Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

The Future of TessM.se


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • Du skal ha ros du også:
  Etter et hektisk halvår med veldig lite tid til å lese blogger har jeg endelig litt tid til overs igjen, og da er bloggen din den første (og i grunnen eneste!) jeg skynder meg inn på -og som du ser, så har jeg nå lest meg nesten 40 sider bakover 😉 Det fine med denne bloggen er at det føles litt som å møte igjen en god venninne. Ja, det er mange måneder siden sist, men samtidig er det noe kjent og hyggelig å komme tilbake til, og det er spennende å følge med på utviklingen. Fortsett den gode jobben du gjør, for bloggen din er den eneste jeg alltid vender tilbake til -det har jeg gjort i 7-8 år nå <3

  Ibe

  Ibe 2016-11-22 12:29:42
  Svara
 • Heja dig Tess! Kommer fortsätta följa dig, riktigt inspirerande 🙂

  Poddkollen 2016-08-29 00:39:48 http://www.devote.se/poddkollen
  Svara
 • Hej! Kommenterar sällan (shame on me) men ville bara säga att jag följt dig länge och älskar dina personliga inlägg just för att du känns genuin och äkta. Du är härligt stolt över ditt liv och det du åstakommit och jag älskar det!

  Men även dina ”lättare” inlägg är himla bra och förstår inte hur du inte kan blivit ”stor” i Sverige för du är en av få bloggare som har substans blandat med lite lättare ämnen utan att det känns massproduktion över det hela. Du känns mycket professionell och inläggen har alltid en känsla av eftertanke och genomarbetning. Du är min favoritbloggare, än mer efter er pod!

  Ha de bra och fortsätt som du gör!
  Kram

  Emma 2016-08-28 22:33:45
  Svara
 • Wow Tess! Har följt din blogg dagligen i flera år och är i min absoluta topp del av favvo bloggar som jag verkligen saknar om jag inte kikat in under dagen. Tycker att din blogg bara fortsätter att bli bättre! =) Blir nästan rörd av inlägget ovan, så mkt engagemang du lägger ner på ”oss”, beundrar ditt driv och kreativitet!! Jag tycker att iden med att hålla ett inlägg om dagen mer vardagligt personligt låter som en jättebra ide! =) Kram!

  Daniella 2016-08-28 21:23:01
  Svara
 • Vad glad jag blir när du skriver att du fortfarande kommer att hålla din blogg personlig! Jag har försökt hitta internationella bloggare som skriver mer ”nordiskt” – alltså personligt, men de känns ofta lite mer som lifestyle-magasin i bloggformat och då brukar jag alltid tappa intresset förr eller senare. Jag skulle sakna din blogg om den plötsligt gled över i en mer glossig, opersonlig version! Det finns säkert lika många önskemål som läsare, men själv är jag – förutom de personliga/filosofiska inläggen – mest intresserad av inredning, hälsa och resor (framför allt resor!). Jag skulle hemskt gärna se mera London/England i din blogg, och jag tycker alltid det är lika kul när du har rört på dig i världen och skrivit om det.

  Stort lycka till med planerna!

  Mia 2016-08-28 19:51:08 http://miajohanna.blogspot.com
  Svara
 • Power woman, verkligen! Jag tycker det låter som en jättebra idea att se över hur du an tjäna mer på bloggen. Precis som du säger, så kommer det en tid när du inte längre modellerar lika mkt (tex vid barn) och då är det bra att ha en backup. Jag brukar ofta tänka på mina framtidsplaner och vad jag bheöver göra nu för att hålla dörrar öppna. Grymt jobbat 🙂

  Michelle 2016-08-28 19:37:41
  Svara
 • Hej Tess! Har läst din blogg i så många år nu och älskar den! Du har en så bra balans på dina inlägg, från personligt till inredning till tips! Verkligen toppen! Jag har alltid varit Ett stort fan av bloggar men det känns som att på senare tid har ”storbloggarna” blivit Aldeles för opersonliga, tomma inlägg och för mycket reklam och då e det alltid skönt att veta att man alltid kan klicka in på din blogg och läsa massa härliga inlägg! Älskar verkligen hur öppen och ärlig du är med din blogg och man går en genuin connection med dig! Bor själv lite utanför centrala London med min engelska pojkvän o har bott här i 3 år och under dessa tre år känns det faktiskt som att jag haft en virtuell kompis i dig genom din blogg!

  Så tack för att du tar dig tid art skriva och inspirera oss, jag lämnar alltid blogg mer taggad och glad och jag önskar verkligen all lycka till med bloggen och hejar för dig att bli en stor internationell blogg för det kan du definitivt bli! Ska blir kul att följa!
  Btw så tycker jg verkligen art du kan börja skriva dina inlägg på engelska istället, jag menar vi svenskar har ju väldigt bra engelska generellt så tror inte att någon skulle sluta läsa på grund av det! Ha en trevlig bank holiday monday!! ?

  Cassandra 2016-08-28 19:14:33
  Svara
 • Hej Tess! Jag gillar sådana här inlägg 🙂 business och personligt, får en själv att tänka efter i samma banor (trots helt olik bransch) och tänka smart. Jag tycker du tänker helt rätt!! Klart du ska få ta del av gobitarna som finns i UKs bloggvärld, och tur för oss som får en del av det via dig! Jag hoppas att du fortsätter med det personliga, för det är det finaste med din blogg tycker jag.

  Jag är osäker på vad jag tycker om ”tema-dagar” det känns för mig som om det kanske inte blir så naturligt då och kanske inte alltid ”toppinlägg”. Och att det kanske då utesluts ett inlägg från ett tema just för att det inte fanns något topp-inlägg, och då kanske det blir virrigt?? Jag menar att tanken med strukturen är fin men kan den hållas? Bara du som vet 😀 oavsett kommer jag kika in varje dag, kollar alltid mina 5 favorit bloggar en gång under lunch och en gång på kvällen, oavsett vad jag väntar mig för typ av inlägg 🙂 kanske (för en typisk jag-läsare) är en bra kategorisering av inläggen nog? Ifall det andra är svårt att ändra på.

  Till sist: bara kör på Tess! Dina ”original”-läsare hänger med 🙂 och tummen upp för dina snaps! Kram!

  Lovisa 2016-08-28 18:58:15
  Svara
 • är bloggen i wordpress?
  Jag börjar undra om metro är rätt forum för dig, men ligga på en .se domän känns inte lika internationellt.

  Ett sätt för få mer läsare är att börja länkas av andra som ett del av SEO arbetet. Finns du med på olika blogglistor i england, likt bloggtoppen?

  Att sälja in några sponsrade inlägg tycker jag är helt ok för då får du lite lön. Men jag tycker alltid bloggen ska vara lite personlig för det är trevligt 🙂

  Keep up the good work

  Jennie 2016-08-28 15:00:19 http://www.missjennie.se
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Håller lite med att man bör tänka över .se 🙂 kanske kan man göra en ”spegelblogg” med .com?

   Lovisa 2016-08-28 18:59:48
   Svara
 • Hej Tess!
  Jag har följt din blogg sedan 7-8 år tillbaks, aldrig skrivit någonting, men nu känner jag att det är hög tid:)
  Först och främst – tack för allt du delar med dig av och allt du gett mig under alla år! Det är som att ha en liten virtuell extrakompis som man diskuterar livet med och som peppar en när det behövs:) Det är så mysigt att läsa din blogg.

  Du är så otroligt modig som vågar dela med dig om alla dina tankar om din blogg och ditt liv. Som alltid är du så ödmjuk, äkta och personlig. Är glad att din blogg har växt senaste tiden så att fler får ta del av dina kloka resonemang och peppande inlägg. Men måste erkänna att jag har varit lite rädd det senaste för att du ska gå över till en internationell, mer opersonlig och reklamig blogg. Blir väldigt glad att höra att du fortfarande kommer va personlig och ‘du’ i din blogg. Tycker att du har kloka resonemang om bloggens framtid – låter som helt rätt fokus både för oss och för dig! Ser fram emot att få läsa din blogg i många år till.
  Många kramar /Christine

  Christine 2016-08-28 13:59:15
  Svara
 • Hej Tess! Jag tycker du tänker i helt rätt banor, kör bra på det kommer att bli kanon! Jag kommer att fortsätta läsa forever ✌️ Var precis i London och använde mig av din guide = perfekt! Tack att du finns! Massa kramar ❤️

  Maja 2016-08-28 13:28:02
  Svara
 • Har inte läst din blogg på ett tag, men tittade in idag och de nya förändringarna som du skrev gjorde mig verkligen peppad på att börja läsa igen! Har ingenting emot sponsrade inlägg om det är något som du får hemskickat, provar och verkligen gillar och inte bara något du provar och tycker är ”bra”. Tycker iden med olika dagar för olika inlägg verkar rolig. Ser fram emot att börja läsa igen!

  Mimmi 2016-08-28 11:50:26
  Svara
 • Har läst din blogg sporadiskt under några år men denna sommar har du fått mig hooked, tycker att ditt experimenterande varit toppen! ?
  Du har alltid fina bilder och just mixen du beskriver är perfekt om du frågar mig. Tycker att de supernichade bloggarna inte är så roliga i längden. Att du måste få in pengar på ditt bloggare är en självklarhet och eftersom jag vill kunna läsa gratis så är ju reklam eller samarbeten en självklarhet. Jag uppskattar bloggare som gör reklam för saker de själva gillar, saker de kan stå för så om du skall vara kräsen när du väljer samarbeten så är mitt tips att kör på det du verkligen gillar, det äkta är bäst.
  Tusen tack för en riktigt bra och inspirerande blogg!
  Kram P

  Pernilla 2016-08-28 09:29:22
  Svara
 • Hej,
  Läste rubriken o blev nervös att du skulle sluta blogga! Men vilken tur att det inte var så 🙂 Din blogg och en till är de enda som jag följt sen sen jag börja följa bloggar. Tror det är lite innan du flyttade till Stureplan som jag hitta dig. Mix mellan ämne och personligt är det som gör den. Förstår om du vill ut på större marknad, Sverige är tyvärr väldigt liten marknad. Tycker ditt resonemang är vettigt! 🙂

  Lina 2016-08-28 09:24:52
  Svara
 • Haha, från en som faktiskt druckit en hel del kl fyra (!) på morgonen till och med, vill jag bara säga att jag varit helnöjd med hur det alltid varit men att jag absolut förstår att du inte kan göra det här helt gratis, och att jag verkligen uppskattar att du försöker hitta en bra balans och det är toppen att du vill lyssna på oss också. Keep up the good work, och särskilt det personliga, det är det som gör dig till DIG och är anledningen till varför de flesta av oss (antar jag?) tittar in varje dag.

  Massa kramar från Frida

  Frida 2016-08-28 04:04:32
  Svara
 • Det låter som du är på rätt väg mot något riktigt bra både för dig själv och dina läsare. Ser fram emot att fortsätta följa! Kram 🙂

  Erica 2016-08-28 02:02:01
  Svara
 • Hi Tess,
  Hel here. I have read your blog for a long time and really enjoy it.
  Just wondered how I could subscribe to it? Also just wondered how often you work out? Do you just do cross fit or other forms of fitness?
  Thanks,
  Hel

  Hel 2016-08-27 22:56:38
  Svara
  • Svar på Hels kommentar.

   Hi Hel!

   Thank you for your kind words!
   You can subscribe to TessM.se on bloglovin – https://www.bloglovin.com/blogs/tess-montgomery-13118415 .

   I don’t really have an email list since I myself find them kind of annoying and spammy.

   I work out about 3 times a week. Mainly CrossFit, but I throw in a bit of Ashtanga or hot yoga now and then. I did Ashtanga yoga for 8 years before I got into Crossfit.
   xx
   Tess

   Tess 2016-08-28 13:29:36 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • Jag har läst din blogg i SÅ många år nu, vet inte hur många jag är uppe i, men är säker på att jag kommer stanna ett bra tag till!

  Johanna 2016-08-27 22:55:32
  Svara
 • Vad härligt att läsa om dina tankar och planer kring bloggen!
  Du sticker verkligen ut inom den svenska bloggskaran med att våga vara annorlunda och göra din grej!
  Fortsätt så – YOU GO GIRL!!
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2016-08-27 21:33:53 http://mariannelle.com
  Svara
 • Jag tycker faktisk det är okej med ett par sponsrade inlägg i veckan, OM det är saker som bloggaren verkligen står för och inte en köpt åsikt. 🙂

  Maria 2016-08-27 21:32:55
  Svara
 • Jag tycker att du ska ha kredd för att du är öppen med att du avser göra förändringar på bloggen, och varför. Genom åren har man ju sett många bloggar som ändrat innehåll, tilltal osv utan förklaring fastän man förstår att det finns en förklaring (ofta pengar) bakom. Som de flesta av dina andra läsare gillar jag just att du är relativt personlig och i första hand tror jag att vi bara vill läsa om ditt liv, speciellt med tanke på att din blogg som du skriver inte har någon direkt inriktning. Vill jag få modeinspiration går jag in på en modeblogg, reseinspiration på en reseblogg och träningsinspo på en träningsblogg. Din blogg besöker jag för att matcha upp vad som har hänt Tess sen sist 🙂

  Johanna 2016-08-27 21:03:22
  Svara
 • Being Swedish and all… Så gillar jag mest när du är personlig. Det är det som gör den här bloggen speciell! Modebloggar finns det till höger och vänster, särskilt när det handlar om de senaste trenderna. Jag har slutat läsa när det har blivit opersonligt här. Men å andra sidan kanske du fått fler andra läsare då?
  Jag skulle gärna också läsa på bara ett språk, det är mycket scrollande när det är samma text på två språk och det stör min läsning. Engelska eller svenska kvittar. Annars tror jag att din medieanalys är alldeles riktig. Lycka till!

  Hanna 2016-08-27 19:37:23
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna!

   Tack för din feedback! Om du känner att det blir för mycket scrollande, klicka en gång på headern så kommer alla inlägg upp med bara svensk text (man måste klicka in på ett inlägg för att få den engelska texten nämligen)
   Kram
   Tess

   Tess 2016-08-28 13:31:46 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • So excited and proud of what you’ve achieved on the blog Tess! After reading the blog daily for nearly ten I’m still super keen to see what you’ve posted everyday and really enjoy the blog!! Even though I’m not a blogger myself I love the fusion of the more personal diary entry type posts and the meatier ones you’ve been doing lately! Throughly looking forward to whatever you decide is the best blog direction to take in the future! Loving the set topics for the specific day too 🙂 mindful Monday, fashion Friday and skincare Sunday … Would love a makeup/beauty day too esp with all the products you test! Maybe some recipes too esp simple quick everyday recipes that you guys like? Xxx

  Jade Ashleigh 2016-08-27 19:20:33
  Svara
 • Har läst din blogg i ca 6 år tror jag och älskar den. Du har alltid jättefina bilder så kan förstå att det tar tid att ordna till med dem. Jag blir inspirerad när jag kikar in på din blogg och älskar när du är ute på resor och när du visar upp olika delar av London och saker man kan hitta på där, och särskillt på våren när du fottar dagens outfit är det så himla fint och piffigt! De lookerna älskar jag mest <3 och bilder från makeup stolen när du är på jobb. Stor kram

  Helen 2016-08-27 18:45:47
  Svara
 • Det tekniska har fungerat dåligt på din blogg sen du började med översättningarna. Har inga problem med de andra metrobloggarna.

  Anna 2016-08-27 18:02:12
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!

   Vad är det som inte riktigt funkar med det tekniska? Den engelska översättningen har dock ingenting med bloggen att göra på det sättet, så det måste vara någonting annat som ligger bakom.
   kram
   Tess

   Tess 2016-08-27 18:12:18 http://tessm.metromode.se/
   Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!