddings, as I told you in my bumpdate yesterday, we have just booked tickets to go to Capetown over New years. It’s our favourite friend Graham who is getting married to his Carly in the beginning of January. These days they live in Australia and picked Capetown since it’s a good halfway between Graham’s family and friends in London and Carly’s from down under. Very clever.

Graham was the toastmaster at our wedding in Zimbabwe and he was also known as the eternal wedding guest (he went to over 80 weddings!). Turns out he was just on the wrong continent the whole time. Within a year or so of moving to Australia, he met Carly, got engaged and had little Beau. I can’t wait to finally get to see him walk down the aisle.

This also times perfectly with our wedding anniversary on New Year’s Eve. We decided that we would celebrate somewhere new every year and so far we have been in Zimbabwe, the Caribbean and now Capetown. Pretty awesome I think!

Unfortunately, we did have to turn down another wedding in New Zealand since it’s basically the day after Graham’s wedding. But we are hoping to make it to both Australia and New Zeeland at some point soon too. Our Froggy is going to be one well-travelled baby, that’s for sure!

Do you have any dream destinations? If you could go anywhere, where would you go?

I found this amazing floor, that was actually a roof in Positano and it was just a coincident that my dress was almost exactly the same pattern!

If you would like to read more about of Italian Road Trip, why not check out these posts?;

My Guide To See Florence in 48 Hours
24 Hours in Castello De Potentino
Riomaggiore in Cinque Terre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Superhärliga bilder och såå fin klänning! 😀

  Maya Nordlund 2017-08-15 11:02:14 http://mayanordlund.se/
  Svara
 • Haha, ska inte ens börja rabbla. Finns så odrägligt många ställen i världen som jag vill se och uppleva! Ser så, så, så fram emot när mitt företag är mer etablerat så att jag kan jobba varifrån som helst i världen 😀

  Clara, Bossbloggen 2017-06-27 13:38:42 http://www.bossbloggen.se
  Svara
 • Tess!
  Här kommer ett önskeinlägg 🙂
  Kan inte Garth ge sin synvinkel på hur det var när ni först träffades? Hur det känns att bli föräldrer? Syn och tankesätt osv?
  Kul med ett manligt perspektiv.

  Ha det så bra!
  Kram

  H 2017-06-27 10:08:08
  Svara
 • Åh vilken fantastisk bild på dig med det blå kaklet! Och underbart med bröllop i Italien, Sydafrika och Australien. Så spännande!

  Jasmin - Seos Fotografi 2017-06-27 07:17:08 http://seosfoto.se
  Svara
 • Du har säkert redan koll på detta, men ring flygbolaget och boka en basinett så ni kan lägga ner bebisen när hen ska sova (om bebis vill sova själv det vill säga 🙂 )

  Pernilla 2017-06-26 20:05:30
  Svara
 • Positano ligger högst upp på min travel bucket list <3
  Den utsikten är helt magisk!
  xx

  Marianne 2017-06-26 15:20:09 http://mariannelle.com
  Svara
 • Hej Tess! Jag ska till London på en weekend i början av nästa år och tänkte därför höra med dig vilket område du tycker är mysigast att bo i? Har läst din London Guide, men eftersom den är från 2015 tänkte jag om du har några nya tips? ?

  Sofia 2017-06-26 14:43:59
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   jag skulle rekommendera att bo så centralt som möjligt. Soth kensington och Chelsea är mysigt om du gillar mer ”östermalms” känslan och hackney och shoreditch är mer häftigt om du är mer av en ”söder tjej”. Annars finns det mycket fina hotell i Notting Hill och även runt Waterloo vid floden. Ha en underbar resa!

   Tess 2017-07-12 15:33:14 http://tessm.metromode.se/
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind