Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Are You A White Gold or Yellow Gold Kind of Gal?

TessM.se for Guldfynd Guldfynd collaboration by TessM.se TessM.se love GuldfyndGuldfynd sponsored post

Antingen är man en gult guld-person eller så är man en vitt guld-person…

Det trodde jag när jag var yngre i alla fall.

Jag ville ha ”regler” att följa när det kom till mode och ville veta vad som var ”rätt”. Nu när jag är lite äldre, visare och har mognat till en smula inser jag att de som är så roligt med vad vi väljer att ha på oss är att det är helt upp till oss själva. Vad vi har på oss är vad som gör oss till individer, ingen har rätten att säga att någonting är fel.

Det är klart att du inte måste välja om du är en gult guld eller vitt guld person! Varför sätta gränser?

Numera bär jag ofta de båda (och rosé)  tillsammans och älskar att min smyckesgarderob är så bred. Just nu gillar jag längre kedjor matchat med chokers, gärna i olika metaller. Så himla snyggt!

Kan vi inte bara komma överens om att det inte finns någonting som heter regler eller fashion faux pas? Allting är ju bara individuell stil. Det är inte meningen att vi ska gilla allting alla andra har på sig, för i så fall kan vi bara lägga ner hela modegrejen och köpa alla våra kläder från samma butik.

Mixa metaller, älska dina crocks, bär dina kläder bakochfram och utochin, så länge du inte skadar någon och du känner dig snygg… whatever floats your boat! Glöm inte att ha roligt, mode som branch kan verka stelt, klickigt och bitchigt, men mode i sig ska vara fantasifullt och kul!

…och glöm inte bort dina smycken, de är körsbäret på toppen.

Kolla in mina smycken och bli inspirerad av vad de andra bloggarna har valt hos Guldfynd.

Inlägg i samarbete med Guldfynd

For English, please click below

TessM.se for GuldfyndGuldfynd sponsored post

You have to be either a yellow gold or a white gold kind of person… right?

Well, I used to think so when I was younger. When matching metals was a big no-no and I wanted a set of rules on what was ”in” and what was not. Luckily I grew up, got a bit wiser and realized there is no such thing as ”rules” in fashion. Or at least it shouldn’t be.

The great thing about fashion is that it’s meant to be about expressing our individuality. You don’t have to like what other people wear. Then we might as well give up on the whole idea of creativity and just buy all of our clothes from the same shop.

Guldfynd collaboration by TessM.se

Why would you have to choose if you are a yellow gold or a white gold person? Why limit yourself?

These days I wildly mix and match my metals and I have a big jewellery collection to play with. At the moment I have a thing for long gold chains matched with tight chokers of any kind. So fun!

Can we just not agree on that there are no set rules for what we ”should” be wearing, there is only imagination and inspiration. I’m tired of reading about fashion faux pas in magazines. Says who? Maybe that person felt fabulous? And if they did, mission achieved!

TessM.se love Guldfynd Mix your metals, wear your crocks, put your clothes on inside out and back to front, whatever floats your boat. Never let anyone tell you what is right or wrong, just have fun! It’s not like they have some kind of manual from the fashion gods anyway.

…and don’t forget your jewellery. It’s the cherry on top!

Get inspired by mine and all the other blogger’s jewellery favourites at Guldfynd. 

This post is sponsored by Guldfynd

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Tess Montgomerys webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!