Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Blog Office Inspiration

Blog Office Inspiration by TessM.se

Nu är jag så taggad att få till mitt lilla bloggkontor här hemma.

Garth är i full gång med att flura på hur vi ska få arbetsbänken att kunna fälla in eller under sig själv eftersom att vi inte har plats att ha den framme där i gången mellan gästrummet och trädgården hela tiden.

Vi har tänk oss ett string system och 30 cm känns lite väl kort för en arbetsyta och om vi skaffar ett bord stort nog så kan det bli ett skötbord den dagen det rummet blir ett barnrum. Då är det extra viktigt att bordet kan ta lite vikt och är stadigt.

Jag ser fram emot att kunna sitta med dörren öppen och blogga i lugn och ro. Just nu är det svårt för Garth att veta när jag jobbar eller bara typ läser bloggar, så han tippar lite på tå så fort jag sitter framför datorn stackarn.

Jag tror att det är jätte viktigt att ha en plats där man lär sig att släppa lös sin kreativitet och fokusera. Ett matbord eller i soffan är inte bästa stället att jobba på, även om det är ganska så bekvämt. Det är så lätt att man antingen sitter krokigt, blir distraherad eller bara prokrastinerar eftersom att man sitter på ett så avslappnat ställe. Jag ser fram emot att kunna stänga dörren och ”vara på jobbet” när det krävs.

Jag tänker mig även en pin-board för mitt veckoschema och framtida mål och drömmar. Jag vill att hela mitt lilla blogghörn ska osa positivitet och jobbglädje!

Det känns lite som att jag sätter ihop en plugghörna som vuxen haha.

Har någon av er kontor hemma? Hur gör ni för att komma in i ”work-mode”?

Skrivbord, stol, vas, lampa, poster, ljusskylt, lammfäll & hylla. (adlinks)

For English, please click below

Blog Office Inspiration by TessM.se

I’m really looking forward to creating my little ”blog office” here at home.

I’m planning on claiming the space between the guest bedroom and the garden as my blog corner and I would like to get a classic string system with a couple of shelves and a work desk.

Garth is at this moment researching how to make the desk either fold under or on top of itself since there is not enough room to move around it when I don’t need it.  One day the guest bedroom will most likely become a baby room, so it would be great if it could double up as a changing table when time comes… you have to be clever and plan ahead with these things.

In my dreams, I sit by my desk blogging away with the door to the garden wide open, bathing in natural light to the sound of the birds chirping… At the moment I usually blog by the kitchen table or in the sofa and poor Garth never knows when I’m working or just browsing, so he always quietly tiptoes around when my laptop is on.

I also think it’s super important to have a place to ”go to work”. Somewhere to associate with creativity and flow. Where I can close the door and not get distracted by dirty dishes, the tv or a husband watching silly youtube cat videos. I want a proper chair, to save my back for the future, some lovely plants, inspiring quotes, a vision board and a pinboard with my schedule for the week.

I kind of feel like I’m a student putting together a study corner lol!

Do any of you guys work from home? Do you have your own separate space?

Desk, chair, lambskin, table lamp, lightbox, vas, shelf and poster (adlinks)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Eftersom vi för tillfället bor på höjden i vår lägenhet har jag min skrivbordshörna i klassisk brittisk stil under loftsängen mot fönstret ut mot den lummig trädgården. Supermysigt även om den inte är helt klar än. Känner mig kreativ nästan bara av att tänka på hur jag sitter där och skriver. Mitt issue just nu att stänga av mitt work mode eftersom det är så himla roligt 🙂 Stort tack för att du bidrar med pepparkakor och inspiration med din fina blogg!

  Clara, Bossbloggen 2016-09-20 23:10:24 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Drömmer om en Bxxlght, de är så snygga 🙂
  Vilken inspiration!!
  xx
  http://mariannelle.com/

  Marianne 2016-08-30 07:25:28 http://mariannelle.com
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!