Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

My New Budget & Pregnancy Friendly Party Heels

For the English version, please go to the bottom of the post.

Här kommer en bild på mina budget kitten-heels jag köpte på flygplatsen i går, de kostade drygt 600 kr om jag minns rätt och har precis lagom hög klack för att vara riktigt bekväma men ändå eleganta och snygga.

Jag bar dem i går på eventet oc mina fötter mådde hur bra som helst.

Ni ser även hörnet på den underbara dröm blomlådan vi fick med oss från eventet från Millionbox. Jag kommer att behöva lämna den här i Sverige tyvärr, för jag tror nog inte att jag får ta med mig den på flyget… Min syrra kommer och äter frukost med mig i morgon, så jag får väl överraska henne med den helt enkelt.

Mitt modelljobb i morgon blev inte av, vilket ändå är ganska skönt, så nu har jag bokat om mitt plan till 14.10 istället för 6 på morgonen. Det hade varit tufft att flyga tidigt och sedan stå i en studio hela dagen, så det var ändå ganska så skönt. Nu hinner jag få lite mer gjort här innan jag åker och slipper stressa en massa i dag.

Ni kan hitta mina nya klackar här (adlink)

Klackar från Dune, ring från Bulgari, halsband från Tiffany &co och läppstift från Lumene. 

For the English version, please click below.

So I have been looking for the perfect pair of kitten heels for ages. Not just because I’m pregnant and can’t walk around in towering heels (even though this is ver convenient) it is also a massive trend for spring.

When my flight was delayed yesterday and I had an hour extra to spend in Gatwick airport I could not help myself but to go shopping. I mean what else is a girl to do when she finds herself in that kind of predicament?

And I fell in love with these lovely wallet friendly beauties from Dune. I even wore them straight away to the event I went to last night. BTW how amaaaazing is the massive flower box by Millionbox Stockholm I got to take home? Unfortunately, I don’t think I will be able to bring it on the flight for me, so I might just have to give it to my sister who is joining me for breakfast at the hotel tomorrow…

My shoot for tomorrow got cancelled, so I just managed to change my flight for a slightly later one tomorrow. It would have been a pretty long day if I would have gone straight from the airport to the studio, so even though it’s a shame, I’m still a little bit relieved. Now I will have the time to stay in Stockholm and do a bit of work here before I leave for London in the afternoon.

You can find my lovely new budget friendly heels here. (adlink)

Heels – Dune, lipstick – Lumene, ring – Bulgari and necklace – Tiffany & co

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • I ~vecka 16-20 borde man kunna gå, springa och stå helt normalt i normala kläder och skor. Njut av det så länge det varar istället för att så ofta tänka hur det ‘borde’ vara när man är gravid. Du kommer nog att hinna vara höggravid tids nog 🙂

    Camilla 2017-03-30 11:20:00
    Svara
  • Alltså blommorna, vad fina de är!!

    Mona 2017-03-29 20:46:42 http://www.monadoust.se
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!