Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Pearls & Peonies

For the English version, please go to the bottom of the post.

Vet ni vad? det blev inget Hyde Park för oss i dag, vädret var helt enkelt lite för tråkigt och för att vara helt ärlig så har jag en riktig trött-dag. Så en promenad med Olive i parken och lite shopping på marknaden i Clapham Common var precis lagom för mig.

Vi får köra ett rejält j*kla firande nästa år istället.

Jag måste visa er mina fantastiska örhängen som jag fyndade på Vestiaire Collective häromdagen (jepp, jag är smått beroende). De är inte av något speciellt märke, men så fort jag såg dem så föll jag pladask. Jag älskar när smycken har karaktär och dessa små godingar har det i drivor. Annars är jag inte riktigt en pärl-tjej vanligtvis,  men det är kul att ha någonting som är unikt och inte många andra har.

När jag ser någonting som verkligen skriker ”Tess” så ser jag oftast till att gå på magkänsla och köpa det direkt. Dock beror det givetvis på pris och för att inte impulsshoppa som en tok så ger jag mig själv en viss tidfrist innan jag slår till. Oftast 3 dagar, men om det är någonting riktigt dyrt så väntar jag längre. Om jag fortfarande tänker på saken när den tiden är över så kan jag vara ganska säker på att det är någonting som verkligen är min smak och kommer att bli väl använt.

Den fina lilla blombuketten kommer från ”Little Bud” som är en ny tjänst som skickar hem blommor här i London. Jag älskar pioner, så den här lilla buketten är precis i min smak.

Nu ska jag trilla ett helt gäng köttbullar och även slänga in ett par maränger i ungnen. Bara för att det inte blir Hyde park så betyder det inte att vi inte kan ha en riktigt härligt svensk middag här hemma.

För fler shoppinginlägg, kika på dessa;

New In – The Alexandra Dress by Réalistation
5 Things To Concider Before Investing In  A Designer Bag
I’m Selling Stuff On Vestiaire Collective

For the English version, please click below. 

You know what, we actually didn’t end up doing the whole Hyde Park Midsummer thing this year. The weather is not very appealing and I’m having a proper preggo-tired-day.

So we settled on a walk in the common with Olive and some shopping on the farmers market instead. Just enough for today and we will have to do a proper big-ass celebration next year instead.

What is making me very happy today is these amazing pearl earrings I stumbled across on Vestiare Collective (oh, yes I’m an addict) the other day. They are not from any particular brand and as soon as I saw then I knew they had to be mine. I’m usually not a massive fan of pearls, but these are so original and beautiful that

I’m usually not a massive fan of pearls, but these are so original and beautiful. It’s fun to have things that are unusual and most likely not too many other people will have. It makes them really special to me and my personal style.

I’m always on the lookout for these stand-out pieces when I’m searching around on the internet for inspiration and ideas.

Aren’t they just amazing?!

I truly believe ion gut feeling when it comes to shopping and if you see something that just really speaks to you, then it will most likely be the perfect item for you. Of course, the cost will play in, as it always does, so I give it a 3 day cooling period and if I’m still thinking about it by then, I will get it. (The more expensive the item, the longer time I give myself to decide).

The lovely little flowers are from a new company called ”Littel Bud” that delivers these super cute little arrangement to your home. I love peonies, so this is the perfect little treat for me. So pretty!

Now it’s time for me to hit the kitchen, make 100 or so meatballs and throw some meringue in the oven. Just because the weather is crap doesn’t mean we can’t have a little Swedish midsummer feast here at home.

Have a lovely Saturday night my darlings <3

Check out some of my other posts on shopping here;

New In – The Alexandra Dress by Réalistation
5 Things To Concider Before Investing In  A Designer Bag
I’m Selling Stuff On Vestiaire Collective

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind