Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

2 Preggo-Friendly Key Trends This Summer

For the English version, please go tot the bottom of the post.

Inlägget innehåller annonslänkar.

När man är lite mer rotund än vanligt, speciellt efter vecka 20 är det lätt att känna sig förpassad till de biiligaste gravidkläderna man kan hitta. 

Det känns lite lönlöst att investera i dyrare mamma-kläder eftersom graviditeten ändå nästan är slut. Ingenting trendigt, roligt eller ens normalt. Helt plötsligt ska man bli en leggingsbärande person i platta skor med enorma t-shirt tält eller gulliga ”mamsiga” toppar. Inget fel på det om det är vad man gillar och har på sig vanligtvis.

Själv är jag sådär sugen och hoppar istället på de sommatrenderna som faktiskt funkar riktigt bra som preggo.

Och i år har vi extra tur för att en riktig preggo-favorit är populär, det finns nämligen hur många olika skjortklänningar som helst i butikerna att välja mellan. Perfekt både för bekvämlighet, rymd och temperatur. Man blir varm av att ha massor med extra blod i kroppen och jag som nnars är en frusen typ förstår nu precis varför folk klagar över att svettas på sommaren.

En skjortklänning är precis lika fin med eller utan kalaskula och en riktigt sommarhit att ha i garderoben.

En annan stor trend är flätade väskor och strandkorgar. De behöver absolut inte vara dyra och är lite av en anti-it-väska. Om du väljer en modell större så får du gott om plats med allting du kan tänka dig behöva och fortfarande se stylish ut.

Jag kör gärna lite extra skoj med söta pompoms på min skjorta och ett par busiga körsbär på väskan… varför inte?

Vi tog de här bilderna utanför en av mina favoritbutiker just nu – Bisquiteers! Där säljer de bara söta, roliga och knäppa kakor och du hittar dem både på Northcote Road och i Notting Hill. Även om du inte gillar kakor så är butikerna galet instagramvänliga och kan vara roliga att besöka bara för att de är så söta.

Den här helgen har vi vikt till att fixa hemma, få lite ordning på alla bebissakerna som har ramlat in och greja i trädgården. Jag har en brunch i morgon på The Ivy med tjejerna, men i övrigt en ganska så oplanerad helg vilket är jätteskönt. Det är inte helt fel att vädret är helt fantastiskt här i London. Glad Fredag på er fina ni!Outfit

Skjortklänning – Hush Homewear
Strandväska – Glamorous
Kilklackar – Aldo
Solglasögon – Quay Australia

Fotograf – Ida Zander

 

 Om du gillar det här inlägget, varför inte spana in dessa?

Why We All Need A Princess Moment Now And Then
Smile, It’s The Weekend!
How To Still Wear Your Favourite Outfit When Pregnant

For the English version, please click below. 

This post contains adlinks.

Dressing when pregnant can be pretty glum. Especially once you hit the 20-week mark and there is no way of hiding/accommodating that bump anymore.

Most of us feel like we reluctantly are pushed towards the dreary maternity sections in places like H&M. And unless you are a legging and giant t-shirt kind of gal, it’s pretty slim pickings. By some reason, we are all meant to transform into someone mumsy when we are pregnant. Cast off our original style and line up in the preggo-legging army. That or nauseatingly cutesy tops and dresses…

So what do we do if we are not too keen to change our personal style just because or bodies are going through a pretty temporary change?

We get creative!

There are loads of fun trends that can be pregnancy appropriate and thi9s summer we are in luck. One of the most versatile dresses ever is the shirtdress and there are tonnes of great options in the shops at the moment.

Not only is it loose and easy to make fit around a growing bump, it’s also light, airy and very comfortable. Score!

I have always been one of those frozen icicles of a person, but with all this extra blood flowing trough my veins I’m for the first time experiencing what it’s like to be too warm. And my preggo friends, trust me, the shirtdress is the antidote.

Another pretty practical trend is the rise of the anti-it-bag – The humble old inexpensive beach bag. Pick a large size with some fun detailing and you can both bring everything you can ever need (snacks? Water? flat shoes?) AND look fashionable at the same time. Isn’t that a treat?!

So all you mamas-to-be. Just do a copy-paste on exactly what I’m wearing in these photos (and yes, you can go for flats if wedges aren’t your thing).

….And also don’t forget to go visit the cutest cookie shops in all of London – Biscuiteers! They are located both on Northcote Road and in Nottinghill. Even if you don’t like cookies (seriously?!) it’s worth a visit just because of the Instagram factor.

Outfit

Shirtdress – Hush Homewear
Beach bag – Glamorous
Wedges – Aldo
Sunglasses – Quay Australia

Photographer – Ida Zander

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad fin du är!!
    När jag var gravid hade jag bara vanliga kläder, men i en strl större. Framför allt klänningar i en strl större gick ju superbra att ha med den enorma magen. Kilklackar var också en favorit och var de enda skor som funkade när jag hade foglossning. 🙂

    Anna 2017-06-18 21:26:50
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind