Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Pretty Pregnancy Underwear

For the English version, please go tot the bottom of the post.

Jag har haft svårt att hitta gravid och ämningsunderkläder som inte ser ut som hej kom och hjälp mig. 

Visst, det är ändå en ganska kort tid man är gravid, men om man sedan lägger amning på det så blir man helt plötsligt fast i tråkiga underkläder i år istället för månader och det känns faktiskt inte så himla kul.

Varför finns det så himla ont om snygga amningsbhar?

När jag fick skickat det här settet från Auralure som pressprov så blev jag superglad. Det ser ju faktiskt ut som underkläder jag skulle välja att bära i vanliga fall. De är bygelfria och har amningsfästet, men känns ändå både romantiska och får mig att känna mig fin.

Ibland känns det verkligen som att det är meningen att vi ska lägga stil och att känna oss fina på hyllan när vi väntar barn och är nyblivna Mammor. Helt galet tycker jag!

Har ni några andra bra märken att tipsa om? Jag vet att vi är ett gäng preggosar här på bloggen, så jag är nog inte den enda som har det här problemet.

För liknande inlägg, kolla in dessa;

New In – The Alexandra Dress by Réalisation
7 of My Most Loved Holiday Items
The Top 3 Earring Trends This Spring

For the English version, please click below.

Why are all maternity and breastfeeding underwear so darn ugly?

I mean I know pregnancy is a pretty short period of time, but when you count in breastfeeding, then we are talking years instead of months. And those boring bras really don’t do much for our confidence. It’s as if we are not supposed to care about what we look like anymore because we happen to be pregnant or new mothers?

Why are there so few pretty breastfeeding bras?

I’m so happy I got gifted this set from Auralure. Finally, underwear that I actually want to wear that will make me feel pretty and sexy instead of dull and boring.

Seriously, is it really so hard to just make an underwire free bra with breastfeeding hooks that look somewhat decent? I bet that there are so many other women who feel exactly the same way.

Do you guys have any other nice breastfeeding/pregnancy underwear brands to recommend? I need to get some more decent ones asap.

För liknande inlägg, kolla in dessa;

New In – The Alexandra Dress by Réalisation
7 of My Most Loved Holiday Items
The Top 3 Earring Trends This Spring

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Att amningsbhar är ”tråkiga” är ju för att man tvättar dem så otroligt ofta och spets lätt blir slitet. I början sprutar det ju mjölk över allt och man bytar bh flera ggr per dag! Sen är det fruktansvärt obekvämt med spets på amningsfyllda bröst som kliar. I början kunde jag inte ens använda de där amningssporttopparna utan sömmar för att allt kliade och skavde. Det var amningslinnen som gällde dygnet runt och amnibgsinlägg i mängder. I början när mjölken rinner till (ja för min del fram tills jag slutade amma) så gör bygel att man får mjölkstockning. Alltså det är hemskt att ha 40 graders feber och behöva ta hand om en spädis och amma varje timme. Under hela min amningsperiod lyckades jag har bygel på en bikini vid några korta tillfällen i Grekland när dottern var 8 månader. Är nog snarare så att de fula amningsbharna är väldigt praktiska än att det är någon konspiration mot att ammande ska vara fula 🙂 När du ammar dygnet runt bryr du dig inte om hur byn ser ut bara att den är ren och inte ger dig mjölkstockning 😀 Jag köpte en hel del fina amnibgsbhar på HM när jag var gravid som var utan bygel. Tyvärr hade jag gått upp 2 storlekar när mjölken kom så de användes bara som gravid bh. Blir lite full i skratt när jag ser underkläderna ovan och tänker på förra tiden med bebis. Jag satt i nättrosor men en gigantisk binda och amnibgsbhar full med mjölkfläckar, hahaha.. underkläderna ovan känns mest som tortyrredskap 😉 Nej skämt och sidor. Även om man tycker om att vara fin är jag överlycklig att jag hade tagit ut mina extensions och tillät mig att bara vara mamma och fokusera på min nya bebis och att få amningen att fungera. Vissa raser i livet är det skönt att ge sig själv det utrymmet. Har man ork och tid över är det väl klart att man får göra sig fin vissa hjular ju ut från BB. Men bli inte besviken om det inte är fallet. Vi hade nog alla tankar och förväntningar inför förlossning och tiden efter som vi idag skrattar åt eftersom det blev precis tvärt om.

  C 2017-06-23 08:23:20
  Svara
 • Jag är inte där än men sett många som rekommenderar bh-ar från glammom 🙂

  Jennifer 2017-06-22 16:41:27
  Svara
 • Du måste kolla glammom.se!

  Antonia 2017-06-22 01:33:05
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand