Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

3 Questions From You

For the English version, please go to the bottom of the post.

Jag satt i går och svarade på massor med kommentarer här på bloggen, så om du har frågat något eller bara sagt hej de senaste veckorna så bör det finnas ett svar där till dig nu. 

Jag valde även ut 3 kommentarer som jag ville svara på lite mer ingående och de kommer här;Hej! Jag undrar om du kommer fortsätta podda? Älskade London Calling och hoppas få höra mer av dig!

Älskar också din blogg och grattis till tillökningen ❤️
Kram

Tack fina du! Jag får ofta frågan om London Calling kommer att komma tillbaka och som det ser ut just nu så blir det tyvärr inga fler säsonger. Det tog väldigt mycket tid att få ihop och blev ganska dyrt i längden, så att podda helt utan sponsorer funkar tyvärr inte. Men om vi får in en passande sponsor så kanske vi kommer igång igen, vem vet?

Ni kan hitta hela säsong 1 här. 

Hej Tess! Tycker allt du skriver är underbart MEN eftersom du frågade. Skulle vara kul att ha lite tip på relationer/förhållanden. Du verkar så bra på det! Lång historia kort så började jag dejta en jätte trevlig kille vi sågs ett par gånger, gick ut osv. Sen out of nowhere ! Får jag ett text sär han säger att det går för fort och han vill ha ett seriöst snack med mig etc. Allt rann ut i sanden och nu 4 månader efter då jag är glad och dejtar andra kom han tillbaka !!!! Han skickade ett mess och skrev om jag ville gå på middag och han har haft mycket på jobbet men han gillade verkligen mitt sällskap. Frågan är, vad gör jag?! Hur beter jag mig?? Jag gillade verkligen honom så jag vill gärna se om det går att görs något second time around. Förlåt va lång kommentar. Men vad tycker du? Tacksam för mer dejting/relations råd! Tack för en super blogg!!!! Xxx

Det är klart att vi kan snacka mer relationer här på bloggen! Jag har haft min beskärda del pojkvänner och dejtade en del innan jag träffade Garth och jag minns precis hur snårigt det faktiskt var i många lägen.

Själv körde jag på en nolltolerans, jag orkade helt enkelt inte med hela ”spelet” och så fort någon jag dejtade gjorde något oskönt så var de ute ur leken oavsett hur mycket jag tyckte om den. För om det är en sak jag har lärt mig är att bra relationer flyter naturligt.

Du ska inte behöva få höra att ”det går för fort”. I mina öron låter det mest som en dålig ursäkt och jag tror helt ärligt inte att det var anledningen till att han inte ville ses längre. Om man gillar någon så gör det inte så mycket om det går snabbt och känns det jobbigt så saktar man ner istället för att helt avstanna. 

Det här har mest troligt ingenting med dig att göra alls utan med honom. Du får inte låta det reflektera dig som person, för det kan hända vem som helst. Var snäll mot dig själv!

Jag tror tyvärr att den här killen använder dig för att må bättre. Det finns en chans att han har dejtat någon i 4 månader nu och sedan har den personen dumpat honom och nu behöver han ha ”någon” igen. Vägra vara någon.

Om han inte var helt 100 från början så är det inte värt det. Du kommer bara att bli sårad när han sedan bestämmer att ”det går för fort” igen. Oavsett hur mycket du gillar honom så finns det killar där ute som kommer att gilla dig lika mycket tillbaka och som kommer att vara överlyckliga över att få vara med dig och inte bry sig om hur fort det går. Det är jobbigt att kliva ifrån när man är kär, men det är ännu jobbigare att vara med någon som inte är lika kär tillbaka.

Sedan kommer du att känna en fantastisk styrka i valet du gjorde och det kommer att sporra dig till att ta ännu mindre skit från killar.

Det låter lite hårt kanske, men jag tycker att vi alla förtjänar det bästa och jag tror att du kan få mycket bättre. Jag skulle kunna skriva att du ska ge honom en chans till, men jag vet att det faktiskt inte skulle vara världens bästa råd.

Stora kramar till dig, jag vet hur jobbigt det är!

 

Vakre bilder, du ser helt fantastisk ut. Kan du vare sa snill a fortelle hva slags oyenskygge og leppefarge du har her? Virkelig nydelig.

Tack gulle, vad snäll du är! På den här bilden har jag på mig Isadora ”Eye sculptor bar” i ”20 Nude sculpt” på ögonen och jag använde färgerna 1-3 i paletten. På läpparna har jag min favorit penna från Bobbi Brown i ”Ballet Pink” med Isadoras Lip oil över. Jag har även LH cosmetics corepenna i brunt som eyeliner som jag har sotat en smula och på fransarna hittar ni  LCCs ”18 hours” mascara.

Det här är min typiska vardagslook när jag vill att det ska gå fort, men ändå känna mig fin. 

For the English version, please click below.

I spent a few hours yesterday answering as many comments as I could from the last few weeks, so if you had a question or just wanted to say hi, then you should find a response from me now.

I also picked 3 questions to answer a bit more in-depth here in this post.

These questions have been translated from Swedish.Hi! I’m wondering if you will continue making your podcast? I loved ”London Calling” and I’m hoping to hear more from you.

I love your blog and congratulations to the pregnancy!

Thank you lovely! I often get the question if London Calling will be back for another season. But unfortunately, right now it looks like it won’t happen at the moment. It got quite time-consuming and also expensive to do a podcast without sponsors. But who knows, if we find the right company to collaborate with then we might do another season after all. Fingers crossed!

(Our podcast was in Swedish only, so I’m not going to put the link to it here in the English version. But I would love to do a podcast in English at some point.)

Hi, Tess! I love everything you write about, but since you ask.

It would be great to get some advice on relationships and dating. You seem really good at it.

To make a long story short, I started dating this really nice guy and we went out a few times and hanged out a bit. Then out of nowhere, I get a text where he is saying it’s all moving too quickly and that we need to have a talk etc. It all kind of fizzled out from there and now when I’m 4 months later is happily dating other people he is back again!! He sent me a text and is wondering if I want to go for dinner with him. That he had a lot at work, but really enjoyed my company. The question is, what do I do? How do I act?? I really liked him and I would like to see if it can become something the second time around. Sorry for a long comment, but what do you think I should do? I would be grateful for some dating advice. Thank you for a great blog! xxx

Of course, we can talk a lot more about dating and relationships here on the blog! I have had quite a few boyfriends and did date before I met Garth and I remember what a jungle is was out there. 

Honestly, I had a bit of a zero-tolerance policy. I didn’t want to get dragged into someones weird games and if anyone I dated did anything that made me uncomfortable I finished it straight away. No matter how much I liked them. Because if it’s one thing I have learned is that good relationships happens organically and feels easy.

You should not have to hear that things are ”happening too fast” and even if it is you then slow down, not stop it all together. To me, this sounds like a bad excuse and I’m not too sure this was the real reason why he stopped calling you. 

Most likely, this had nothing to do with you at all, but all to do with him. You have to be sooo careful not to let this reflect on you as a person because it can happen to anyone. Be kind to yourself!

Unfortunately, I think this guy is using you to feel better. There is a chance that he has been dating someone for these past 4 months, now got dumped and is looking for someone to hang out with. Refuse to be anyone’s ”someone”. 

If this guy didn’t behave 100% well from the start, then it’s not worth it. You will only get your heart broken when he decided ”it’s happening too fast” again. No matter how much you like him, there are guys out there who will like you just as much back and that would be thrilled to be with you. No matter how fast or slow it is going. I know it’s really hard to step away when you are in love, but it’s even harder to be with someone who doesn’t feel the same. 

I promise you that later on you will find a massive strength from stepping away and it will make you even more aware of the danger of allowing someone to treat you badly. 

I know it sounds pretty hardcore, but we all deserve the best and I honestly believe you can get a lot better than this guy. I could easily say for you to give him another chance, but I know it wouldn’t be very good advice.

Lots of hugs, I know exactly how hard it is!

 

Beautiful pictures, you look fantastic! Can you please tell me what eyeshadow and lipcolour you used for the makeup in these photos? I really like it.

Thank you lovley, what a nice thing to say.

On these pictures I’m wearing Isadora ”Eye sculptor bar ” in ”20 Nude Sculpt” on my eyes and I used shade 1-3 in the palette. On my lips I’m wearing my favorite lip pen from Bobbi Brown called ”Ballet Pink” and on top a dab of Isadora’s lip oil.

I have also used LH Cosmetics core pen in brown as a eyeliner that I have smudget slightly. On my lashes you can find the LCC ”18 hours ” mascara.

This is a look I tend to go for when I want it to go quick, but still want to feel pretty.  

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jaa till nolltolerans och sjalvrespekt!

  Jag spenderade 8 1/2 ar i ett forhallande (jag ar 33) dar jag konstant tanjde mina granser for vad som var acceptabelt. Vi bodde tillsammans i 7 ar och skulle ha gift oss om tva veckor (det var jag som friade till honom efter 5 ar i en take-it-or leave-it manner). Tillslut gav mitt hjarta upp och jag var inte langre kar. Trots det behovde jag hjalp i form av stort kanslomassigtstod for att ta mig ur forhallandet.

  Att inte tillampa nagon form av nolltolerans och ha sjalvrespekt ar farligt. Om det ar svart att tillampa det pa dejtingstadiet (och det ar det utan tvekan), sa blir det bara svarare och svarare allt eftersom tiden gar. Dels blir det omojligt att uppratta granser efter ett tag, och dels blir det med tiden ofantligt rorigt i huvudet och hjartat av att man har fina och lyckliga stunder tillsammans trots att forhallandet ar ohalsosamt.

  Caroline 2017-06-03 11:32:14
  Svara
 • Hej du är helt underbar! Vill ha dig som kompis/storasyster!

  Jag är 27 år och har aldrig varit i en bra relation där allt bara flyter på. Jag har haft en pojkvän och han behandlade mig som skit. Jag dejtar rätt mycket men varenda kille har bara verkat vara ute efter en sak och sedan slutat svara/höra av sig. De som faktiskt har velat ha något mer har också till slut bara slutat höra av sig. Jag har inga problem att få killar att bli intresserade i början. Det som är svårt är att behålla dem. Efter ca 3-4e träffen när jag börjar bli intresserad blir jag en helt annan person. Jag blir tillbakadragen, tråkig, blyg och tar inga egna initiativ. Killarna märker ju att något händer med mig och slutar därför höra av sig. Jag vet inte varför jag blir sån när jag blir intresserad av någon. Hur ska jag komma över detta?

  Skulle du kunna berätta mer om hur du tänker kring dejtande? Hur ska man tänka? Jag tappar lätt min självrespekt när jag dejtar killar och blir en annan person.

  Kram

  vickan 2017-06-02 17:58:51
  Svara
 • Mitt bästa tips i dejtingdjungeln om man vill ha ett förhållande där man ses mycket osv är att visa det i början! Om killen backar så är han inte för dig. Jag körde alltid på den, hörde av mig flera ggr om dagen om jag kände för det. Blev det ingen respons (utan anledning, typ skola eller jobb är helt ok) så gick jag vidare. Jag är rätt klängig på den jag gillar, och jag vill ha någon som är klängig tillbaka. Mina tjejkompisar undrar alltid hur jag har killar som är superkära i mig och gör allt för mig, ja men det är så enkelt. Man nöjer sig inte med mindre! Och ger det man vill ha också ;).

  Helena 2017-06-02 11:54:45
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind