Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

London Heatwave & My Favorite Summer Breakfast

For the English version, please go to the bottom of the post.

Så här ser det ut från ”my point of view” just nu. Jag kan fortfarande se min frukost, Olive och fötterna, men jag skulle inte kunna berätta vilken färg mina underkläder är om jag inte först går och tittar mig i spegeln.

Jag vet inte om ni som bor i Sverige vet om det, men vi har en riktig rekord värembölja här i London. Det har varit över 30°C i 5 dagar nu och i dag ska det visst bli hela 34°C. Helt galet!

Jag är mest glad över att inte behöva springa på stan och bara kunna röra mig mellan mitt fina lilla hemmakontor, köket och trädgården. Jag bor i BH och trosor och struntar totalt i vad grannarna tycker.  Hade jag hunnit beställa en liten barnpool så hade jag legat i den just nu.

Det mysiga med det här vädret är att jag har kunnat äta frukost ute i trädgården under en hel vecka.

Det är för varmt för mina vanliga äggmackor och bananpannkakor, istället blir det grekisk yoghurt, hallon, blåbär, granatäpple, mandelflarn, solrosfrön och lite honung på toppen. Himmelskt gott!

Jag försöker att få i mig mycket calcium eftersom att bebisen bygger ben och växer väldigt mycket just nu. Den är ungefär 1 kg för tillfället och ska trippla det under de närmaste 10 veckorna. Så mycket ben- och hjärnmat är mitt fokus.

Jag började äta mjölkprodukter igen samma månad som vi blev gravida och har inte haft några problem alls med laktosen. Jag dricker inga mängder mjölk, men jag ser till att de är full-fat och ekologisk. Ska jag äta ost, smör och mjölk så får jag hellre i mig ett par extra kalorier och vet att jag inte blir hungrig igen direkt efter. Lightprodukter är mest bara skräp ändå.

Jag ser på kalorier som ett mått för hunger. Är du hungrig – ät ett mål mat med fler kalorier, om du är mindre hungrig – ät ett med färre. Enkelt egentligen när man tänker på det.

Stackars Olive tycker inte att det är kul med den här värmen, som tur var har hon en kylmatta som hon spenderar större delen av dagen sovande på och när jag ser att hon blir för varm så tar jag ut henne i trädgården och sköljer av henne med trädgårdsslangen. På natten har vi en bra fläkt som alla tre ligger så nära som vi bara kan.

Man vill inte klaga när det är fint väder, men jag ser fram emot i morgon då det ”bara” ska vara 27 grader.

For the English version, please click below.

34°C in London?! Seriously?! It’s insane, I can’t believe the heatwave we are having. And of course, I have to be 7 months pregnant during it. (I’m glad it’s not 9, so it could be a lot worse).

I try never to complain about the weather, but this is a tad bit excessive.

At the moment I’m spending most of my time in the shade on a sun lounger in the garden. I take a break now and then to write some emails, blog and grab a snack from the kitchen and then I go back to my horizontal life again.

One of the big positives with this weather is that I have been able to eat breakfast in the garden for a whole week now. I have exchanged my boiled eggs on ryveta or banana pancakes for a lighter option made of Greek yoghurt, blueberries, pomegranates, raspberries, almond flakes, sunflower seeds and a bit of honey on top. Delicious!

I’m trying to eat a lot of calcium right now since the baby is in a growth spurt and is meant to be tripping its weight in the next 10 weeks. So lots of dairy and brain food is my focus.

I started eating proper dairy again the same month as we fell pregnant. I do have a sensitivity to milk and cream, but I have honestly hardly noticed it. I always choose full-fat products since they are most of the time a lot more nutritious and will keep me full for longer.

I see calories as something to indicate how hungry I am. If I’m very hungry I will choose a meal high in calories, If I’m just peckish then I chose fewer calories. Pretty simple when you think about it really.

It’s kind of funny how the bump is taking over my views in life, not only regarding what I can do and eat but also literally. I can still see my feet, my dog and my breakfast, but I honestly have no idea what colour my knickers are…

No matter what the neighbours will have to deal with it, becuse I’m not planning on putting anymore clothes on until this heatwave is over.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Oj, vad varmt! Bara att njuta så länge det varar!

    Josefine 2017-06-22 09:21:48 http://drottcompany.se
    Svara
  • 38 grader här i Paris… Längtar såå till imorgon när det ”bara” kommer att vara 28 grader 🙂

    Bella 2017-06-22 07:31:57
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind