Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

An Amazing Leopard Leather jacket in New York

New York outfit TessM.se Yellow and burgundy in New York by Tessm-se Mads Norgaard new york outfit by TessM.se New yorl yellow and burgundy by TessM.se Mads norgaard leather jacket in New York by TessM.se Leopard leather jacket in New York by TessM.se

For the English version, please see the bottom of the post.

—-

Det är så himla kul att vara tillbaka in New York. Det var hur länge sedan som helst jag var här, men det är precis som jag minns det! Lätt en av mina favoristäder i världen.

I dag har vi promenerat längst med ”The High Line”, ramlat över en Rag & Bone sample sale (det är en sample sale i varje hörn! Köper New York bor någonsing kläder till fullt pris?!). Vi avslutade dagen med att promenera över Brooklyn bridge i solnedgången medan vi frös öronen av oss. Alltså fy, vad kallt det är! Det blåser så in i bomben, vi har på oss alla kläder vi tog med oss typ och vi dök in på Jack’s wife Freda för varm soppa och té efteråt.

Nu ligger vi i vår härliga hotellsäng på The Knickerbocker (så nöjd med vårt hotell!) och värmer upp oss innan det blir drinkar på stan. I går testade vi en riktigt bra mexikansk restaurang som heter Cosme, som jag verkligen kan rekomendera. Mindre tacos, mer haute cuisine och otroligt gott.

Visst är den här jackan från Mads Nordgaard helt otrolig! Jag gillar leopard, men leopard och läder är magiskt. Min scarf är från Zara, vantarna köpte jag i Polen, skor från Michael Kors, topshop jeans och min älskade Saint Laurent väska. 

For the English version, please click below

New York outfit TessM.se Yellow and burgundy in New York by Tessm-se Mads Norgaard new york outfit by TessM.se New yorl yellow and burgundy by TessM.se Mads norgaard leather jacket in New York by TessM.se Leopard leather jacket in New York by TessM.se

For the English version, please see the bottom of the post.

—-

I’m so excited to be back in New York.  I haven’t been here in years and it’s just as I remember it.

Today we walked the high line and stumbled across this amazing Rag & bone sample sale (they are everywhere! Do New Yorkers ever buy anything at full price?). We finished the day off by walking across Brooklyn Bridge in the sunset. It was so stunning and incredibly cold, we froze our butts off, even though we wore almost every item of clothing we brought in our suitcases. It’s so windy!

After some food at Jack’s Wife Freda, we are back in our comfy hotel bed (love The Knickerbocker!) getting warm again before we head out for drinks on town. Yesterday we tried this amazing Mexican restaurant called Cosme. It’s more haute cuisine than tacos and I can really recommend it. Such good food and a very cool place.

 

Isn’t this jacket from Mads Norgaard absolutely amazing? I love leopard, but leopard and leather together are just magical! My scarf is from Zara, I bought the gloves in Poland, shoes from Michael Kors, Topshop jeans and my beloved Saint Laurent bag.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson