Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Denim on Denim Preggo-style

For the English version, please go to the bottom of the post.

När jag tänker denim på denim så blir det lätt Britney Spears och Justin Timberlake tidigt -00 som ploppar upp i mitt huvud. 

Även om det var hur coolt som helst på den tiden så föredrar jag nog en lite mer nedtonad version personligen. Ett par snygga jeans med en jeansshorta i en annan nyans eller varför inte en denim kostym som den här från Sanne Alexandra?

Just den här kostymen tycker jag är extra fin för att benen är lite utsällda och midjan är hög på byxorna. Sedan är det hur bra som helst med en knytkavaj när man har en bebismage som behöver lite extra plats.

Kostymer kan lätt bli antingen väldigt business eller partaj, men den här går att klä både upp och ner beroende på hur man matchar den. Jag körde lite 70-s stuk med en blus med utställa ärmar och högre krage. Men det går lika bra att bara ha en snygg body, statement halsband och vassa pumps till kvällen eller snekakers och polotröja dagtid.

I dag är det dock alldeles för varmt här i London för att bära just den här outfiten, vi har 25°C just nu. Så Garth och jag jobbar i trädgården medan Olive ligger i skuggan och slappar. Jag ska beställa lite nya blommor till krukorna och ett olivträd istället för eucalyptusträdet som tyvärr inte klarade vintern. Gräset överlevde inte heller, men det beror mest på att killarna som la in det inte fyllde på tillräckligt med jord under, så det ska läggas om i påsk.

Jag hoppas att vädret håller i sig och att vi får en riktigt fin påsk.Outfit

Denim kostym – Sanne Alexandra, byxa & kavaj (adlinks)
Blus – H&M, 
Boots – Zara

Foto – Ida ZanderJag fick onödigt hård kritik när jag skrev om terror attacken i Stockholm, så det är svårt att veta vad mer jag kan göra med bloggen än att uppdatera som ”vanligt”. Det är många känslor som flyger runt vilket är förståeligt, men jag sprider hellre positivitet än negativitet så om det är ett ämne som upprör för mycket, så kanske det är bättre att lämna det och försöka trava på som vanligt så gott det går istället?

Fler outfits hittar ni här;

Maternity Style – How About Some Spring Pastels?
Find The Power Woman in you
The Trousers I Want To Wear This Spring

For the English version, please click below.

Denim on denim easily gives us flashbacks of Britney Spears and Justin Timberlake early -00.

But It doesn’t have to be like that. There are many other ways to style this trendy look than to go extra everything. Why not just match a really nice pair of mom-jeans with a denim shirt in a different shade. Or invest in an awesome denim suit like my one?

There are many other ways to style this trendy look than to go extra everything. Why not just match a really nice pair of mom-jeans with a denim shirt in a different shade. Or invest in an awesome denim suit like this one?

The suit is by Sanne Alexandra for NA-KD and I love that the trousers are flared and the high waist. The tie on the jacket allows for all kinds of different sins and in my case, to accommodate for a baby bump.

This is an excellent example of when ”normal” clothes can be worn when we are pregnant. We just need to work a bit more with the proportions and make sure there are enough stretch and width for growth.

It’s also a very versatile piece in my wardrobe. Not only can I wear the jacket and the trousers separate, I can also style them up or down depending on the occasion.

Here I matched it with a blouse with flared sleeves and a high neck for more of a 70s vibe, but it would work just as nicely with a body, statement necklace and sharp stilettoes for a night out. Or why not a polo neck and sneakers for a really cool daytime look?Outfit

Denim suit – Sanne Alexandra, trouser & jacket (adlinks)
Blouse – H&M, 
Boots – Zara

Photo – Ida ZanderYou can find more of my outfits here;

Maternity Style – How About Some Spring Pastels?
Find The Power Woman in you
The Trousers I Want To Wear This Spring

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Det låter underbart med sådant väder! Här går vi i råkallt, gråmulet aprilväder och längtar efter sol och värme…
  Angående kommentarerna så tycker jag det är tråkigt att du känner att du inte kan skriva om känsliga ämnen. Det är klart att alla har reagerat starkt på det som hände i Stockholm och kanske också kommenterar utgående från det, men att kräva att du ska göra någon slags fullständig analys tycker jag inte är rimligt. Du skriver utgående från ditt perspektiv, det är ju det som gör bloggen personlig! Annat skulle det vara om du t.ex. jobbade med säkerhetsfrågor och bloggade i egenskap av det… Jag hoppas du vågar fortsätta blogga om både tyngre och lättare ämnen, den blandningen gör din blogg till en favorit!

  Mia 2017-04-10 11:45:42
  Svara
 • Tess jag hoppas att du kommer fortsätta att skriva om sådant som berör men förstår såklart om det känns jobbigt. Jag vill betona att jag tycker ditt inlägg var bra och absolut inte förminskande på något sätt. Tvärtom tror jag din reaktion på terrorn delas av väldigt många av oss. Jag tror de två personerna som kommenterade under förra inlägget skrev mycket utifrån sin egen affekt och chock och att de därför läste in så mycket mer än vad som var skrivet.

  Kim 2017-04-09 21:39:06
  Svara
 • Jag förstår inte alls varför du fått de negativa kommentarer du fått, då jag tycker du skrivit jättebra och fint om det som har hänt. Tycker du hanterat det jättebra! Även om man tagit illa upp av vad du skrivit behöver man inte uttrycka sig elakt. Jag tycker du ska fortsätta skriva precis vad du vill och tycker, men förstår om du inte vill det. Kram!

  Louise 2017-04-09 21:24:15
  Svara
 • Som du strålar på dessa bilder! Superfin och riktigt snygg outfit, stort gilla på den. Kram!

  Jonna 2017-04-09 21:10:39
  Svara
 • Var tvungen att läsa tidigare inlägg för jag trodde någon gått till personangrepp på dig, vilket inte var fallet. Istället var det en kommentar skriven ur hennes perspektiv och yrkesliv, precis som din.
  Jag håller med dig om att det var oväntat men då bor jag i London. De som skrev kommentarerna bor i Stockholm och har genom hennes jobb, insikter och åsikter som kanske inte matchar vår.
  De handlar inte om att sprida negativitet utan att ha en annan uppfattning. Känner du att du vill sluta blogga pga det är det nog dags att fundera på varför du överhuvudtaget använder sociala medier, vi kan inte alltid tycka lika.

  Emma 2017-04-09 17:03:13
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Du tycker att det är normalt att ta ett inlägg med den typen av känsligt innehåll och anklaga mig för att ”förminska”? Det tycker verkligen inte jag. Det är rent av osmakligt av er (eller dig om du sitter och skriver med olika alias och uppenbart fejkade email adresser vilket även är vanligt när man trollar) att använda en sån här otroligt sorglig händelse till detta. Ibland blir jag chockad över hur människor kan bete sig bakom en skärm.
   Din sista kommentar var även den galet onödig.

   Tess 2017-04-09 18:03:49 http://tessm.metromode.se/
   Svara
   • Svar på Tesss kommentar.

    Jag känner inte heller att kommentaren du pratat om, i inlägget om attacken, var elakt skriven. Tyvärr hade ditt inlägg en något naiv ton, kanske för att du bor i London som varit utsatt i större utsträckning än Stockholm. Men vi är väldigt många svenskar och Stockholmare som inte alls är förvånade över att attacken hänt. Förfärade, arga, rädda, ledsna, men fortfarande med en tanke om att det inte var en överraskning.

    Anna 2017-04-10 09:46:15 http://instagram.com/enannaninterior
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     Inlägget hade absolut inte en negativ ton, men som sagt var är det skrivet ur min synpunkt och jag hade inte en tanke på att Sverige skulle kunna vara i fara. Jag tycker verkligen att ers reaktioner är jättekonstiga och orättvisa.

     Tess 2017-04-10 11:20:09 http://tessm.metromode.se/
     Svara
   • Svar på Tesss kommentar.

    Jag använder en fejk adress för att inte få massa spam mail, vilket har hänt tidigare. Men nej, jag trollar inte och det är otroligt sorgligt att du inte tycker nån får ha en annan åsikt utan att du anklagar dem för det.

    Du överreagerade i förra inlägget, du hade kunnat tagit the high road och sagt att du förstår terrorattacken skapar olika reaktioner etc. men istället känner DU dig sårad.

    Nej min sista kommentar är inte dålig eftersom du själv tog upp att du funderade på att sluta blogga. Alla kan inte alltid hålla med dig eller reagera som dig, klarar du inte av att ta de diskussionerna på ett bra sätt bör du nog tänka över din situation.

    Det handlar inte om rätt eller fel utan acceptera andras åsikter, särskilt när det handlar om något som detta.

    Emma 2017-04-10 09:11:37
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

     Man kan inte anklaga folk för vad som helst och tro att det är ok. I den här typen av sammanhang så förstår jag att folk behöver avreagera sig men att ta någonting extremt harmlöst och göra det till något det absolut inte var är inte ok. Det känns verkligen bara som att ni vill hitta en anledning att kritisera och bråka som inte finns där.

     Tess 2017-04-10 11:22:28 http://tessm.metromode.se/
     Svara
     • Svar på Tesss kommentar.

      Man uppfattar inte tonfall eller uttryck när man skriver på samma sätt som när man samtalar med varandra. Uppenbarligen menade ingen här att skriva något sårande, även om det tyvärr uppfattades så (från båda sidor).

      Moa A 2017-04-10 21:26:33
      Svara
     • Svar på Tesss kommentar.

      Visst ska du inte ta påhopp men det du fick i förra inlägget var någon annans åsikt, värd precis lika mycket som din. Men istället för att acceptera det, började du anklaga personen för att gå till personangrepp. Jag repeterar mig bara och det verkar inte som du förstår vad jag vill säga så jag lägger ner det här nu men vill bara slutligen säga att du beter dig precis som du inte vill att folk ska vara mot dig.

      Emma 2017-04-10 20:19:13
      Svara
      • Svar på Emmas kommentar.

       Du verkar inte förstå att ingen kan berätta för någon annan hur de känner eller vad de menar. En åsikt är inte uttryckt som ett angrepp om det inte är menat så. Man kan inte alltid gömma sig bakom ordet ”åsikt” vilket tyvärr många verkar tro.

       Tess 2017-04-10 21:39:52 http://tessm.metromode.se/
       Svara
       • Svar på Tesss kommentar.

        Jag fattar helt ärligt inte ens vad de bråkar om.. Jag är bosatt i Sverige och kanske inte blev förvånad över att det till slut hände nåt sånt här, men förstår inte varför ditt inlägg var ”förminskande”? Nej, fortsätt som du gör Tess och bry dig inte om de onödiga påhoppen.

        C 2017-04-11 20:26:06
        Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind