Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

The Importance of Houseplants

Bedroom details by TessM.se-2

Vi har lyckats ta död på varenda planta som vi har haft i sovrummet hittills. Jag vet faktiskt inte riktigt varför, våra andra växter i huset mår bra, men här inne trivs de visst inte.

Så för säkert 10e gången beställde jag nya växter till mina H&M Home krukor och håller tummarna att vi kan lyckas hålla dessa vid liv ett litet tag i alla fall. Det blev en vimsig sak och en mindre med lite mer attityd.

Det är bra för själen att omge sig med lite grönt hemma, vi är gjorda för att vara i naturen och växter skänker förutom syre och ro, även någonting vackert att vila ögonen på. Just guldiga metaller och gröna nyanser är så galet snyggt tillsammans och det finns verkligen hur många roliga typer av växter som helst att välja på.

Nu såg jag hur dammiga de svarta askarna är! Haha det var väl det vi sa om att ta det lugnt och låta det vara lite skit i hörnen… Jag kan i alla fall låtsas att det var med mening och inte för att vår söta städ dam är på semester.

Nu blev jag sugen på att köpa ett stort vintage foto och sätta upp där över på väggen.

Här är lite andra inlägg med bilder från vårt hem ;

How To Decorate In a Scandinavian Style but Still With Character
Vinvägg – En Lösning För Små Utrymmen
Första Middagen I Trädgården

For English, please click below

Bedroom details by TessM.se-2

I have for the 10th time or so just bought new plants for our master bedroom. 

We keep killing them and I don’t know why! I usually have pretty green fingers, but it’s like this room don’t like plants or the other way around.

This time, I got a big whimsical thing and a smaller one with lots attitude for the two brass pots I bought in H&M Home. And I’m hoping they will be the winning pair who breaks the curse of the plant-killing-bedroom.

It’s good for the soul to surround ourselves with plants at home. Us humans are made to be in nature and on top of supplying us with oxygen they create a softer atmosphere and look super cute in our decor too.

I’m especially keen on dark green plants in golden pots, those two colour look really stunning together. And with the amount of fun and cool plants for sale I promise you will find a favourite pretty quickly.

I only just now realised how dusty the black boxes are, whoopsie! Well, we did say we would relax a bit and dare to show a bit more of an unpolished view now and then… and I can pretend that’s why it’s dusty, and not because our lovely lady who cleans our house is on holiday.

Next up is to find a huge vintage photo to hang on the wall above these plants.

Fancy some other post with pictures from our home?

How To Decorate In a Scandinavian Style but Still With Character
Our Hanging Wine Cellar Solution

The First Dinner in The Garden

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fina vaxter! Jag kopte precis en mother in laws tongue (ska tydligen vara super svar att doda, haha) som far sta i mitt sovrum och rena luften och se fin ut 🙂

    Noelle 2016-08-30 20:22:38 http://bynoelle.co.uk
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!