Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

I’m Becoming A Morning Person…

TessM.se in Positano

God morgon kompisar!

Vi gjorde misstaget att gå och lägga oss alldeles för sent i går, jag satt uppe till strax efter 1 och Garth somnade på soffan och kom in vid 2.30. Det förstör hela nattens sömn för mig nuförtiden. När jag var yngre kunde jag bara ta igen det genom att sova längre på morgonen, men det funkar inte nu längre.

Jag är rädd att jag håller på att bli en sån där MORGONMÄNNISKA!

Personer som kan gå upp tidigt på morgonen har varit som magiska enhörningar för mig. Jag har aldrig förstått hur de kan ha disciplinen att gå upp tidigare än vad kroppen vill. Men nu inser jag att det är ju kroppen som vill upp tidigt, jag själv vill ju helst gärna sova lite till. Typiskt!

Min plan i dag är att möta upp Bailee för lunch här i Clapham och sedan ska jag ta en pedikyr. Det är en av mina ”belöningar” när jag har satt upp mål eller allmänt bara fått någonting tråkigt gjort. Den här gången har vi organiserat om och städat ur allt från gästrummet till skafferiet och Garths garderob, so pedi it is!

Nu ska jag jobba lite med ett samarbete som kommer ut senare i veckan innan lunchen. Hoppas ni har en underbar Tisdag!

Bilden är från underbara Positano, vilken vacker stad!

For English, please click below 

TessM.se in Positano

We went to bed waaay too late last night.

I finished a blog post at 01.00 and Garth fell asleep on the sofa and didn’t come in until 2.30. It really screws up the whole night when you go to bed too late and I hate it. I used to be able to ”sleep back” the missed time in the morning, but by some reason, my body will not do it anymore.

I think I’m becoming one of those MORNING PEOPLE (!) I always found them intriguing, like unicorns. How do they do it? Well, now I know it’s not them at all, they want to sleep, but their bodies and brains don’t. So they loose = No snooze.

Today I’m meeting up my lovely Bailee for lunch here in Clapham and after I’m planning to go for a pedi. It’s one of my rewards when I have reached a goal or done something boring, but necessary. Yesterday we cleaned out and organized the guest bedroom, pantry, washing area and Garth’s closet. So a pedi it is!

But first I’m going to finish writing a collaboration post that will come up a bit later in the week. I hope you guys will have a lovely Tuesday!

The picture is from stunning Positano, what a beautiful city!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh så härligt med en pedi!

  Och skönt att du börjar bli morgonmänniska. Jag tänker på det där inlägget du skrev om din undran om hur det skulle bli med nattsömnen när du får barn, då du är en person som behöver sova mycket. Jag tänkte också att det kommer ta så hårt på dig. Men – det här är säkert ett steg i ”rätt” riktning för sen när ni får barn. 🙂

  Kram på dig!

  Zinnia 2016-08-30 21:13:53
  Svara
 • Hej Tess!

  Jag vet att du skrivit om hur du äter inför exempelvis en plåtning för att magen inte ska bli svullen etc. Skulle du vilja skriva om det igen eller kanske länka till det inlägget (jag hittar det inte själv :)).

  Tack tack 🙂

  /Linda

  Linda 2016-08-30 14:15:31
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!