Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bumpdate Week 28 & Why Am I So Stinky?

For the English version, please go to the bottom of the post.

Bilden är från i går då jag Bailee, Lara och Gia körde mysig tjejbrunch på The Ivy i Chelsea. Jag fick många frågor om klänningen på Instagram och den är ett fynd från Blumarine på Vestiaire Collective. Jag använder den med ett bälte från Seraphine, Furla väska och ballerinas från Lars Wallins Kollektion för Flattered. 

I dag har det varit 31 grader här i London och jag har inte kunnat göra mycket annat än att ligga på en solstol i trädgården i skuggan och flämta ikapp med Olive.

Alltså värme är en helt nytt koncept för mig som gravid.

Jag har alltid varit en kall person och har aldrig kokat så mycket inifrån och ut som jag har gjort den här helgen. Man blir helt slö i både kroppen och hjärnan och vaknar först till när solen har gått ner. Tur att vi har en fin trädgård i alla fall, annars hade det varit parken med hela resten av Londons population.

Någonting jag inte visste om är att man även svettas helt galet mycket mer än vanligt när man är preggo. Jag började med en naturlig aluminiumfri deodorant i våras, (råd på forum på nätet såklart, man blir lite extra nojjig så där precis i början). Men efter att ha insett att jag faktiskt bryr mig om hur jag luktar har jag gått över till en i industriell styrka istället.

Glöm bort att bära en BH eller t-shirt mer än en gång, mest troligt är att de behövs tvättas bara efter några timmar. Just nu snackar vi genomvåt, som att jag hade tagit ett dopp med kläderna på (ååå, ett dopp vore fantastiskt just nu) Jag har nästan fått lite fobi för att lukta illa nu och duschar två gånger om dagen bara för att få känna mig ren.

Så ni som försöker eller har hela gravidgrejen framför er, var beredda på att svettas, mycket. speciellt på nätterna i böjan och på sommaren.

Fast jag tänker ändå att det är bättre att vara för varm än för kall och är ändå galet glad över att vara preggo nu i sommarklänningar (eller BH och trosor som de senaste 48 timmarna…) än i tunga vinterkappor, mössor, boots och rusk.

Ni andra gravida, har ni någonting som ni inte visste om eller förväntade er i graviditet som har blivit en överrasking?

Jag funderar nästan på att införskaffa en uppblåsbar barnpool att fylla med kallt vatten och bara parkera mig själv och kalaskulan i dagar som denna… Vågar man utsätta grannarna för det?I vecka 27 har jag

?  Fått fogossning i vänster höft.

Min Mamma hade riktigt hemsk foglossning och lider fortfarande av svitena nu i 60-årsåldern. Jag hade hoppats att yogan och träningen skulle hjälpa lite, men tyvärr så har jag känt att det har gnisslat lite i någon vecka och i går när vi började fixa i bebisrummet sa det pang och höften klappade ihop.

Nu kan ni kalla mig halta Lotta och som tur är har jag ett ”belly bandit” band som hjälper till att stabilisera höfterna när man går. Så när jag är klar med det här inlägget ska jag ta med Garth och Olive på en prommis och se hur mycket jag pallar.

?  Vi börjat sätta ihop barnrummet!

Åå vad jag har längtat. Sängen har fått flytta in till lägenheten ovanför och som första möbel har vi satt ihop en sk ”glider chair” som är en som en mer modern version av en gungstol. Det ska bli min lilla amningshörna och stolen är hur bekväm som helst. De ska komma och leverera samt sätta ihop spjälsängen som ska stå i barnrummet nu i veckan och vi har även klickat hem ett skötbord och börjat titta på tavlor och en matta. Jag lovar att visa bilder så fort någon hörna har blivit klar.

?  Sagt ifrån om att inte behöva ha besök på sjukhuset.

Jag vet att ni var många som frågade om hur det gick med det förra veckan och jag känner inte att det är rätt läge att tänka på andra än mig själv. Så jag satte ner foten och sa att besök får vänta till vi kommer hem. Som tur är håller Garth med mig till hundra procent, så vi är eniga det beslutet och det känns bra. Man kan inte göra alla andra glada utan det handlar om oss i första hand, speciellt när det kommer till födseln av vårt barn.

?  Bokat in oss på allt, ja allt.

2 dagisturer, 2 olika NTC och antenatal grupper (5 respektive 3 tillfällen), 2 amningsklasser, 1 pappa-kväll för Garth och 1 tur att se sjukhuset. Efter det måste vi ju vara så baby-förberedda som vi bara kan vara?

?  Mått bra allmänt

Det är så lätt att bara blogga om det negativa och/eller det plötsiga eftersom att det bra oftast är rullande saker. Men jag måste verkligen understyrka hur bra jag ändå mår. Jag har gått på 2 yoga och en gravidträning, har lunchat och tagit det precis lagom lungt. Jag tror att jag faktiskt börjar hitta en balans och har sänkt kraven på mig själv och kroppen. Det känns otroligt bra och jag känner mig faktiskt mer utvilad och kreativ. Det är roligare att både jobba och socialisera när man är pigg och glad.I vecka 28 ska jag

? Gå till barnmorskan och testa mig för gravid-diabetes.

Här i UK så gör man ett så kallat ”glucose test” i veckan 28a. Inte på alla sjukhus, men på Chelsea & Westminister där jag ska föda är det rutin. Så jag ska dricka en flaska Lucozade (någon äcklig sportdryck med massor med socker men inget koffein) och sedan ta ett blodprov efter en timma. Det jobbiga är att det ska vara på tom mage, så jag vet tusan hur det ska gå till när vi har tid 4 på eftermiddagen? Jag kan ju inte gå så länge utan att äta? Jag måste ringa och fråga helt enkelt.

? Gå på första amnings klassen

Jag har förstått att det är knepigt det där med att amma, så jag resonerar att jag lika gärna kan börja lära mig om allting nu innan bebisen är här.

?Dra ner lite på glassen.

Inte så mycket för min skull utan mer för stackars Garth som är orolig över sin dad-bod. Han har ökat ett gäng kilo trots att han tränar regelbundet och hans coach tror att det är våra 2-3 promenader i veckan till det Italienska glasstället som ligger här i Clapham som är orsaken. Men alltså riktig rejäl hemgjord Italienska glass på sommaren… finns det något bättre? Jag äter en skopa black cherry och en skopa nutella åt gången och det är himmelskt.

…som tur är går jag förbi där hem från yogan på Lördagar, så jag kan nog smygäta lite glass ändå. Det är ju inte jag som ska gå på diet. Berätta inte för Garth bara, för då blir han avis.

? Fira Midsommar!

Det blir nog Hyde Park som vanligt, men vi skippar att ha stor fest här hemma efter som annars är tradition. Det är ok att vara runt folk som dricker, men att ha fulla människor hemma under en hel dag kan nog bli lite väl mycket. Så det får bli en rejäl fest nästa år istället. Jag har fått cravings på svenska köttbulllar, så jag ska ställa mig och trilla ett gäng lagom till helgen.

Er tur! Hur gör ni andra preggosar på midsommar? Något kul som händer den här veckan? Någon som börjar närma sig födseln kanske? Eller kanske har du plussat och vill lämna ett litet anonymt ”whoop”?Hitta fler gravidveckor här;

Week 27
Week 26 & Thoughts of Body and Mind
Week 25 & Braxton Hicks

For the English version, please click below. 

 

This photo is from my lovely ladies brunch with Bailee, Lara and Gia at The Ivy in Chelsea yesterday. I had a lot of questions about this dress on Instagram and it’s a find from Blumarine on Vestiarie Collective. I’m wearing it with a belt from Seraphine, Furla bag and flats from the Lars Wallin collaboration with Flattered. 

We seriously have 31 degrees in London at the moment. I can’t tell who is panting louder, me or Olive. I have literally spent the whole day on a sun lounger in the shade just drinking water and trying to keep alive. 

Het is a new concept now when I’m pregnant.

I have always been a pretty cold and frozen little person, but these days it feels like my blood is boiling in my veins. All day I’m walking around in a daze and I only wake up when the sun has gone down and there is a little breeze outside. We are so very lucky to have a nice garden or we would have been out there fighting for a small spot of sad grass in a park with the rest of London’s population.

I never knew that being pregnant was such sweaty work! I was very sensible (or so I thought) and switched to an aluminium free more ”natural” deodorant in early spring. Mainly because I read about all the dangers with basically everything on these horrendous pregnancy forums online. Then I realised it’s kind of important for me to smell good, so I binned it and got myself an industrial strength one instead. There are so many other things going on with my body, I really don’t need to add BO to the list.

And you can forget about wearing a top or a bra more than once. Actually, they usually last a couple of hours before they are as drenched as if I had just jumped into a pool (aaa…I would kill for a pool!). I have almost developed a bit of a phobia of being stinky now and shower and change twice a day just to feel somewhat fresh.

So to all of you who are yet to experience all the joys of pregnancy (it’s not all doom and gloom, but some bits are better than others). Be prepared to sweat like a man…or even more than your man. Especially in the beginning at night and during the warmest summer months.

…but I do still prefer to be preggo in the summer over winter. All those bulky coats, boots, hats and gloves. No thank you, I rather walk around in cool summer dresses or a bra and pants (like in the last 48 hours..)

What about you guys? Did you get any surprises when you fell pregnant? 

I’m honestly considering blow-up kid’s pool filled with ice-cold water where I and the bump can cool off for the next week or so. Too much for our poor neighbours?In week 24 I have;

?  Got pelvic girdle pain in my left hip.

Oh, joy. My Mum had terrible pain in her hips during her pregnancy and never fully recovered. So I have been very aware of what to do and what not to do. But still, I have been feeling a little grizzle for the last week or so. And yesterday whilst sorting out some stuff in the nursery, all of a sudden, bam, there it was.

So now I’m kind of limping my way about life. Luckily I have a Belly Bandit band already and that will help me stabilising my hip a bit. So I’m taking Garth and Olive for a walk to try it out after I finish this post. Hopefully, it will get better again.

?  Started putting together the nursery.

Whoop whoop! I have been longing for this day soo much. The guest bed got to move up to the flat above and we put together the glider chair for my breastfeeding corner. The crib should arrive sometimes in the next week and we have also ordered a changing station. Allt hat’s left to get is a chest of drawers, a rug and pictures for the wall and I think we are pretty much there. It’s going to be super cute! I promise to show photos as soon as an area is finished.

?  Put my foot down regarding visits at the hospital.

I know a lot of you are curious to find out what the outcome was from last weeks dilemma. And Garth and I both decided that it’s better for us to wait with visits until we are back home with the baby. It’s incredibly important that we are comfortable and get to bond with the baby before we introduce other people. And you can never make everyone happy.

In this instance, it’s regarding the birth of our child and that’s a pretty big deal. Especially for us since we are the parents. So people are just going to have to accept that we have taken our first proper decision as parents, with our little family’s best in mind, as we should.

?  Booked like every appointment and course under the sun.

2 nursery tours, 2 different NTC/antenatal courses (5 and 3 sessions), 2 breastfeeding classes, a dad-to-be night and a tour of the hospital. That must be enough?! We are going to be baby experts when Froggy arrives.

?  Felt pretty good all in all.

It’s easy to talk about the ”problems” because the good stuff kind of just continue on seamlessly. But I want to highlight that I’m feeling really great. I mad both my pregnancy yoga classes and my work-out class and I have been feeling great for it. I have also gone to branches and kept my schedule just busy enough. It feels great to lower my expectations on myself and my body and now I actually feel so much more happy, creative and well rested. So it was the right thing to do.In week 28 I will;

? Go see the midwife for my glucose testing for gestational diabetes.

I’m going to do the dreaded ”Lucozade- test”. I know not all hospitals do it, but Chelsea and Westminister have it as a mandatory at week 28. So I’m supposed to drink a Lucozade ( I have never had one before!) an hour before a blood test so they can see how well my body deals with sugar. The only thing I’m worried about is that I think I’m meant to have an empty stomach, BUT the appointment is at 4 in the afternoon? How am I not meant to eat until then?! I have to call and ask.

? Attend my first breastfeeding class.

I have understood that breastfeeding is far from a walk in the park. So I reason that I rather know too much than too little about boobs, milk and hungry munchkins.

?Have less ice cream.

Not so much for me and my health, but for poor Garth’s sake. He has been working on his Dad bod and is a bit concerned over the extra kgs he has put on lately. He works out a lot, but the coach thinks it might be our bi-weekly trips to the incredible Italian Icecream place here in Clapham Common that might be the culprit. So no more ice cream trips for us…

However, I’m not on a diet… and my yoga is just around the corner. So who would ever know if I happen to sneak in for a scoop of black cherry and nutella on my way back after class?

? Celebrate Midsummer!

Our Swedish holiday no 1! As usual, we are all going to Hyde Park, but there will not be a big hour party at ours after this year. I can be around people drinking out and about, but drunk people in my own house for that many hours might be a tad much right now. We will have to compensate with a big-ass party next year instead.

My treat will be homemade Swedish meatballs instead. I can’t wait!

Ok, your turn! Is anyone closing in on their due date? Maybe a little anonymous whoop from someone who got a big fat plus recently? Or maybe just a fun party to go to or a win at work. Please feel free to share in the comments!

 Find more bumpdates here;

Week 27
Week 26 & Thoughts of Body and Mind
Week 25 & Braxton Hicks

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • Har du funderar på att ha med en doula på förlossningen? Är det vanligt i England?

  Mia 2017-06-24 06:39:43
  Svara
 • Vilken fin bild!! Du är så himla vacker!

  Emma 2017-06-21 14:11:59
  Svara
 • Gjorde precis som du under min graviditet (födde i april) och duschade flera gånger om dagen och nu när bebis skriker så är det enda som hjälper att hålla bebis bredvid rinnande kran, då blir hon tyst på en gång, haha! Tipsar också att läsa The contented little baby av Gina Ford, otroligt bra bok och rutinerna funkar strålande på bebis (iaf på min), hon har sedan födsel i princip sovit hela nätterna. Lycka till!

  C 2017-06-20 09:21:48
  Svara
 • Klänningen du har på dig på bilden är bara så fin och passar dig så bra!

  Josefine 2017-06-19 14:08:24 http://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Alltså… jag har aldrig använt deo regelbundet. Jag luktar ta mig tusan minst svett av alla jag känner. Och då trycker jag in näsan i armhålan och drar in riktigt rejält och känner nästan aldrig nått, inte ens om jag tränat och väntat med att duscha på ett par timmar av någon anledning) jag märkte i tonåren att jag luktade mer svett ju mer deo jag använde(bra trick av de som gör deosar?) så jag slutade helt och har inga problem alls faktiskt. Fler borde testa!! Kanske inte under graviditeten 😛 svettas absolut mer nu (v27) än innan men som sagt, luktar inget om det ☺️ Har andra besvär dock så jag slipper inte undan. Kan inte hålla in fisar tillexempel och sjukt förstoppad typ jämt. Inte kul!!

  Jag trodde inte man kunde bli så jääääkla deppig av att vara gravid?! Jag trodde jag skulle gå runt och vara glad och stråla, istället vill jag stänga in mig, inte jobba och bara kolla youtube och glömma världen vissa(många) dagar. När jag väl är pigg o glad så passar jag på att njuta i fulla drag och socialisera mig innan jag kraschar igen :/

  Hannah 2017-06-19 12:47:28
  Svara
 • Åh det är så kul att följa din preggo-resa, tack för att du delar med dig så mycket! Ville bara inflika på tal om midsommarfest: Jag tror inte ni kommer vilja ha en massa fulla människor hemma nånsin igen när ni väl fått er lilla bebis 🙂 Man liksom tappar intresset för fest och prioriterar sömn och lugn och ro under lååååååång tid när man har småbarn. Man orkar inte vars bakis, finns inte tid eller rum för det heller. Sååååå skönt att skippa det faktiskt!

  Elisabeth 2017-06-19 12:26:58
  Svara
 • JA! Det är på G!
  Vecka 38+4 och jag började få värkar inatt. Latensfasen fortfarande och den kan ju vara dryg..
  Jag hoppas verkligen inte det avtar eller nåt, men det tror jag inte. Har 3-4 värkar i halvtimmen. Ska ju ha 3 st på 10 minuter för att få bli inskriven..
  Men ja. Det händer nåt iaf!
  Värkarna är så pass att jag inte kan sova, så jag mår illa av trötthet nu. De gör även så pass ont att jag inte vill att de ska bli mycket starkare än så! Hualigen…

  Håll tummarna för mig!

  Carro 2017-06-19 12:18:55
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Spännande!!! Har du testat att göra övningar för att bebisen ska placera sig optimalt i kanalen? Finns massa tips på youtube! En kompis hade riktigt långdraget men kom igång så fort bebisen kom på en bra plats 🙂

   Hannah 2017-06-19 12:49:47
   Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Men guuud vad spännande!!! Det är ju dags på riktigt för dig, så häftigt! Jag önskar dig alla lycka till och jag vet att du kommer att klara det galant. Du kommer att bli Mamma när som helst nu, whoop whoop!

   Tess 2017-06-19 12:46:52 http://tessm.metromode.se/
   Svara
   • Svar på Tesss kommentar.

    Jaa..
    Jag kämpar på här hemma rätt länge till skulle jag tro.
    Kan inte fatta själv att det är igång..

    Carro 2017-06-19 14:54:36
    Svara
    • Svar på Carros kommentar.

     Jag tänkte samma, att det är skönt att kunna vila hemma och äta mat för att ladda så länge man kan. Någon sa att det är mysigt att ”bygga ett litet bo” i sängen eller soffan, precis som djur gör när de ska föda. Det ska visste ge en känsla av säkerhet och avslappning.

     Tess 2017-06-19 15:25:38 http://tessm.metromode.se/
     Svara
     • Svar på Tesss kommentar.

      I tisdags kom Hon!!

      Carro 2017-06-24 11:42:53
      Svara
      • Svar på Carros kommentar.

       ÅÅ så kul! Grattis fina du till en liten tjej! Hur känns det?

       Tess 2017-06-24 18:29:32 http://tessm.metromode.se/
       Svara
       • Svar på Tesss kommentar.

        Overkligt. Magiskt. Läskigt.

        Allt gick fint fram till krystningarna där det tog stopp, så jag tyckte det var traumatiskt.
        Kunde inte titta på henne direkt när hon lades på min mage.
        Blev klippt och det tog en jäkla tid att bli ihopsydd.
        Men… värt det, såklart! Även om jag känner att det är något som jag behöver ta tag i och bearbeta.

        Nu försöker vi hitta vår väg i livet som familj!
        Jag gråter av att hålla hennes fingrar och kan liksom inte fatta att hon är MIN dotter!

        Carro 2017-06-25 21:03:46
        Svara
    • Svar på Carros kommentar.

     Och tack!

     Carro 2017-06-19 14:55:04
     Svara
 • Whoop! 🙂 Jag plussade i helgen! Fick missfall i januari (då skulle jag varit i v13 och göra kub men fostret hade dött i v 9 utan att jag märkt det) som inte läkte klart förrän i april. Jag pendlar mellan att vara glad och orolig så nu hoppas jag sommaren går fort så jag i augusti kan passera v12 och göra ultraljud och se att hen lever och mår bra. Längtar så mycket och hoppas så innerligt att allt går bra denna gång. KRAM!

  Jennifer 2017-06-19 11:08:39
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   åh jag har varit med om precis samma 🙁 den oron för den nya bebisen slutar inte förrän man kan känna hen röra sig där inne varje dag i min erfarenhet. Nu är jag i v 27, önskar er samma ”framgång” 🙂

   Hannah 2017-06-19 12:54:40
   Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Grattis!! Jag vet att här i UK får man göra ultraljud vid vecka 6 om man har haft missflall tidigare, just för att få känna sig lugn och säker. Kan det vara värt att pusha för? Man ser bara ett litet hjärta då och inte mycket mer, men de säger att det är mycket läger risk så fort hjärtat har börjat slå. Vad spännande och nu håller vi alla tummar att du slipper oroa dig för mycket.

   Tess 2017-06-19 12:48:45 http://tessm.metromode.se/
   Svara
   • Svar på Tesss kommentar.

    Tack Tess! Ja jag tror det är liknande i Sverige, särskilt om man som jag fick MA (alltså att missfallet inte kommer ut av sig själv), jag kommer definitivt propsa på tidigt ultraljud denna gång, har också läst/hört det där om att risken minskar markant om man ser hjärtat slå. HOPPAS!!!! 🙂

    Jennifer 2017-06-20 09:27:05
    Svara
 • Köp en barnpool tycker jag, låter ju jätteskönt! =D
  Tycker också att det var bra att du tog beslutet kring släkt på BB!
  Måste nog prova det där glasstället när jag är i London i sommar! =)

  Karin Fransson 2017-06-19 07:15:12
  Svara
 • Låter fantastiskt ändå, om man bortser från foglossningen. Skönt att det ändå rullar på. Som du säger, man glömmer lät bort det bra 🙂

  För min del så åker jag imorgon hem till Sverige efter tre veckor semester och visit till släktingar i Canada. Går på onsdag in i vecka 25 så det var ändå lägligt med resan i dessa veckor. Hit kändes resandet som vanligt men flyget hem tror jag nog jag blir lite mer obekvämt dels pga magen som bråkat iväg i storlek dels pga lite extra mycket godsaker under tiden vi varit här. Jag har iaf njutit av semestern!

  Har under resan märkt att jag måste dra ner på tempot och att jag får ont i nedre delen av magen om jag går alldeles för fort. Midsommarplanerna blir lugnare även för oss. Firar med min mans familj på midsommarafton för att sedan sprida ut lite kompishäng under helgen. Normalt kör vi hela helgen hos vänner från torsdag till söndag men kände att ett par timmar med stora gänget under lördagen blir alldeles lagom. Som du säger, ok att hänga med folk som dricker men inte en hel kväll (eller hel helg för den delen).

  Min största längtan just nu i övrigt är att få känna vår pojk tydligt genom magen ovh inte behöva trycka åt för att känna tydligt även om det är mysigt också såklart!

  Gällande värmen har jag haft tur, har under hela graviditeten upplevt att jag svettas mindre än normalt och även i 30 graders värmen här upplever jag det inte som varmare än i vanliga fall om inte bättre. Men förstår att det är ovanligt så är tacksam för att vara mindre svettig denna sommar och hoppas det håller i sig 🙂

  Önskar dig en fin midsommarvecka och ser fram emot nästa graviduppdatering!

  Gabs 2017-06-19 03:45:11
  Svara
 • Hur känner du som faktiskt lever av att vara snygg inför ändringarna som sker med kroppen efter en graviditet? Är du orolig att inte komma i ”modell-form” igen? Det är såklart viktigare med barnet än att vara snygg men jag hoppas du förstår hur jag menar, du måste ju känna en väldigt stor press på att se bra ut iom ditt jobb. Även som bloggare är det ett kraftigt utseendepress, man ska vara smal, vältränad med magrutor och ha perfekt hud och tjockt vackert hår så man får många följare och likes på Instagram. Egentligen borde det inte vara viktigt alls men det är ju tyvärr det och om man har som jobb att visa upp sin kropp och utseende kan jag tänka mig att det är extremt. Alla i ytliga branscher verkar typ börja hårdträna så fort de kommer hem från sjukhuset… Det är ju helt sjukt egentligen. Skulle vara jätteintressant om du kunde skriva ett inlägg om det ämnet och förklara hur du ser på det. Känner du någon stress eller tänker du att det får bli som det blir och kan du inte modella hittar du bara på något annat?
  Ps. Försök Kraniosakralterapi mot foglossningen. Ett sjukhus i Sverige har gjort en studie på detta och kommit fram till att det hjälper. Har en kompis som hade svår foglossning som blev hjälpt av Kraniosakralterapi. 🙂

  Maria 2017-06-19 00:15:30
  Svara
 • Jag tyckte man svettades mkt och var varm som preggo, men hade inte en aning om att när man ammar så svettas man SÅ mkt, alltså första tiden så var lakanet blött och fick byta mitt i natten, helt sjukt haha! Kul att du ska föda på samma sjukhus som mig! The birthing unit är underbar, som ett spa!

  Maria 2017-06-18 23:59:59
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Har en Skrutt på två veckor och är dyngsur. Svettas hela tiden och måste byta kläder ofta ett par ggr pr dag.

   Amanda 2017-06-19 11:36:34
   Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Men åh ja jag med! Svettades massor som gravid men ännu mer nu när jag ammar. Har egentligen alltid varit väldigt frusen av mig men har nu varit varmare än min man sedan jag blev gravid för ett och ett halvt år (!) sedan. Galet!

   Alexandra Eriksson 2017-06-19 09:33:09
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind