Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

London Tip – ”Notch”, A Secret Rooftop Bar on Oxford Street

Best Rooftop Bars in London - Notch by TessM.se Notch Roof Top Bar in London by TessM.seLondon Roof Top Bar Notch by TessM.se (1)Best London Roof Top Bars Notch by TessM.seDrinks at Notch Roof Top Bar in London by TessM.seNotch London Rooftop Bar by TessM.se (1)

Den här helgen är det bank holiday och det betyder att alla är lediga i morgon.

Så vi passade på att fira vår vän Gav med en bottomless brunch och ett besök på en roof top bar som ligger på Oxford Circus precis vid Marble arch med namnet ”Notch”.

Du hittar dit genom att gå upp för den konstiga lilla trappan som ser ut att gå till något kontor. Sedan får du klättra ett gäng trappor innan du kommer upp till en härlig takterass där de serverar drinkar i syltburkar och konservburkar.

Toaletterna är som små utedass, men med rinnande vatten och handfaten är champagne hinkar.

Men det bästa av allt är att stolarna längst ute på terassen är gungor! Jag satt där och gungade och smuttade på en jättestor drink ur en glasburk. Tyvärr var i dag den första dagen som inte var solig på hur länge som helst. Men det var hur trevligt som helst ändå.

Jag rekommenderar absolut ett besök på Notch om ni är runt Marble Arch en solig dag och vill komma ifrån den myllrande gatan under och fukta strupen en stund. Missa inte att haffa en penna och lämna ett litet meddelande på kaklet.

Det är jätteskönt att bara passa på att hänga lite med vänner och bara vara den här helgen. Vi har fixat här hemma och John som har bott med oss den här sommaren flyttade till Sydafrika i går. Så nu börjar allting kännas tillbaka till vanligt igen och jag känner mig faktiskt riktigt redo för hösten nu.

Men mer om det i morgon.

Klänning – Asos, väska och kilklackar – Saint Laurent.

 

Kolla även in dessa inlägg om London-Tips

The Most Romantic Restaurant in London – Clos Maggiore
A day at Southbank Market
Farmacy Restaurant in Notting Hill

For English, please click below

Best Rooftop Bars in London - Notch by TessM.se

This weekend is a bank holiday, so we are all off work tomorrow, yay!

It’s our friend Gav’s birthday today, so we celebrated with a bottomless brunch and after we headed for a rooftop bar on Oxford Street, right next to Marble Arch called ”Notch”.

Notch Roof Top Bar in London by TessM.se

You find it by walking up the hidden stairs that look like they lead to an office block, walk up a few floors and there is a great little hidden quiet rooftop bar just above all the crowds heading for Primark.

London Roof Top Bar Notch by TessM.se (1)

They serve all their super yummy drinks in jam jars and metal tins, the loos are like old classic Swedish outhouses, but the basins are champagne buckets. Very cute and quirky!

Best London Roof Top Bars Notch by TessM.se

But the best part is that the seating at the end of the terrace is made up of swings. I felt like a child again, too much fun!

I sat on a swing sipping on a massive fruity drink and quite enjoyed life and the company. The weather wasn’t perfect, but it didn’t rain and it was lovely and cool after the heat of the last few days.

Drinks at Notch Roof Top Bar in London by TessM.se

If you are in London and fancy a drink away from the crowds of Oxford Street, I definitely recommend a visit at Notch. And don’t forget to grab a sharpie and leave a little message on one of the tiles!

 

Notch London Rooftop Bar by TessM.se (1)

It has been sooo nice just to have a chilled weekend here in London. John who has been staying with us this summer left for South Africa yesterday and Garth and I had the chance to just hang out, get some washing done and just organize our life a bit.

I feel pretty ready for Autumn now, but more on that tomorrow.

For more London-tips, check out these posts

The Most Romantic Restaurant in London – Clos Maggiore
A day at Southbank Market
Farmacy Restaurant in Notting Hill

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Tess Montgomerys webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!