Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

My Weekend

tess-in-london

For the English version, please go to the bottom of the post.

God Söndagkväll fina ni! Har ni haft en härlig helg?

Vi har precis satt oss på soffan efter att ha haft hela Garths familj här, Mamma Merrill, Pappa Owen, syster Tanya, systerman Zach och så lilla Seraphina och Raphael. Det har med andra ord varit riktig full rulle här hemma hela dagen!

I sann Garth-anda tände han igång grillen för första gången i år och grillade enorma T-bone stekar (1.2 kg styck) sååå gott! Barnen föredrog dock Peppa Pig pasta…

I går kilde vi till TKMaxx en sväng och köpte lite nödvändiga småsaker till hemmet, vi kom som vanligt em med minst dubbelt så mycket som vi hade tänkt oss. Den butiken alltså… Efter shoppingen var vi helt slut och ramlade in på en italienare och slurpade i oss vår vikt i pasta och oliver.

Så helgens tema har varit mat, familj och så har jag varit helt osminkad sedan i Torsdags kväll. Det är såå skönt att låta huden vila i ett par dagar.

Vad har ni haft för er?

Min kappa kommer från Traffic people, jeans från Rag & Bone, halsduken köpte jag på Zara, Saint Laurent väska och nya sneakers från det Holländska märket ST.Studio. Så här ser jag oftast ut på helgen, håret halvt uppsatt och bekväma skor.

Jag är sååå glad att jag numera tar ledigt från datorn och telefonen på Lördagar och bara kan fokusera på nuet istället för att alltid vara on-call oc prestera. Det gör verkligen en skillnad i mitt liv. Om ni vet med er att ni lätt sitter lite för mycket på social media på elgen, testa! Läs mer om min digital detox här (klick!).

For the English version, please click below.

tess-in-london

Happy Sunday lovelies!

This is basically what I look like most weekends; no makeup, comfy sneakers and a warm snuggly scarf. The ”weekend me”  gets to chill out, stay off my computer and phone for a day and just let my skin breathe without makeup.

I’m so glad I have chosen to have a social media free day every Saturday. It removes the pressure of constantly performing and working, so I can focus on just enjoying the present for a few hours. It’s soo important to just get to disconnect now and then. If you haven’t tried it, I really recommend it! You can read more about my digital detox here. (click)

I just plonked myself down on the sofa after a full day of family fun. We had the hubby’s entire family over including little Seraphina (4) and Raphael (2). So we have been playing with lots of fun toys, watching Peppa Pig and eating Peppa Pig Pasta. Well, the kids had the pasta whilst the grown ups had amazing huge T-Bone steaks (1.2 kg a pop!).  Garth is such a Zimbabwean and decided it was about time for the first BBQ of the year… At least it’s not snowing I guess.

Yesterday we spent most of the day in TKMaxx. Seriously that shop is like a black hole. You get sucked in and come out with all this crap you didn’t even know you needed. It’s soo dangerous and Garth becomes this bargain crazy hoarder, every time we go. I’m mostly busy loading stuff off the basket as he chucks them in.

Tonight I’m not planning on moving from this couch. Olive is already curled up on my lap fast asleep, I have a nice cup of tea in my hand and Netflix is ready for some proper series-bingeing. The perfect chilled weekend in my book!

What have you been up to?

My coat is from Traffic People, jeans by Rag & Bone, I got the scarf in Zara, the Saint Laurent bag was a gift from Garth and my new sneakers are by dutch brand ST.Studio. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Snygg outfit!

  Johanna 2017-02-07 01:57:30
  Svara
 • Kan du inte ta lite mer bilder på dina ”nära och kära”? Äääälskar dig blogg. Alltid det sista jag läser innan jag ska släcka lampan och sova. Blir så rofylld och harmonisk:)
  Gillar mest dina personliga inlägg med tankar om livet och diverse. Kram på dig!!!

  Sofie 2017-02-06 23:28:07
  Svara
 • Älskar outfitten! Gud vad vardagssnyggt! 🙂

  Helen 2017-02-06 07:39:09
  Svara
 • Tack för en fin blogg! Tänkte om någon av dina fina bloggläsare ska till London så har jag köpt nätter/resa jag inte kommer kunna nyttja så tänkte skriva ut infon här om någon skulle vara intresserad!

  Om någon ska till London i början av mars så har jag en hotellbokning jag vill sälja (4/3-8/3) – Radisson Blu Edwardian Berkshire precis vid Oxford Street. Hör av er till johannabevreus@hotmail.com om ni skulle vara intresserade!

  Tack igen för en fin blogg Tess!

  Johanna Bevreus 2017-02-05 22:27:16
  Svara
 • Hej! Gillar verkligen din blogg men skulle uppskatta den ännu mer om du hade lite mer vardagsbilder med och inte bara så mycket text. Något att tänka på kanske 🙂

  Sanna 2017-02-05 20:57:54
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Här är en annan bloggläsare som tycker det är en perfekt balans av bilder och text. Tack för en fin blogg, Tess 🙂

   Anna 2017-02-06 09:37:47
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind