Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tess Montgomery X Stand Up For OITNB

For the English version, please go to the bottom of the post.

När Netflix hörde av sig och undrade om jag ville vara en del av deras ”Stand up for OITNB” -kampanj så lät det som en himla kul och vettig grej.

Det var den här plåtningen som jag var på förra Fredagen tillsammans med Linn och Frida. Jag var så impad av stylisten som lyckades klä min kalaskula snyggt utan att det blev gulligt eller puttenuttigt. Så grymt!

Fotografen är duktiga Patricia Reyes.

Den nya serien av Orange Is The New Black handlar just om att stå upp för sig själv, andra och saker man tror på och jag valde att stå upp för att kvinnor ska hjälpa varandra. Istället för att vara avundsjuka och tävla så ska vi lyfta och inspirera varandra att bli våra allra bästa jag.

Ni kan läsa mer om kampanjen och se alla bilderna här hos Elle. 

For the English version, please click below.

This week I had the pleasure together with 2 other Swedish influencers to get to take part in Netflix new campaign ”Stand up for OITNB”.

The new season of Orange Is The New Black is all about standing up for what you believe in. Yourself, other people or just something that matters to you. I chose to stand up for sisterly love and for women to help each other out instead of feeling jealousy and competitiveness.

This was the shoot I was at last Friday where they did such a great job at dressing me even though I have a giant watermelon on the front of my body. The stylist did amazing and there is nothing cutesy at all about these photos.

The photographer is the very talented Patricia Reyes. 

Check out this article by Swedish Elle to see all the photos from the campaign. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tja Tess,

  Hur gilllar man ett inlägg utan att kommentera som jag gör nu?

  Matt Lindgren 2017-06-11 22:25:37
  Svara
 • alltså, tess! en sån himla babe! synd att vi ÄN EN GÅNG inte lyckades träffas. next time <3

  Linn 2017-06-09 18:24:17 http://linnwiberg.se
  Svara
 • Men va, nu är jag lite förvirrad… Är det alla bilderna (kollade på länken)? Finns det inga svarta svenska bloggare? :’) Helt ärligt, OITNB har ju blivit extremt populär, inte bara för budskapet om att stå upp för varandra, men också för systerskap (extremt många välutvecklade kvinnliga karaktärer jämfört med 99% av alla andra tv serier) och sist men absolut inte minst, för den färgade representationen! Extremt sällan att svarta skådisar får visa en karaktär med så många sidor, så olika varandra, så annorlunda från stereotyper och inte typ en slav eller hemhjälp… Så varför hade Elle inte tagit det i betraktning och bjudit in iallafall en svart svensk bloggare? Inget ont emot dig Tess, det är ju inte något du styr över, men var det något de snackade om eller nämnde? Eller finns det fler bilder? 🙂

  Ulrika 2017-06-08 08:56:52
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   De valde 3 svenska influensers som har någon kontakt med London tror jag för plåtningen var här. Det var alltså Netflix Nordic och inte Elle som gör den gör kampanjen. Andra Netflix länder kanske hade samma kampanj men med andra Influencers?

   Tess 2017-06-08 10:02:36 http://tessm.metromode.se/
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind