Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Love The Trend – 10 Perfect Kitten Heels

For the English version, please go to the bottom of the post.

Jag är i Sverige, tjohoo! …och det är inte superkallt heller, tjohoo no 2!

Nu ligger jag i min sköna hotellsäng på Mornington och bloggar i ett hav av smink och med världens största blombukett bredvid mig. Jag var nämligen på ett supermysigt middagsevent med Lumene på Miss Claras Terass med ett helt gäng andra bloggare och förutom att vara så himla trevligt så fick vi med oss ett berg av smink hem och världens finaste blombox från Billionbox (kolla in min Instastory @TessMontgomery).

Det slår mig varenda gång jag är här vad gulliga alla svenska bloggare är. Det är aldrig någon som tittar snett eller är bitchiga utan alla är så goa och glada. Det värmer verkligen i hjärtat och gör mig så stolt över att vara svensk <3

Men nu är både jag och Froggy trötta, det var tidig start i morse och dagen har gått i ett. Nu gäller 9 timmars sömn och en riktigt stadig hotellfrukost på det för att orka med ännu en dag full av roligheter i morgon.

Jag hittade förresten ett par superfina kitten heels på flygplatsen. Både snygga och gravidvänliga! Planet var drygt en timma försenat, så vad gör man då förutom att shoppa? Jag hade på mig dem på eventet i kväll och ska ta en riktigt fin bild av dem i morgon så får ni se. De är en budget variant av vad jag egentligen är ute efter, men funkar mer än väl tills jag har hittat mina dröm-gravid-klackar.

I kollaget hittar ni ett helt gäng underbara kitten heels. Jag vill verkligen ha det där paret från Dior på bilden uppe i högra hörnet… de kostar en del bara. Fast just med den här typen av klackar så gör det inte så mycket om de kostar lite mer och är av extra bra kvalité eftersom att de är så himla användbara.

Ni hittar alla skorna här (adlinks);1 – Tamaris, 2 – Nicholas Kirkwood, 3 – Gucci, 4 – No. 21, 5- Jimmy Choo, 6 – Tamaris, 7 – & Other Stories, 8 – Saint Laurent  9 – Gianvito Rossi, 10 – Gucci.

Fler mode-wanties hittar ni här;

Love The Trend – 9 Enviable Earrings
February Wanties
My Maternity Wardrobe So Far

For the English version, please click below. 

So my flight to Sweden was delayed for and hour and a half today and that can only result in one thing – shopping!

I found these great black budget kitten heels to use as stand-ins until I get my fancy pair. I really want the ones from Dior in the photo above, that heel strap is to die for! These kinds of shoes are so wearable and comfy that I don’t mind investing a bit more money to get a really stylish, good quality pair. The PPW will be amazing!

But until I feel 100% sure the Dior ones are for me I will wear my new budget ones (I promise to take a photo of them tomorrow).

I actually wore them to a really lovely event tonight (check them and the event out on my Instastory @TessMontgomery). The beauty brand Lumene showed off their new makeup collection and treated a whole bunch of blogger to a delicious dinner, a massive mountain of makeup and a huge bouquet of roses from Millionbox Stockholm. I feel truly spoilt.

And on top of this, I’m always as amazed of how lovely all the Swedish bloggers are. I mean we are talking female power houses here and they are all just so darn friendly! It makes me very proud to be Swedish <3

Now I’m all cosy in my big fluffy bed at Mornington hotel, ready to call it a night. It was an early start and I haven’t stopped since. Froggy and I deserve a good 9 hours sleep and a massive hotel breakfast on top to be fit for fight for another fun day tomorrow.

Shop the post (adlinks) ;1 – Tamaris, 2 – Nicholas Kirkwood, 3 – Gucci, 4 – No. 21, 5- Jimmy Choo, 6 – Tamaris, 7 – & Other Stories, 8 – Saint Laurent  9 – Gianvito Rossi, 10 – Gucci.

 

Check out some of my other fashion wanties here;

 Love The Trend – 9 Enviable Earrings
February Wanties
My Maternity Wardrobe So Far

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!