Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

LFW Outfit #3

lfw-day-3-by-tessm-se

tess-ontgomery-lfw-outfit-day-3-by-tessm-se

lfw-charteuse-sleeves-day-3-by-tessm-se

lfw-day-3-outfit-details-by-tessm-se-copy lfw-outfit-day-3-by-tessm-se

lfw-day-3-bump-outfit-by-tessm-se

Det här var min LFW look dag 3, det var ganska klurigt att klä sig för modeveckan den här gången, men med lite stretchiga byxor, långa tröjor som döljde snoddtrick och inte riktigt uppdragna kedjor så gick det ändå vägen.

Jag och Ida fokuserade på att ta bilder framifrån, för som ni ser på sista bilden så går den lilla kulan inte att missa från sidan. Mest för att jag inte visste när jag skulle publicera bilderna och om jag hade berättat för er då. Nu i efterhand så hade det inte behövts, men det är ändå kul att se vad olika vinklar kan göra om man har en liten mage och inte är redo att berätta riktigt än.

Så hur tänker jag nu runt mode och kläder?

Det ger ju en liten annan utmaning än vad det var förr, men för att vara helt ärlig så tycker jag bara att det är roligt. Jag tror stenhårt på att jag ska kunna fortsätta ha kul med mode under graviditeten. Visst kommer mammakläder att behövas, men man kan göra så mycket med proportioner och vanliga plagg med. Svårighetsgraden kommer att gå upp månad för månad, men för tillfället är det verkligen inga problem. Jag har redan shoppat två supersnygga skjortor från vanliga Zara som ska göra debut nu i helgen.

Man behöver inte klä sig tråkigt bara för att man är gravid och jag kommer att fortsätta i samma anda som vanligt, med små justeringar.

Jag började faktiskt skriva det här inlägget i går morse, men helt plötsligt la vårt internet av och kom inte igång igen förrän i dag på dagen. En liten ofrivillig bloggpaus med andra ord, men det gjorde inget för jag fick sååå mycket gjort. Jag gick igenom och städade hela kylen och skafferiet i källaren, rensade ut och bar ner alla jeans och tröjor som inte passar längre i källaren och fixade och donade hemma. Min energi är helt som förbytt, hello andra trimestern!

I dag började vi med brunch på Flotsam & Jetsam med vänner och efter det hade jag min första gravidyoga. Lite lugnare än de klasserna jag är van vid, men det var så otroligt skönt att stretcha ut ordentligt och jag känner mig helt mjuk i hela kroppen efter. Så från och med nu tränar jag två gåner i veckan, målet är tre, men jag tar det lite långsamt.

Nu ska jag ta tag i att gå igenom resten av garderoben och sätta mig ner och göra en plan för vad jag behöver och vilka roliga magvänliga trender jag kan haka på i vår.

 


 

Min outfit;

Kavaj – Zara
Topp & pin – Hallhuber (adlink)
Byxor – SanneAlexandra (adlink)
Klackar – Schuh
Keps – Berstock & Speirs
Väska – Chloé Drew (adlink)

Foto – Ida Zander

 

For the English version, please click below. 

lfw-day-3-by-tessm-se

This is what I wore to London Fashion week Day 3.

I love the chartreuse jumper, it’s such a cool strong colour and can really brighten up any outfit. It was a little bit tricky to dress for Fashion week this time, mainly because we had not gone public with the pregnancy and I had to try to hide the bump both in real life and in pictures.

But with a few accessories, clever hairband tricks and trousers not zipped up all the way, I think I managed pretty well. I had to take it a bit more easy than usual, but apart from that I really enjoyed it.

I wasn’t sure when I was going to put these pictures up, so I had Ida shoot most of them from the front, to hide the bump, but it’s pretty hard to miss in the last photo.

tess-ontgomery-lfw-outfit-day-3-by-tessm-se

 

lfw-charteuse-sleeves-day-3-by-tessm-se

So how am I going to tackle fashion trough my pregnancy?

Well, to be honest, it’s a challenge I’m quite looking forward to. My aim is still to ave fun with fashion and just do my own thing. I will have to buy some maternity pieces, especially jeans and basics, but there are a lot of regular clothes I can still wear with a bump. So I’m going to just mix and match and make sure I buy clever and go for trends that suit a growing tummy.

The level of difficulty will rise for each month, but I hope to be creative enough to still feel like ”me” all the way to the end.

I have already bought two really nice shirts from Zara that I’m planning to style in a pregnancy friendly way, starting this weekend.

lfw-day-3-outfit-details-by-tessm-se-copy lfw-outfit-day-3-by-tessm-se

I actually started writing this post yesterday morning, but our internet died and didn’t get back to normal until today. With no internet to entertain me, I got sooo much done. I cleaned out the fridge and the pantry and took all the jeans and trousers that don’t fit down into the basement. I have a lot more energy now, hello second trimester!

Today I actually went to my first pregnancy yoga and even though it wasn’t as hardcore as I’m used to, it was really nice to just stretch out. Now I got two classes to go to a week, the aim is three, so I now need to find a pregnancy friendly pilates and I’m sorted.

My outfit;

Blazer – Zara
Top & pin – Hallhuber (adlink)
Trousers – SanneAlexandra (adlink)
Heels – Schuh
Cap – Berstock & Speirs
Bag – Chloé Drew (adlink)

Photo – Ida Zander

lfw-day-3-bump-outfit-by-tessm-se

 

Min outfit;

Kavaj – Zara
Topp – Hallhuber (adlink)
Byxor – SanneAlexandra (adlink)
Klackar – Schuh
Keps – Berstock & Speirs
Väska – Chloé Drew (adlink)

Foto – Ida Zander

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Jag tror du hoppade över LFW outfit nummer 2! Eller har jag missat det….? Jag försökte gå tillbaka men hittade bara ett och tre.

  freja 2017-03-06 09:58:42
  Svara
 • Hej, grattis igen till graviditeten, önskar er all lycka! vi försöker också bli gravida och undrar hur du tänker med tidpunkt för att berätta att man är gravid? Vi tänker (just nu) att det är ok att berätta innan ”magiska veckan”, eftersom man vill dela det fantastiska, även om det skulle gå dåligt är det inget att skämmas för eller något som de som gillar en inte hade stöttat. Kanske är det annorlunda när man väl står där gravid? Tror du det finns en skam i missfall man inte pratar om? Jag antar att det är så att man inte vill berätta tidigt när det kommer till kritan, då allra flesta väntar med att berätta. Å andra sidan, brukar de flesta dela andra goda nyheter (tex att man fått ett nytt jobb innan fått fast anställning eller startat ett företag, såklart inte lika stort som en graviditet, men principen).
  Nyfiken på att höra dina tankar om detta och hoppas du inte tar illa vid dig av frågan, frågar för att jag tycker du är klok 🙂 kram

  Lina 2017-03-05 21:40:07
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina!

   Vi började dela med närmaste vännerna nästan direkt, familjen ville vi vänta med till vi kunde berätta för alla under samma vecka, så därför blev det först i vecka 8 när vi kunde ta oss till Sverige, men om det inte hade varit för det så hade vi nog berättat mycket tidigare. Jag resonerara att man kommer att behöva stöd om någonting går fel, så det är lika bra att berätta för dem som står en närmst och samma sak som bloggare så är det viktigt för mig att berätta oavsett hur det går.
   Men det är verkligen helt upp till en själv. Vissa vill inte berätta för sina arbetsgivare direkt och då kan det vara svårt att gå ut offentligt.
   Jag tycker att man ska göra precis som man vill och känner. Går något fel så händer det oavsett och med tanke på hur vanligt det är så tror jag att folk har förståelse för om man vill vänta eller berätta. Det ni är bekvämast med helt enkelt!
   Det är en jättebra fråga!
   kram
   Tess

   Tess 2017-03-06 15:58:04 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • Hello, Tess!

  Congratulations to you and to Garth! Do you follow Pernille Teisbeck? She will have her baby very soon now and she has remained uber-stylish throughout her pregnancy – her pregnancy style was even featured in Vogue magazine!

  Benthe 2017-03-05 16:16:40
  Svara
 • Har varit på resande fot och inte tittat in på ett tag – tog ett andetag av förväntan vid sista bilden och hoppades – och jag är SÅ GLAD för er skull, grattis! Nu ska jag läsa vidare och komma till själva annonseringen. Jag blir så rörd av det här ❤️

  Happy 2017-03-05 13:31:17
  Svara
 • Kolla on seraphine och isabell oliver. Mycket är tråkigt men de har även snygga grejer. Du kommer kunna handla vanliga kläder, kanske bara någon storlek större ganska länge. Jag har 5 veckor kvar och jag har en blandning av vanliga kläder i en större storlek och gravidkläder. Problemet är mest när magen växer att vanliga toppar blir för korta.

  Så skoj för er med lilla bebisen på G.

  En annan sak – du skrev om kromosomförändringar. Känner du till the harmony test? Du måste göra det privat och det kostar £350-550 men det är absolut värt det eftersom du kan göra det från vecka 10 och slipper vänta på kub (det som nhs gör gravid) etc som dessutom inte alls är lika säkra som harmony testet. Och om ni vill kan ni få redan på könet på bebise på samma gång. Allt med ett enkelt blodprov.

  Ta hand om dig och njut av dessa härliga resa.

  L

  L 2017-03-04 21:04:37
  Svara
 • Hahaha! Åh vad jag känner igen mig från i somras! Du boar ju Tess 🙂 Själv möblerade jag om två rum inklusive tunga byråer och hyllor när jag var i vecka 30. Min man tyckte att jag kunde ha bett om hjälp att lyfta i alla fall när han kom hem, men nejdå. Så roligt hade jag!

  Alexandra Eriksson 2017-03-04 20:20:02
  Svara
 • Åh, hade hoppats att den här outfiten skulle komma på bloggen då jag tyckte broschen var så vacker! Vart kommer den ifrån?

  Sara 2017-03-04 20:15:46
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind