Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Nursery Wanties

baby-room-by-tessm-se

 

For the English version please go to the bottom of the post.

Jag har verkligen baby rum på hjärnan just nu och det finns så himla många söta saker att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Förlåt om jag bebisbombar er för tillfället, men det är ju så himla kul! Jag är verkligen en av de personerna som trivs att vara gravid. Jag älskar min lilla kula, tänker konstant på lilla skruttisen där inne och funderar mycket på vilken personlighet hen kommer ha. Jag är verkligen så himla redo att bli Mamma och det känns så rätt och bra.

På tal om kalaskulan så har jag haft riktigt rejäla sträckningssmärtor i ett par dagar, här kallas de för ”round ligament pain” och det betyder att livmodern och magen växer. Jag som redan har en stor mage för 16 veckor är alltså på väg in i en tillväxtfas. Be för mig och min enorma mage sedan i Augusti… Jag kommer att behöva en skottkärra för att köra runt den om det fortsätter så här. Men så länge den lille är frisk och glad så gör det ingenting alls, men vi kanske behöver ta den där babymoonen lite tidigare än planerat innan jag blir för obekväm.

Tur att jag kan träna 3 ggr i veckan fram till dess, så att jag är stark nog att bära upp extra vikt senare. Jag tror att det är jätteviktigt att hålla sig aktiv under graviditeten, inte bara för att få tillbaka kroppen senare utan även för att orka med under tiden. Sedan måste det ju vara bra för den lilla att blodet pumpar lite extra och fermoner frigörs.

Jag känner mig i alla fall stark, frisk och glad. Men mest är jag nog lugn, det är som att all stress och oroligheter har tagit semester i 9 månader och jag är lugnare och gladare än vad jag någonsin har varit. Graviditet gör mig lycklig helt enkelt!

Produkter (adlinks) – Tavla, lampa, pall, knopp 1, knopp 2, knopp 3, kudde, klädstång, bestick, mobil, skötbord, korgar, låda.  

För fler bebisinlägg, kolla här;

Bumpdate Week 15 & Schools in London
My Maternity Wardrobe So Far
The Big Baby Buggy Decision

For the English version, please click below. 

baby-room-by-tessm-se

I have nursey-fever at the moment, I can’t stop looking at all these amazingly cute stuff! How will I ever be able to choose what to get?

I do feel like I have been baby-bombing you guys recently, but I can’t help myself. It’s all so exciting and fun. I LOVE being pregnant, I’m really comfortable in my little bump and I’m truly enjoying this time. My thoughts are almost constantly on the little person I’m growing, what he or she will look like and what kind of personality our baby will have. I think I’m just really ready to be a mum and it feels great.

Talking about the bump, I have had some serious round ligament pain in the last few days and that usually means the baby is on a growth spurt. I’m already pretty big for 16 weeks, so you can imagine what I will be like in August… I’m going to need a wheelbarrow to lug my tummy around! Well, as long as the baby is happy and healthy I’m good. But we might have to plan that baby moon sooner rather than later… before I get too big and heavy.

I’m glad I have the energy to work out three times a week. I’m going to need all my muscles to not end up with lots of pains and aches ( I probably will anyway, but hopefully less). I really believe in keeping active during pregnancy, both for the body to be able to bounce back later, but mainly to be able to cope with the final stages of pregnancy and feel strong and healthy. It must be good for the little one to get some extra blood pumping and a little hit of happy pheromones now and then.

At the moment I feel very happy, healthy and mainly surprisingly calm. Not much upsets me at the moment and pregnancy has really made me very level-headed and happy. I love being pregnant!

Products in the picture (adlinks) Poster, lamp, stool, hook 1, hook 2, hook 3, pillow, clothes hanger, cutlery, mobile, changing table, storage, toybox.

For more baby posts, check these out;

Bumpdate Week 15 & Schools in London
My Maternity Wardrobe So Far
The Big Baby Buggy Decision

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tyckte också det var viktigt att röra på sig under graviditeten. Tyvärr var jag sängliggande 3 månader på grund av illamående. När jag väl kom upp ur sängen var jag helt slut och det fanns knappt energi för att klara av det mest basic. Hade planerat att äta mycket frukt och grönt men frukost var ofta salta kex, pigelin och Coca-Cola. Alternativet var att ligga kvar i sängen eller att ta med täcke och kudde in på toaletten och lägga sig där. Det blir inte alltid som man tänkt sig med andra ord.

  B 2017-03-24 07:40:38
  Svara
 • Härligt att höra Tess!! 🙂

  vickan 2017-03-22 14:21:40
  Svara
 • Är så himla kul att få läsa om din graviditet vilket får mig att längta ännu mer efter fler barn ❤
  Jag måste dock vänta, hade en hemsk graviditet och ska jag bli gravid måste jag ha en vårdplan. ? hade Hyperemesis gravidarum ? började spy okontrollerat i v6, inlagd på sjukhuset för dropp och mediciner och fick ta mediciner för cancersjuka människor för få kontroll över det men i v9 hade jag gått ner 10kg och låg inlagd och inga mediciner hjälpte så fick kortison och det blev jag bättre på i ca2 veckor, till v20 låg jag på sjukhuset med hemgång imellan några ggr. Var på flytande till v25. V34 akut snitt pga havandeskapsförgiftning för mina njurar höll på lägga av. Min mat dag bestod av :frukost en piggelin tsm med mediciner, sen ca 6 Resources näringsdryck om dan om jag lyckades, piggelin middag och kväll tsm med mediciner, vatten och saft. ❤

  hulda 2017-03-22 07:15:39
  Svara
  • Svar på huldas kommentar.

   Men oj, vilken pärs. Det är så galet att grividiter kan vara så enormt olika från person till person (och barn till barn med vad jag förstår). Din stackare, jag kan verkligen se varför du vill vänta ett litet tag. Jag hoppas att din nästa graviditet blir mycket bättre och snällare mot din kropp!

   kramar!

   Tess 2017-03-22 13:25:09 http://tessm.metromode.se/
   Svara
   • Svar på Tesss kommentar.

    Tack så mycket ❤ tyvärr är det 70% chans att det blir värre med Hyperemesisen och havandeskapsförgiftningen vet man helt enkelt inte mer än det är stor sannolikhet att man får det med. Tycker du är så galet vacker med din bump ? älskar gravidmagar!

    hulda 2017-03-23 18:40:57
    Svara
 • Graviditeten är som en uppvärmning, när du sedan får din lilla kommer du att uppleva en helt ny dimension av kärlek <3

  Sara 2017-03-22 07:06:47
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Jannike Ebbing
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta